A legjobb ajándéktippek 1. rész – Férfiaknak

A legjobb ajándéktippek 1. rész – Férfiaknak

Találd meg nálunk pénztárcabarát áron a legjobb ajándékot férfiaknak...

Egy kihívásokkal teli év végéhez közeledünk, kettőt pislogunk és máris itt a karácsony. A 2020-as év rendhagyó helyzeteket állított elénk. Kijárási korlátozás, digitális oktatás, home office, vásárlási idősáv, bizonytalanság és folyamatos szorongás. A neheze talán még csak most jön: ki kell találnunk, hogyan lehet a legszentebb ünnepet meghitten átélni.

Idén talán nem maga az ajándék lesz a legfontosabb a családok körében, viszont sokan szeretnék meglepni családtagjaikat egy olyan termékkel, ami igazán hasznos és praktikus, hogy ebben a nehéz helyzetben is az őszinte örömet, meglepődést láthassák a megajándékozott arcán. Az utóbbi időben előtérbe kerültek az élmény alapú ajándékok, de sajnos most sem a wellness szállodák, de a sípályák, sem a színházak, sem az éttermek nem állnak rendelkezésünkre, ráadásul bizonytalan ideig, így jelenleg maradnak a frappáns termékek.

Legjobb ajándéktippek sorozatunk első részében azoknak segítünk, akik a férfiakat szeretnék meglepni, legyen szó barától, férjről, nagypapáról, tanárról, szomszédról, munkatársról. Szeretnénk megcáfolni azt az oly’ sokszor hallott mondatot, hogy a férfiaknak milyen nehéz ajándékot vásárolni, így mai ötleteink az urakról szólnak.

Az Alindánál úgy válogattuk össze a Férfiaknak kategóriába a termékeket, hogy szinte minden felállásra van egy jó opciónk: találhatsz nálunk párodnak, apukádnak, közeli barátaidnak ajándékot. Egy azonban mindegyik termékben közös: a jó minőség és a príma ár-érték arány garantálva van!

A műszaki zseninek

Melyik férfit ne vonzana egy műszaki cikk, amivel még közelebb kerülhet a technika ördögéhez, ráadásul számos előnyét élvezheti a jövőben. Legyen szó kameráról, WiFi jelerősítőről vagy érintőképernyős visszapillantó tükörbe épített eseményrögzítő és tolató kameráról, nálunk megtalálod akciós áron.

 

 

A kreatív férfinak

A barkácsolni szerető és tudó férfiak általában ritkán cserélgeti szerszámaikat, munkapadjaikat, hiszen alapvetően a régi is működik és mégis hová tenné a leselejtezett darabokat? Ritkán szánják rá magukat az újításra, ezért célszerű ajándék formájában meglepni őket egy-egy új darabbal, aminek nagy hasznát veheti a műhelyben, a kertben vagy a ház körüli munkák alkalmával. Tudj meg többet az univerzális racsniról, a munkapadról vagy a fali csavar és szerszám rendezőnkről a webshopban!

 

Az autók szerelmesének

Ha valami közös nevező lehet a férfiak között, azok az autók. Ha megajándékozottad is rajong a négykerekűekért, és szívesen tanulmányozza közelebbről is azokat, jó ajándék lehet egy műanyag aláfekvő, egy hidraulikus emelő vagy egy manuális parkolóőr.

 

 

A mozgás megszállottjának

Edzőterem hiánya nélkül marad a szabadtéri és az otthoni edzés. Szereld fel a meglepni kívánt férfit a legmegfelelőbb eszközökkel, hogy a korlátozások alatt se kelljen lemondani a kedvenc időtöltéséről, a sportról. Webáruházunk széles kínálatában többek között találsz kerékpárliftet, felfüggeszthető edzőhevedert és dupla kerékpártáskát is. Láttad már őket?

 

 

Férfiaknak szóló ajándéktippjeink között 195 termék közül választhatod ki a legmegfelelőbbet.

Ne feledd! December 21-e délig leadott megrendeléseidet garantáltan kiszállítjuk karácsonyig. Teljes kínálatunkért látogass el a www.alinda.hu webáruházba!

 

 

 

Előző Maszkok érkeztek több típusban
Következő Induljon sportosan az új év! Bemutatjuk a sokoldalú edzőkeretet