7 szuper cucc, ami kell a kertedbe, csak még nem tudtad

7 szuper cucc, ami kell a kertedbe, csak még nem tudtad

Egy kert óriási örömöt és megannyi munkát tartogat magában, de most segítünk Neked, mire lehet szükséged munkálatokhoz és a berendezéshez...

Hintaágy

Dobd fel kerted hintaágyunkkal! A keret és a rugók stabil tartást és enyhén ringó mozgást biztosítanak. Az ülés és a háttámla végig párnázott, kényelmes. A párnák anyaga és színe hosszan ellenáll az elemeknek, környezeti hatásoknak, hogy évekig szép maradjon.

 

Hintaágy

Nyomásra táguló locsolócső

Nyomásra táguló locsolócsövünk számos előnnyel rendelkezik a hagyományos locsolótömlőkkel szemben. Használat közben méretének akár háromszorosára is képes kitágulni, majd automatikusan viszzazsugorodni. Emiatt rendkívül helytakarékos és súlya is könnyű. A belső, műanyag csövet egy erős szövet borítás fedi, így a cső nem törik meg és kevésbé csavarodik össze.

 

Nyomásra táguló locsolócső

 

Kerti szolár zuhany

Szolár kerti zuhanyunkkal felfrissítheted magad a nyári melegben. A kertben végzett munkálatok, szabadidős tevékenységek után, vagy akár a medencében való úszás után is azonnal lezuhanyozhatsz, ráadásul a szabadban.
A víz felmelegítését a nap végzi, így ez nem kerül plusz költségbe. A rajta található szabályozóval állíthatod a víz hőfokát.

Nő zuhanyozik a kertben

 

Mozgásérzékelős LED reflektor

Kül- és beltéren egyaránt használható mozgásérzékelős LED reflektor, hasznát veheted: garázs, kert, bejárati ajtó, pincelejáró a gardrób, vagy a lakás sötétebb zugainak megvilágításában. Felszerelése könnyű. Mozgás hatására a hét fényes LED akár 10 méteres távolságból is felgyúl, majd 30 másodpercig égve marad. 

 

Mozgásérzékelős LED reflektor

 

Kétszemélyes függőágy

 

A függőágy igazi kényelmet nyújt a házban, a teraszon és az udvaron is. Kötelek segítségével stabilan felfüggeszthető és két ember számára teljesen ideális. Kempingezések, kirándulások alkalmával is kiváló, ráadásul a fesztiválszezonban is használhatod. Délutáni pihenéshez, relaxáláshoz is ajánljuk, de a gyerekek is örömmel használják majd.

 

fuggoagy 5 szinben
Kétszemélyes függőágy
Speciális ár 5 990 Ft RRP: Normál ár 7 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
94%
7 Értékelés

 

10 LED-es, elemes lampion

Akár teraszod, akár erkélyed van, ezzel a lampion füzérrel garantáltan feldobhatod mindkettőt! Vidám színei hangulatos megvilágítást biztosítanak a sötétben, de élénk színeinek köszönhetően nappal is vidámabbá teszi a környezetet. Nyári partyk, esküvők, vacsorák elmaradhatatlan kelléke.

 

Party lampion, 10 LED-es

 

Összecsukható kerti pavilon

Az összecsukható pavilon fém vázzal rendelkezik, mely stabil tartást ad a sátornak. Az elemeknek köszönhetően gyorsan felállítható, magassága kedvünk szerint szabályozható. Tökéletes különböző szabadidős eseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez, kempingezéshez, partikhoz. Lampionokkal, különböző kültéri szolár lámpákkal és füzérekkel együtt pedig még hangulatosabbá tehetőek az összejövetelek.

 

Összecsukható kerti pavilon

 

 

 

 

 

 

 

 

Előző Kezdd az évet fitt testben és lélekben
Következő Homokozó kisokos: mi alapján válassz?