Glamour napok: Őrületes árzuhanás - Itt az ideje a bevásárlásnak

Glamour napok: Őrületes árzuhanás - Itt az ideje a bevásárlásnak

Glamour napok 2019...

Kezdjük is rögtön a lényeggel, hogy mikor lesznek a Glamour napok 2019 őszén? Minden évben kétszer kerül megrendezésre ez a shopping őrület, tavasszal és ősszel, így idén a második dátum: október 9-13. Viszont ez a pár nap nem csak a bevásárlásról és a pénzköltésről szól, hanem egy életérzés, egy csajos program, kávézókba, cukrászdákba is be lehet váltani a kuponokat, így teli szatyrokkal meg tudunk pihenni és a forró kávé mellett tudjuk szidni az üzleteket, ahol esetleg felárazták a termékeket vagy ahol idő előtt kifogyott a készlet. 

 

Hárman kávéznak

 

A Glamour napok története – miért éppen Glamour?

Magyarországon 2004 szeptemberében adták ki az első Glamour magazint, jelenleg pedig 142 ezer fő olvassa. Ezzel együtt pedig 14 éve Glamour napozhatunk országszerte. Mivel ők voltak az elsők, akik kitalálták, hogy külön kuponokkal veszik rá a (többnyire) női olvasóit egy kis extra vásárlásra, így valahogy egyértelmű, hogy a Joy napok utáni érdeklődés valamivel csekélyebb. Nem mellesleg időben is előbb kerülnek megrendezésre a Glamour napok, az emberek pedig nem szeretnek várni.

 

Hogyan juthatsz hozzá a legjobb kuponokhoz?

Jó pár évvel ezelőtt óriási felháborodást váltott ki, amikor egy-egy újságos bódéban elfogytak a kuponokkal teli magazinok, főleg a kisvárosokban. Idénre már ilyen probléma nincs, több más magazinban is megtalálhatóak és a példányszámmal sem fukarkodnak. Kupont mindenkinek! Hogy mik számítanak a legjobb kuponoknak, ezt döntsék el a vásárlók, hiszen van, akinek a kozmetikai kuponok számítanak a legnagyobb kincsnek, más pedig inkább a téli ruhatárát frissíti fel. Pár éve pedig wellness hétvégére is befizethetünk féláron. Azt azért sose feledjük el, hogy néha párszáz forintos engedményért nyomakodunk, bosszankodunk, álljuk ki a sort, miközben a kabátunk alatt csorog az izzadság a hátunkon.

 

Glamour napok

 

Glamour napok online – Vásárolj Glamour appal

Természetesen a kuponok már digitális formában is elérhetőek, pedig olyan klasszikus pillanatok voltak azok, amikor valaki a kasszánál kezdte el kivágni aktuális kuponját, miközben a folyosóig kígyózott a sor. Még szebb volt, ha olló nélküli tépkedésre kényszerültek a divatrajongók.

 

Glamour napok alkalmazás

 

Hol vásárolhatsz fantasztikus árakon?

A mai online világban érdemes előre listát írni a beszerezni kívánt termékekről, összehasonlítgatni az árakat, így nem érhet minket akkora meglepetés. Legcélszerűbb a 40-50%-os kuponokkal kezdeni, hisz azok a legértékesebbek. 340 márka kedvezményére csaphatsz le országosan több, mint 5000 üzletben.

 

A legnépszerűbb termékeink a Glamour napokra

 

Online kuponok a Glamour napokra - székek

 

Online kuponok a Glamour napokra - gardrób

Online kuponok a Glamour napokra - kozmetikai asztal

Online kuponok a Glamour napokra - cipőtároló

 

Boldog Glamour napokat kíván,

az Alinda csapata

 

 

Előző Éles bevetésen a konyhakések
Következő Black Friday 2019. Ismét itt a nagy nap