Hajgöndörítő szett

Hajgöndörítő szett

Speciális ár 1 290 Ft Normál ár 2 990 Ft
Értesítést kérek, ha újra elérhető

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás  30 000 Ft feletti termék(ek) rendelése esetén!

  • nem károsítja a hajat
  • 20-30 perc alatt loknis lesz a hajad
  • gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt

A hajgöndörítő szett a meleglevegős hajformázókkal, sütővasakkal ellentétben nem károsítja, szárítja ki a hajszálakat, azok megtartják természetes fényüket, rugalmasságukat.

Használatához kell egy kis ügyesség, de rendkívül egyszerű:
Nem kell mást tenned, mint szokásos módon megmosni a hajad és törölközővel alaposan áttörölni. Ezután a csomagban található pálcák segítségével csavard a hajadba tincsenként a készletben található spirálokat és 8-15 percig hagyd száradni vagy szárítsd át hajszárítóval. Miután megszáradtak a fürtjeid, csak vedd ki őket a hajadból és máris loknis tincseket kapsz. 

A szett tartalma:
-8 db 13 cm-es csavaró
-8 db 8 cm-es csavaró
-2 db a csavarók felrakását segítő pálca.


*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Tulajdonságok
Cikkszám HOP1000641
Csomag súlya 0.1300

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd: Hajgöndörítő szett
Megfelelt az elvárásoknak?

Kapcsolódó cikkünk