6 méternyi száraz ruha pár óra alatt

6 méternyi száraz ruha pár óra alatt

Gyorsan száradó ruhák a hideg, párás időben is...

Imádjuk a nyáron kint száradó ruhák illatát, de ha beköszönt a hűvösebb idő, sajnos a száradási idő igencsak megnövekszik. Ami pedig ennél is kellemetlenebb, ha a víz nem szárad ki teljesen és a ruhák száradás után kellemetlen szagot árasztanak. Főleg a vastagabb pulóverek, törölközők. Nem mindenki teheti meg, hogy a szabadban tereget a fagypont beálltáig, így mai posztunkban erre kínálunk egy pénztárcabarát megoldást. 

A szárítható ruhák mennyisége: 6,2 méter 

Elektromos ruhaszárítóink kinézetre teljesen megegyeznek a hagyományos szárítókkal, viszont 8 fűthető rúddal rendelkeznek, amik pár perc alatt felmelegszenek. Így összesen 6,2 méter szárító felületet kapunk, amik nagyban felgyorsítják a ruhák száradását. 

 

Elektromos szárító mosható ruhaneműk és egyéb textíliák szárításához
Elektromos ruhaszárító, 120 W
Speciális ár 15 990 Ft RRP: Normál ár 21 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
92%
13 Értékelés

Az elektromos ruhaszárító működése

De hogyan is működik ez az újító szerkezet a gyakorlatban? A szokásos módon helyezzük a textíliákat a szárítóra, majd csatlakoztassuk a hálózati áramhoz. A csövek kb. 5 perc alatt felmelegszenek, állandó hőmérsékletük 45-55°C. 120 W-os teljesítményének köszönhetően, alacsony fogyasztású, így akár egész nap működésben lehet, de tartalmaz egy világítós ki-be kapcsolót, ha nincs rá szükség. 

 

 

Praktikus tárolás szárítás után

Ha a ruhaneműk teljesen megszáradtak, a szárító könnyített súlyának köszönhetően egyszerűen összecsukható és kis helyen is elfér. Ha pedig sok túl sok száraz, tiszta ruha gyűlik össze, használd mobil ruhásszekrényünket, így külön tárolhatod a vasalnivalót, a varrnivalót, az ágyneműket, a konyharuhákat és a fürdőszobai textiliákat. 

 

 

+1 tipp 

Az esős, nyirkos évszakokban nem ritka, hogy reggel vizes cipőben érkezünk a munkahelyünkre, ami ha azt tekintjük, hogy egész nap abban kell ülnünk, nem túl komfortos. Ebben lehet segítségedre elektromos cipőszárítónk, ami a ruhaszárító elvén működve hálózathoz való csatalkozást követően pár perc alatt felmelegszik. 

 

 

Vásárolj most kedvezményes áron ruha- és cipőszáírtót és 50.000 Ft feletti vásárlásnál ingyen házhoz szállítjuk megrendelésedet! 

 

 

 

 

Előző Glamour napok: Őrületes árzuhanás - Itt az ideje a bevásárlásnak
Következő Black Friday 2019. Ismét itt a nagy nap