Hajgöndörítő választható színben

100%
5 Értékelés

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás   80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • középhosszú hajtól használható
  • kerámia bevonat
  • szabályozható időtartam és hőfok
  • gyors felmelegedés
  • állítható csavarási irány
none

Az esetek többségében a hajkoronát tekintve mindig másra vágyunk, mint amit a természet megadott nekünk: aki göndör, az egyenes hajat szeretne, aki pedig egyenes, az göndör fürtök után sóvárog. Az biztos, hogy nem egyszerű a helyzet, de szerencsére már rengeteg szuper szépségápolási, hajformázó technika és eszköz áll rendelkezésre, amivel gond nélkül választhatod meg az aktuális frizurádat, hogy aztán elégedetten nézhess bele a tükörbe. A változás pedig tényleg mindig látványos és nem utolsó sorban tartós!

Természetes hatású göndör loknik pillanatok alatt

A hajgöndörítő készülékkel gyorsan és könnyedén varázsolhatsz loknikat az egyenes tincseidből. Ez pedig még egy fáradt reggelt is képes igazán feldobni, hisz a fürdőszobában a tükörből indulás előtt a tökéletes hajkorona néz majd vissza rád! Percek alatt kedved szerint gyönyörű göndör fürtöket vagy akár beach waves hullámokat készíthetsz középhosszú hajadból. Gyakorlatilag úgy indíthatod a napodat, mintha éppen a fodrászszalonból léptél volna ki!

A hajgöndörítő készülék használata rendkívül egyszerű: nem kell a bajlódnod a fürtök rendszerezésével, sőt a kezedet sem kell nyakatekert pozíciókba állítanod, hogy a legtökéletesebb loknik szülessenek meg. Hiszen a hajgöndörítőn jobb- és baloldali, vagy automatikus csavarási irányt is beállíthatsz, így a loknik megformálását helyetted végzi el a készülék. 

Legyen szó egy irodában eltöltött napról vagy akár különleges alkalmakról az egyik legfontosabb szempont a frizura elkészítésénél, hogy teljes mértékben biztonságosan, a hajszálak károsodása nélkül készíthesd el a hajadat. Mivel a készülék kerámia bevonatot kapott, emiatt rendkívül biztonságos a hajadra nézve: a tincseidet abszolút megvédi a hő okozta erős károktól, nem kell félned, hogy a hajad egykönnyen töredezetté válik. Emellett szabályozható időtartammal és hőfokkal dolgozhatsz, így a hajtípusodnak megfelelően és kedvedre formázhatod a hajadat. 

Az alábbi specifikációkkal rendelkezik a hajgöndörítő:

  • 140 - 230 °C-ig szabályozható hőfok
  • 8 mp -15 mp-ig időzíthető
  • jobb- és baloldali, valamint automatikus csavarási irány
  • súlya könnyű, tartása kényelmes
  • középhosszú hajtól alkalmazható

 

Csomag mérete: 35x13x9 cm 

Csomag súlya: 713g

Termék súlya:486 g

Anyag: műanyag 

100 V-240 V

50-60 Hz

 

A megfelelő eredmény érdekében a termék vékony szálú, közepesen erős hajhoz ajánlott. Vastag szálú, erős hajon gyengébb eredményt érhetünk el.

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.

 

Tulajdonságok
SKU HOP1000854
Csomag súlya 0.713000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*