Ha te is bohém teraszról álmodsz, ezeket szerezd be hozzá!

Ha te is bohém teraszról álmodsz, ezeket szerezd be hozzá!

Mit gondolsz, hogyan néz ki egy bohém sarok? Szerintünk sok textil jellemzi, kényelmes, otthonos, színes, hangulatos és praktikus. Mutatunk pár ötletet, hogy könnyebb legyen az ötletelés...

 

Bohém sarok

 

A legtöbben már alig vártuk, hogy végre kiszabaduljunk a természetbe, az erkélyünkre vagy a legszerencsésebbek a saját kertjükbe. Sokan már év elején elkezdik megtervezni a nyári pihenősarkot, minden évben újult erővel dekorálják, alakítgatják, ha beköszönt a tavasz. Az idei terasz trendek közül nekünk a bohém stílusúak lettek a nagy kedvenceink. Mit gondolsz, hogyan néz ki egy bohém sarok? Szerintünk sok-sok textil jellemzi, végtelenül kényelmes, otthonos, színes, hangulatos és praktikus termékekkel felszerelt. Mutatunk párat, ha ezen a hétvégén már nem is lehet részünk a forróságban, tervezgetni azért lehet: 

 

Bohém sarok a kertben

Bohém sarok, hangulatos környezetben

Bohém terasz

Szerintünk meghoztuk a Te kedvedet is hozzá, mert valójában nem nagy ördöngösség megvalósítani. Csemegézz kedvedre praktikus termékeinkből, mi pedig vigyázunk a pénztárcádra. A végeredmény pedig biztos, hogy rajtad kívül a barátokat és az egész családot boldoggá teszi. 

Kezdjük az alapoknál, hisz a legfontosabb része a pihenés, így jól gondold meg milyen ülő- és fekvőalkalmatosságokkal rendezed be bohém sarkodat. Mit szólnál egy kétszemélyes függőágyhoz tartóállvánnyal? Régóta a legkeresettebb termékek egyike a webáruházunkban, nézd meg te is IDE KATTINTVA. Korábbi bejegyzésünkben pedig abban segítettünk, hogyan válaszd ki a megfelelő függőágyat

 

Kétszemélyes függőágyhoz tartóállvánnyal

 

Hordozható jóga matracunk a szabadban is tökéletesen megállja a helyét. 6mm vastag, könnyen tisztítható, így nem kell félnünk tőle, hogy később bent nem tudunk tornázni rajta. Tökéletes választás akár otthoni felhasználásra, akár az edzőterembe is magaddal viheted.

 

Fekete jógamatracon jógázik

Ha nem vagy az a földön ülős fajta, esetleg a társaság tagjai közül többen inkább a székre szavaznak, a kerti székeink lesznek a te termékeid idén nyáron. A kerti székek többsége kényelmetlen, kemény műanyagból készült. A zéró gravitáció kerti székek erős fém vázzal rendelkeznek, az ülő- és a fekvőfelület kényelmes anyagból készült, merevítők nélkül, így teljes kényelemben feküdhetünk rajta. Rendeld meg IDE KATTINTVA és mi 3 munkanapon belül kiszállítjuk neked. 

Kerti székek

 

Ha már a székek, matracok megvannak, gondoskodjunk a megfelelő árnyékról, hiszen hétvégén napközben is szeretnénk használni meghitt sarkunk, az UV-sugárzás viszont egyre erősebb, főleg a déli órákban. Függő napernyőnk nemcsak hűsítő árnyékot ad, de az egész kertet megszínesíti, feldobja. Jelenleg 3 szín közül választhatsz IDE KATTINTVA és ezt a terméket is ingyen szállítjuk. 

Függő napernyők

 

Ha lemegy a nap és lecsukod a napernyőt, jöhetnek az éjszakai fények. Az eddiginél is varázslatosabban fog mutatni a kert, a hangulat pedig tovább fokozódik. A levegő picit lehűl, kezdődhet az esti kerti parti. Választhatsz színes lampionjaink vagy LED fényfüzéreink közül. Mindkettőt, több típusban megtalálod a webáruházban

LED fényfüzérek

De ezeken kívül is kitűnő fényforrást tudunk kínálni a kertbe, bomba áron. Leszúrható napelemes lámpáinkkal kirakhatod a kertbe vezető utat, így még szebb lesz az összkép, megrendelheted ITT

 

Leszúrható napelemes lámpák

 

S végül, de nem utolsó sorban elegánssá téve a kerti beszélgetést, használd bordekantálónkat. A legdrágább, legnevesebb, legrégibb vörösbor sem mutatja meg igazi aromás ízét ha nem szellőzik megfelelő ideig a fogyasztás előtt. Hagyni kell egy kis időt a bornak szabad levegőn, hogy jobban kinyíljon és előjöjjenek a gazdag illat és zamatanyagok. Viszont ha nincs elég időd a szellőztetésre, vagy ha hamarabb szeretnéd megkóstolni a vörös bort, akkor a megoldás ez a trükkös dekantáló eszköz.
A készülék lelke egy speciálisan kialakított tölcsér, amelybe bele kell önteni az italt. A bor áthalad a tölcséren, miközben a légcsatornákon át levegővel dúsul, gyorsan átjárja az oxigén, a 2-3 órás levegőztetési idő pedig nagyon lerövidül. Ezek után már élvezheted is vörösbor minden ízét és aromáját.
A dekantáló mellé egy tartóállvány jár. Nézd meg ITT

 

 

Bordekantáló

 

Most már minden készen áll, élvezd a nyarat otthon és hívd át a barátokat egy-egy VB meccsre. De vigyázz! Úgy megszeretnek ott lenni, hogy alig tudod majd őket hazaparancsolni. 

További szép nyarat,

az Alinda csapata

Előző Biciklivel jársz dolgozni/suliba? Ezeket a termékeket neked is látnod kell!
Következő Hogyan használd az evezőgépet és mire jó?