Hasznos termékek a sulikezdéshez

Hasznos termékek a sulikezdéshez

A szülők számára a szeptemberi iskolakezdés nem minden esetben okoz örömet. Most hasznos tanácsokkal igyekszünk segíteni a választásban...

A szülők számára a szeptemberi iskolakezdés hasonló egy karácsonyi bevásárláshoz, csak nem minden esetben okoz akkora örömet a gyerekeknek. Webáruházunk termékeit az új szezonra úgy állítottuk össze, hogy pénztárcabarát áron tudjuk kiszolgálni a szülőket, akik kreatív, praktikus és hasznos termékekkel bővítenék a gyerekszobát. Mai blogbejegyzésünkben 8 terméket mutatunk be, ami korosztálytól függetlenül megkönnyítheti a sulikezdést. 

Az idei év újdonsága a gamer szék, amiből webáruházunkban két típus is rendelkezésre áll, mindkettő három színben érhető el. Gamer székünk alakja és kialakítása miatt rendkívül kényelmes és segíti a helyes testtartást ülés közben. Párnázott ülőfelülete, háttámlája és kartámasza a maximális kényelmet szolgálja, így a tanuláshoz is nagyobb kedvet csinálhat a gyerekeknek. 

 

Fekete-kék gamer szék

 

Kényelmes és egyszerűen felállítható ülőhelyet szeretnél gyermeked szobájába? A felfújható fotelt bárhol könnyedén elhelyezheted és garantáltan kényelmesen tanulhat vagy pihenhet benne gyermeked. Parktikus alternatíva a hagyományos karosszék helyett, puha és kényelmes anyagának és kialakításának köszönhetően az egyik legkényelmesebb kiegészítője lehet a gyerekszobának.

 

Felfújható fotel lábtartóval

 

A sulikezdés nem csak a tanulásról szól, egyre elterjedtebbek a különórák, a hobbik napi szintű gyakorlása. Két új termékkel örvendeztetjük meg a zenekedvelő iskolásokat. Akusztikus gitár szettünk tökéletesen megfelel kezdő, tanuló gyerekeknek és felnőtteknek is. Kisebb mérete miatt könnyebb és kényelmesebb a tartása. Ideális az alapok elsajátítására, az ujjgyakorlatok, a tartás, a hangolás, a pengetés gyakorlására, az akkordok és a a bundok lefogási technikájának megtanulására, illetve magára a teljes értékű gitár játékra is.

 

Akusztikus gitár kezdőknek

 

A másik pedig elektromos dobfelszerelésünk. Autentikus hangzásának és számos beállítási lehetőségének köszönhetően az igazi játék élményét adhatja vissza használójának. Felnőtteknek és gyerekeknek is ajánljuk gyakorláshoz, szórakozáshoz. A szabályozó gombok segítségével állíthatod a hangerőt, az előre beprogramozott demók és dobszólók ritmusát, felveheted és lejátszhatod saját játékodat és a különböző stílusok között is váltogathatsz. Ha a jack csatlakozóba bedugod a fülhallgatódat, akkor csak te hallhatod a játékodat.

 

Elektromos dob

 

A laptopok szinte már elengedhetetlen kellékei az alapos tanulásnak. Sok esetben viszont nincs hely egy nagy íróasztalnak hozzá, ezért fejlesztettük ki a több ponton állítható laptoptartónkat. Teljes szabadságot ad neked a tanulásban, hogy minél kényelmesebben végezhesd munkádat, vagy töltsd a szabadidődet. Számos, különböző pozícióba állítható, hogy akár fekve, ülve és állva is használhasd laptopodat. Az oldalsó tálcára az egeret helyezheted. Szuper ugye? 

 

Több ponton állítható laptop asztal

 

Ha gyerekeid imádják a földrajz órát, tedd még érdekesebbé a tanulást kaparós magyarország térképünkkel. A kicsik kreatív és szórakoztató módon tanulhatják meg az ország részeit,  tájegységeketvagy lekaparhatják azokat a helyeket, ahol együtt jártatok.

 

Magyarország kaparós térkép

 

A szeptember nem csak a sulikezdőkről, hanem az óvodát kezdő kicsikről is szól, hiszen nekik is rengeteg új dologra lesz szükségük az új környezethez. Az öntapadós táblamatrica praktikus és kreatív termék, minden korosztály számára tökéletes. A termék öntapadós, így könnyen felhelyezhető falfelületre, szekrényre, vagy bármilyen más, sima felületre. Ezen kívül pedig a tekercs hátoldalán található jelölések segítségével akkora méretre vághatod, amekkorára szeretnéd.

 

Táblamatrica krétával

 

Végezetül egy termék a gyerekeknek, ami a szülők dolgát könnyíti meg. A padlóvédő megóvhatja a padlót a székek okozta karcolásoktól, kopásoktól. Hatékony és esztétikus védelmet nyújthat, mivel megakadályozhatja a székek görgői okozta karcolásokat a padló felületén, valamint a fedett részen meggátolhatja a különféle elszíneződéseket is, amiket többnyire a cipőtalp vagy a kiömlő folyadékok okozhatnak. 

 

Padlóvédő székalátét

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előző Így turbózd fel az otthoni neted
Következő Praktikus konyhai kiegészítők minden háztartásba