Így használd a létrát a lakásban - Inspiráció

A létra ma már egy (főleg kerttel rendelkező) ház alap felszereltségéhez tartozik. Sokan a lakásban is tartanak egy kisebb méretet belőle, bármikor hasznos lehet, legyen szó festésről, apró javításról vagy csak egy égő kicseréléséről. Viszont ez az egyszerű eszköz kreativitásunkkal fűszerezve a lakás különleges dísze is lehet, ehhez nyújtunk inspirációt mai posztunkban. 

Legegyszerűbb felhasználási módja, ha egy kis csiszolás után egyszerűen csak beállítjuk egy meghitt sarokba. Ehhez segítségedre lehet polírozó készletünkre, amit itt találsz. A hangulat fokozásához válassz webáruházunk kínálatából LED égősorokat innen és díszítsd kedved szerint. 

Természetesen lehetünk kreatívak akkor is, ha a helyén, azaz továbbra is kint szeretnénk használni. Kis polcokkal kiegészítve tökéletes lehet virágoknak, kaspóknak, kancsóknak, igazán pénztárcabarát megoldás. 

Ha a telken, tanyán, üdülőházban vagy nyaralóban vetnénk be a létrás trükköt, még csiszolni sem kell, egyszerűen szedjük ketté már meglévő, lestrapált darabunkat és máris rendelkezésünkre áll két polc, akár a fürdőbe, akár a konyhában tudunk rá pakolni. 

Ha már a fürdőnél és a tárolásnál tartunk, néhány fém kosárral kiegészítve a minimál fürdőszobákba is tökéletesen beillik a létrapolc. Színezd kedvedre, hogy összhangba kerüljön a többi bútorral, berendezéssel. 

Ha nem szeretnénk, hogy állandó dísze legyen a lakásnak a létra, gondolkodjunk dekorációban. Legyen szó ünnepekről vagy évszaknak megfelelő díszítésről, egy kis létra tökéletes alapja lehet. Lehet rá függeszteni, akasztani, felfuttatni és máris egy nem mindennapi dekoráció születik. 103 részes hobbi barkács készletünk biztosan segítségedre lesz, nézd meg itt. Ha pedig ez nem lenne elég, 66 részes kiegészítő készletet is találsz webáruházunkban itt

A LED fényfüzérről már esett szó, hoztunk képet egy másik megvilágításról, hogy lásd mennyi kreatív módja van a felhasználásnak. Ez esetben az éjjeli lámpa szerepét tölti be. 

Ha már nagyobbak a gyerekek és nem másznak fel mindenhová, akár gyerekszobába is kerülhet, így praktikus megoldást kínál a könyveknek és a babáknak. 

Manapság újra divat a képkeretek kihelyezése bárhová, így szeretteink akkor is ránk mosolyognak, ha éppen nincsenek velünk. Egy felfüggesztett létra minden foka szolgálhat képtartóként, igazán figyelemreméltó lakberendezési elem lehet.  

Ha albérletben laksz vagy csak nem szeretnél lyukat fúrni a falba szintén tökéletes megoldás lehet egy fa létra, amire bátran felfüggesztheted a lámpát. 

Mind közül a kedvenc megoldásunk ez a női gardrób. Csiszolás után egy élénk színt kapott és már ment is fel vízszintesen a falra. Hívd segítségül 542 db-os szerszám készletünket, amivel gyerekjáték a munka. 

Szabadban lévő létrával kezdtünk, így azzal is zárjuk a sort. Oldalára fektetve fűszernövények tárolását oldhatjuk meg vele, ami teraszon és a kertben, de akár erkélyen is jól mutat. 

Neked tetszik ez a megoldás? 

Szép napot kíván,

az Alinda csapata