Egy rétegben tökéletesre - elektromos festékszóróval

Egy rétegben tökéletesre - elektromos festékszóróval

Ha eleged van a ragacsos ecsetekből...

Elmúltak a forró nyári napok, de még nem köszöntött be a fagy, így nagyobb kedvvel látunk neki a kerti munkáknak és a felújításoknak a házban és a ház körül is. Nagyanyáink egy bútort egy életen át használtak, aztán beléptünk a fogyasztói társadalomba és mindenből újat akartunk. Egy ideje viszont újra divatba jött a régi bútorok renoválása, egyrészt a környezetünk megóvása érdekében, másrészt a legújabb lakberendezési divatirányzatok miatt. Ezekhez viszont az elszántságon kívül, jó eszközökre is szükségünk van, ehhez adunk egy tippet az Alinda webshopjából mai bejegyzésünkben.

 

 

Felület előkészítése festéshez

Az elektromos festékszóró használatánál talán az egyik legfontosabb az előkészület. Mindig alaposan nézzünk utána, hogy festés előtt milyen munkafolyamatokat szükséges elvégeznünk, mielőtt a festékhez nyúlnánk. Ez minden anyagnál más, de ami általánosságban mindegyikre vonatkozik, hogy először alaposan tisztítsuk meg, távolítsuk el róla a korábbi festéket, majd a tökéletes végeredményért tömítsük a repedéseket. Ezek után indulhat a festékszórás. Használatakor kiemelten fontos, hogy takarófóliával alaposan lefedjük a festeni kívánt rész körül. Polírozó készletünk és precíziós csavarhúzó készletünk szintén nagy segítséget nyújthat, mielőtt belefogsz az új szín lefújásába. 

 

 

A festékszóró és a hagyományos festés

Egyre népszerűbb a festékszórók használata, hiszen a jelentősége nagy felületeknél és nehezen hozzáférhető helyeken van. Ami miatt egyre többen választják ezt a megoldást a hagyományos festéssel szemben, az az egyszerű használat és a gyors munkavégzés. Az általunk forgalmazott termék könnyű, hordozható, mely egyenletesen, 1 rétegben fed. Nem csöpög, sarkok és egyenetlen felületek festésére is alkalmas. A hozzá tartozó vállpánt segítségével magunkon tudjuk tartani, így nem kell fogni, vagy a földre rakni. 1.5 méteres tömlője van, így akadálytalanul használhatjuk. A szórópisztolyhoz egy 800 ml-es tartály tartozik, így hosszú ideig használhatjuk újratöltés nélkül. 10 perc alatt kb. 15 mfelületet tud lefesteni.

 

 

Milyen anyagokhoz használható festékszóró?

A paletta elég széles, elektromos festékszórónk használható tégla, cement, stukkó, fa felületekhez, kül- és beltéri bútorokhoz, belső és külső falfelületekhez.

 

 

 

Előző Black Friday 2019. Ismét itt a nagy nap
Következő LED fényfüzér - A legjobb karácsonyi dekoráció