Junior box szett több kesztyű méretben

Speciális ár 15 990 Ft RRP: Normál ár 16 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés

Raktáron

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • gyerekek és tinédzserek számára
  • 1 pár kesztyűvel, választható méretben
  • strapabíró kialakítás
  • homokkal töltött zsák
none

A sportot, és a mozgást kedvelő gyerekek, és kamaszok számára a junior box szett tökéletes választás! A több méretben választható kesztyűk és a mennyezethez rögzíthető zsák beltéren és kültéren is egyaránt szórakoztató testedzést biztosít, segíthet a plusz energiák és a felgyülemlett feszültség levezetésében.

A rögzítőláncok segítségével könnyedén felfüggeszthető, igazi box élményt nyújtva ezzel. A homokkal töltött zsák időtálló anyagból készült, így jól bírja a mindennapos gyűrődést. Tetején cipzár található megkönnyítve a tisztítást, és a töltőanyag esetleges cseréjét.

Gyermekkorban rendkívül fontos a testmozgás, hiszen ez alapozza meg a későbbi anyagcserét és az izomzat minőségét, mennyiségét. Felnőttként sokkal könnyebben el lehet hízni, és nehezebb izmot építeni, ha gyerekkorban nem sportolunk. A box egy tökéletes mozgásforma ebből a szempontból, hiszen amellett, hogy feszültséglevezető hatása van, nagyon szépen formálja az izmokat, növeli az erőnlétet és a teherbírást. A legtöbb esetben pedig sok eszközt nem is kell hozzá beszerezni, hiszen egy minőségi boxzsák és egy pár kesztyű hosszú évekig kitartanak még nagy terhelés mellett is. 

 

Termék mérete: 66x21

Zsák mérete: 66x21 cm

Felfogató lánc mérete: 12,5x8x4,5 cm

Zsák súlya lánccal: 6,7 kg

Teljes szett súlya: 7,2 kg

Anyaga: műanyag, fém, acél, homok

Belső töltelék: homok

Bandázsok mérete: 5x240 cm (2db)

Kesztyű méretek: 8, 10 oz

Kesztyűk súlya: 0,4 kg

Csomag mérete: 73x28 cm

Csomag súlya: 7,5 kg

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát. 

 
Tulajdonságok
SKU HOP1001164
Csomag súlya 7.500000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*