Ágykeret választás okosan

Ágykeret választás okosan

A megfelelő ágykeret meghatározza a hálószoba kinézetét, hangulatát és nem utolsó sorban az alvás minőségét is. Válassz okosan...

Az egészséges életmód szerves része a kipihentség és a megfelelő alvásmennyiség. Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, nem elég időben lefeküdni. A kényelmes ágy és komfortos ágynemű elengedhetetlen kellékei a nyugodt, valóban pihentető alvásnak. Ezek nélkül az éjszakákat forgolódással töltjük, hiszen a testünk nem a megfelelő pozícióban van az alváshoz. Azt, hogy hogyan érdemes kiválasztani például az ágykeretet, a következő bekezdésekben megmutatjuk.

 

Miért fontos, hogy megfelelő ágykeretet válasszunk?

Van valami kimondhatatlanul jó érzés abban, amikor este végre bedőlhetsz a saját ágyadba. Ez az a hely, ahol kikapcsolhatsz, elmélkedhetsz, megszabadulhatsz a napi gondoktól és feltöltekezhetsz a másnapra. Ezért is nagyon fontos, hogy mindez, milyen ágyban történik. Akár még nagyobb kényelemre vágysz, akár stílusváltásra készülsz, akár új lakója lett a hálószobádnak, sokféle ágykeret típussal várunk webshopunkban, hogy az éjszakáid pihentetően, a nappalaid pedig boldogan teljenek. Hiszen egy jó ágykeret a szobád éke, ezt látod utoljára mielőtt lefekszel és ezt látod először, amikor felkelsz. Fontos, hogy tökéletesen a szobába passzoljon, ne legyen túl kicsi, hogy éjjel a párunkkal küzdjünk a szabad férőhelyért, de túl nagy se, hogy a sípcsontunk bánja nap, mint nap. Ezen kívül egy ágykeret hosszú évek befektetése, ezért is fontos, hogy a tökéletesen megfelelőt válasszuk ki, amikor rászánjuk magunkat. Az alinda.hu webáruházban vásárolt ágykeretek mindegyikéhez ajándék ágyrácsot adunk, így neked már csak a gerincednek legjobb matracot kell pluszban megvásárolni.

 

Ágykeret anyagok

A romantikus dizájnt kedvelők számára tökéletes választás fém ágykereteink egyike. A modern forma szerelmeseinek Hanna vagy Bella, a klasszikus forma rajongóinak Lotti vagy Mimi ágykereteinket ajánljuk. Kisgyermekeknek pedig a fából készült házikó, vagy sátor formájú egyszemélyes ágyainkat kínáljuk akciós áron. Válassz a fekete, fehér, vagy natúr fa színek közül! Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illő darabot vagy darabokat!

 

Ágykeret formák és méretek

 

Ágykeret

 

Fém ágykeretünk kialakítása miatt tökéletes kiegészítője lehet hálószobádnak, akár egy stúdiólakásban is rendkívül mutatós. A fej- és lábtámla formatervezett és kifejezetten dekoratív. Az ágykeret középső, hosszanti támasza stabil tartást kölcsönöz. Az ágyrács 2 soros, az anyaga típusonként eltérő, fából vagy fémből készült.

Lotti fém ágykeret 3 méretben, 2 színben

 

Lotti fém ágykeret

 

Lotti ágykeretünk kialakítása a Bella fém ágykerethez hasonlóan formatervezett és kifejezetten dekoratív. Itt már kevésbé a minimál stílus dominál, a fejvég hajlított elemeivel egy kis romantikát és játékosságot csempészhetünk a hálószobánkba. Az ágyrács ennél a típusnál is 2 soros, az anyaga típusonként eltérő, fából vagy fémből készült.

 

Mimi fém ágykeret 2 méretben, 2 színben 

 

Fém ágykeret

 

Fém ágykeretünk a klasszikus forma kedvelőinek lett tervezve. Tökéletes lehet a tinédzserek első franciaágyának, de a szülők meghitt, kifinomult hálószobájában is jól mutat. A hatás fokozása érdekében válassz tükrös fésülködő asztalaink közül.

 

Hanna fém ágykeret 3 méretben, 2 színben 

 

Hanna ágykeret

 

Hanna ágykeretünk modern és elegáns színt visz a hálószobába. Nézd meg fekete és fehér színben is és válaszd a stílusodnak legmegfelelőbbet. Műbőr fejvége pedig azt is megakadályozza, hogy éjjel a kispáréd leessen az ágy mögé. Szintén 3 méretből választhatsz, ráadásként pedig ingyen szállítjuk házhoz.

 

Fa gyerek ágykeret 2 színben

 

Fa gyerek ágykeret

Fa gyerekágy keret 70x140 cm-es méretben, amiben biztosan otthon érzik majd magukat a gyerekek. Az ágy különleges formája egy sátorra emlékeztet, ami igazán hangulatossá teheti a kicsik hálószobáját. Az ágy két színben is megvásárolható, ezért könnyen kombinálható más bútorokkal. Az ágykerethez tartozik egy kivehető ágyrács. Az anyaga tömör fa, strapabíró szerkezete miatt biztonságosan használható. 

Unod már, hogy több idő a gyermeket rávenni, hogy befeküdjön az ágyába, mint amennyi idő alatt elalszik? Sokan vagyunk így ezzel, a gyerekek nem szívesen vetnek véget a mókának, így nem könnyű elérni, hogy bebújjanak az ágyukba, még akkor sem, ha már majd leragad a szemük. Egy ilyen szuper kis sátor alakú ággyal ezt a folyamatot is sokkal érdekesebbé teheted gyermekednek. Lefekvés előtt még elképzelheti, hogy saját vára van, ahol ő a hős lovag vagy éppen a megmentésre váró hercegnő, egy pléddel, hálóval letakarva pedig elképzelheti, hogy sátorban alszik. Ugye, hogy mennyivel izgalmasabban hangzik? Ezzel a gyerekágy kerettel lerövidítheted a a fektetési időt, másnap reggel pedig az ébredés is sokkal könnyebben és gyorsabban fog menni.

 

Házikó formájú gyerekágy

 

Házikó formájú gyerekágy

 

A házikó formájú gyerekágy minimalista formája tökéletesen illeszkedik a klasszikus vagy modern beltéri kialakításba. A természetes fenyőfából készült ágykeret biztosítja az ágy stabilitását. A házikó alakú forma különlegessé teszi és garantáltan a gyerekek kedvence lesz. A gyerekágyhoz ajándékba tartozik egy fából készült ágyrács. A bútor natúr fa színben érhető el, így minden gyerekszoba tökéletes kiegészítője lehet.

 

Előző Íróasztal rendezés: hogyan tarts rendet munka közben?
Következő A thai masszázs technikája és előnyei