A legjobb ajándéktippek 1. rész – Férfiaknak

A legjobb ajándéktippek 1. rész – Férfiaknak

Találd meg nálunk pénztárcabarát áron a legjobb ajándékot férfiaknak...

Egy kihívásokkal teli év végéhez közeledünk, kettőt pislogunk és máris itt a karácsony. A 2020-as év rendhagyó helyzeteket állított elénk. Kijárási korlátozás, digitális oktatás, home office, vásárlási idősáv, bizonytalanság és folyamatos szorongás. A neheze talán még csak most jön: ki kell találnunk, hogyan lehet a legszentebb ünnepet meghitten átélni.

Idén talán nem maga az ajándék lesz a legfontosabb a családok körében, viszont sokan szeretnék meglepni családtagjaikat egy olyan termékkel, ami igazán hasznos és praktikus, hogy ebben a nehéz helyzetben is az őszinte örömet, meglepődést láthassák a megajándékozott arcán. Az utóbbi időben előtérbe kerültek az élmény alapú ajándékok, de sajnos most sem a wellness szállodák, de a sípályák, sem a színházak, sem az éttermek nem állnak rendelkezésünkre, ráadásul bizonytalan ideig, így jelenleg maradnak a frappáns termékek.

Legjobb ajándéktippek sorozatunk első részében azoknak segítünk, akik a férfiakat szeretnék meglepni, legyen szó barától, férjről, nagypapáról, tanárról, szomszédról, munkatársról. Szeretnénk megcáfolni azt az oly’ sokszor hallott mondatot, hogy a férfiaknak milyen nehéz ajándékot vásárolni, így mai ötleteink az urakról szólnak.

Az Alindánál úgy válogattuk össze a Férfiaknak kategóriába a termékeket, hogy szinte minden felállásra van egy jó opciónk: találhatsz nálunk párodnak, apukádnak, közeli barátaidnak ajándékot. Egy azonban mindegyik termékben közös: a jó minőség és a príma ár-érték arány garantálva van!

A műszaki zseninek

Melyik férfit ne vonzana egy műszaki cikk, amivel még közelebb kerülhet a technika ördögéhez, ráadásul számos előnyét élvezheti a jövőben. Legyen szó kameráról, WiFi jelerősítőről vagy érintőképernyős visszapillantó tükörbe épített eseményrögzítő és tolató kameráról, nálunk megtalálod akciós áron.

Távolról is vezérelhető kamera, mobilon figyelhető

 

A kreatív férfinak

A barkácsolni szerető és tudó férfiak általában ritkán cserélgeti szerszámaikat, munkapadjaikat, hiszen alapvetően a régi is működik és mégis hová tenné a leselejtezett darabokat? Ritkán szánják rá magukat az újításra, ezért célszerű ajándék formájában meglepni őket egy-egy új darabbal, aminek nagy hasznát veheti a műhelyben, a kertben vagy a ház körüli munkák alkalmával. Tudj meg többet az univerzális racsniról, a munkapadról vagy a fali csavar és szerszám rendezőnkről a webshopban!

 Fali csavar, szerszám rendező, munkapad

Az autók szerelmesének

Ha valami közös nevező lehet a férfiak között, azok az autók. Ha megajándékozottad is rajong a négykerekűekért, és szívesen tanulmányozza közelebbről is azokat, jó ajándék lehet egy műanyag aláfekvő, egy hidraulikus emelő vagy egy manuális parkolóőr.

Műanyag aláfekvő, hidraulikus emelő és manuális parkolóőr

 

A mozgás megszállottjának

Edzőterem hiánya nélkül marad a szabadtéri és az otthoni edzés. Szereld fel a meglepni kívánt férfit a legmegfelelőbb eszközökkel, hogy a korlátozások alatt se kelljen lemondani a kedvenc időtöltéséről, a sportról. Webáruházunk széles kínálatában többek között találsz kerékpárliftet, felfüggeszthető edzőhevedert és dupla kerékpártáskát is. Láttad már őket?

 

Kerékpárlift, felfüggeszthető edzőheveder és dupla kerékpártáska

 

Férfiaknak szóló ajándéktippjeink között 195 termék közül választhatod ki a legmegfelelőbbet.

Ne feledd! December 21-e délig leadott megrendeléseidet garantáltan kiszállítjuk karácsonyig. Teljes kínálatunkért látogass el a www.alinda.hu webáruházba!

Előző Maszkok érkeztek több típusban
Következő Induljon sportosan az új év! Bemutatjuk a sokoldalú edzőkeretet