Ha te is bohém teraszról álmodsz, ezeket szerezd be hozzá!

A legtöbben már alig vártuk, hogy végre kiszabaduljunk a természetbe, az erkélyünkre vagy a legszerencsésebbek a saját kertjükbe. Sokan már év elején elkezdik megtervezni a nyári pihenősarkot, minden évben újult erővel dekorálják, alakítgatják, ha beköszönt a tavasz. Az idei terasz trendek közül nekünk a bohém stílusúak lettek a nagy kedvenceink. Mit gondolsz, hogyan néz ki egy bohém sarok? Szerintünk sok-sok textil jellemzi, végtelenül kényelmes, otthonos, színes, hangulatos és praktikus termékekkel felszerelt. Mutatunk párat, ha ezen a hétvégén már nem is lehet részünk a forróságban, tervezgetni azért lehet: 

Szerintünk meghoztuk a Te kedvedet is hozzá, mert valójában nem nagy ördöngösség megvalósítani. Csemegézz kedvedre praktikus termékeinkből, mi pedig vigyázunk a pénztárcádra. A végeredmény pedig biztos, hogy rajtad kívül a barátokat és az egész családot boldoggá teszi. 

Kezdjük az alapoknál, hisz a legfontosabb része a pihenés, így jól gondold meg milyen ülő- és fekvőalkalmatosságokkal rendezed be bohém sarkodat. Mit szólnál egy kétszemélyes függőágyhoz tartóállvánnyal? Régóta a legkeresettebb termékek egyike a webáruházunkban, nézd meg te is IDE KATTINTVA. Korábbi bejegyzésünkben pedig abban segítettünk, hogyan válaszd ki a megfelelő függőágyat

Hordozható fitness matracunk a szabadban is tökéletesen megállja a helyét. 5 cm vastag, közepesen kemény és könnyen tisztítható, így nem kell félnünk tőle, hogy később bent nem tudunk tornázni rajta. Puha plédekkel, takarókkal letakarva és pár díszpárnát hanyagul rádobva máris kuckós hangulatot teremthetsz. A matracot IDE KATTINTVA éred el. 

Ha nem vagy az a földön ülős fajta, esetleg a társaság tagjai közül többen inkább a székre szavaznak, a kerti székeink lesznek a te termékeid idén nyáron. A kerti székek többsége kényelmetlen, kemény műanyagból készült. A zéró gravitáció kerti székek erős fém vázzal rendelkeznek, az ülő- és a fekvőfelület kényelmes anyagból készült, merevítők nélkül, így teljes kényelemben feküdhetünk rajta. Rendeld meg IDE KATTINTVA és mi 3 munkanapon belül kiszállítjuk neked. 

Ha már a székek, matracok megvannak, gondoskodjunk a megfelelő árnyékról, hiszen hétvégén napközben is szeretnénk használni meghitt sarkunk, az UV-sugárzás viszont egyre erősebb, főleg a déli órákban. Függő napernyőnk nemcsak hűsítő árnyékot ad, de az egész kertet megszínesíti, feldobja. Jelenleg 3 szín közül választhatsz IDE KATTINTVA és ezt a terméket is ingyen szállítjuk. 

Ha lemegy a nap és lecsukod a napernyőt, jöhetnek az éjszakai fények. Az eddiginél is varázslatosabban fog mutatni a kert, a hangulat pedig tovább fokozódik. A levegő picit lehűl, kezdődhet az esti kerti parti. Választhatsz színes lampionjaink vagy LED fényfüzéreink közül. Mindkettőt, több típusban megtalálod a webáruházban

De ezeken kívül is kitűnő fényforrást tudunk kínálni a kertbe, bomba áron. Leszúrható napelemes lámpáinkkal kirakhatod a kertbe vezető utat, így még szebb lesz az összkép. 249 Ft-os darabáron rendelhető ITT. 

Ha már a kényelem és a hangulat megvan, jöhetnek az ínycsiklandó ételek és italok. Nem mindig egyszerű kivinni a vacsora minden kellékét, illetve a párnák, takarók között elfogyasztani azokat, így bambusz reggeliző tálcánk tökéletes megoldás lehet. Nagy mérete miatt (3,5×50×30 cm) kényelmesen elfér rajta minden kellék és nem kell négyszer fordulni a konyha és a kert között, amíg minden a helyére kerül. Most még olcsóbban 2.990 Ft-ért csaphatsz le rá a webáruházban ITT

S végül, de nem utolsó sorban elegánssá téve a kerti beszélgetést, használd bordekantálónkat. A legdrágább, legnevesebb, legrégibb vörösbor sem mutatja meg igazi aromás ízét ha nem szellőzik megfelelő ideig a fogyasztás előtt. Hagyni kell egy kis időt a bornak szabad levegőn, hogy jobban kinyíljon és előjöjjenek a gazdag illat és zamatanyagok. Viszont ha nincs elég időd a szellőztetésre, vagy ha hamarabb szeretnéd megkóstolni a vörös bort, akkor a megoldás ez a trükkös dekantáló eszköz.
A készülék lelke egy speciálisan kialakított tölcsér, amelybe bele kell önteni az italt. A bor áthalad a tölcséren, miközben a légcsatornákon át levegővel dúsul, gyorsan átjárja az oxigén, a 2-3 órás levegőztetési idő pedig nagyon lerövidül. Ezek után már élvezheted is vörösbor minden ízét és aromáját.
A dekantáló mellé egy tartóállvány jár. Nézd meg ITT

Most már minden készen áll, élvezd a nyarat otthon és hívd át a barátokat egy-egy VB meccsre. De vigyázz! Úgy megszeretnek ott lenni, hogy alig tudod majd őket hazaparancsolni. 

További szép nyarat,

az Alinda csapata