Így használd a programozható LED szalagot

Így használd a programozható LED szalagot

Dobd fel otthonod hangulatát programozható LED szalagunkkal! Nincs ötleted? Mutatjuk hogyan...

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy programozható LED szalagunkat hogyan lehet, így mai cikkünkben ehhez nyújtunk segítséget. 

 

Mi is az a programozható LED szalag? 

Ez a LED szalag bel- és kültéri használatra készült, méterenként 60 darab 5050-es leddel szerelve. Kiváló minőségű LED csík, mely három ledenként darabolható. Kétoldalas 3M ragasztóval lett ellátva, így felhelyezése gyerekjáték. Miután felragasztottad a megvilágítani kívánt felületre, a távirányítóval bármikor, kedved szerint variálhatod a színeket. 

Mire használhatjuk? 

Dekorálj, világítsd meg kedvenc helyeidet! Színesítsd vele környezeted, tedd kellemessé és látványossá az otthonodat. Használható domború felületek színváltós megvilágítására, kiemelésére, valamint remek dekoráció polcélek megvilágítására, peremélek kihangsúlyozására. 

A LED szalagok felhasználási területe széles skálán mozog, néhány példa erre:

Konyha

Ha főzöl maximális fényre van szükséged, de ha éjjel kisurransz egy kis jégkrémért, nem biztos, hogy szeretnéd, hogy az egész konyha fényárban ússzon. Illetve ha együtt van a nappalival és vacsora után már csak beszélgettek, válts át hangulatfényre, máris meghittebb lesz a hangulat.

LED szalag a konyhában1.ábra: www.pinterest.com

Lépcső

Egy különleges lépcső külön éke lehet a lakásnak. Fokozd a hatást egy lépcsőfok vagy egy korlát világítással. 

LED szalag a lépcső mentén2.ábra: www.pinterest.com

Fürdőszoba

A visszajelzések alapján legtöbbször a fürdőszobában kerül felragasztásra a programozható LED szalag, ugyanis itt van a legtöbb olyan él vagy zúg, ahol termékünkkel hangulatos megvilágítást teremthetünk. Legyen ez a tükör mögött, a polcok alatt, vagy az oldalsó falon, a hatás biztosan nem marad el. 

LED szalag a fürdőszobában3.ábra: www.pinterest.com

Hálószoba

Talán a hálószobában a legfontosabb, hogy megfelelő hangulatvilágítások álljanak rendelkezésünkre. Itt is érdekes lehet a polcok éleinek megvilágítása, vagy az ágy alól jövő különleges fénycsík. Ne feledd a távirányítót, amivel a színét kedvedre változtathatod. 

 

LED szalag a hálószobában, ágykereten5.ábra: www.pinterest.com

Terasz/erkély

Mivel programozható LED szalagjaink vízállóak, így a jó idő beköszöntével erősítsd fel a kinti korlátokra. Jó ötlet ha kerti partit szervezel, de szabadtéri esküvőkön is profin megállja a helyét. 

LED szalag a teraszon6.ábra: www.pinterest.com

Nappali

A helység, ahol a legtöbb időt töltjük. Legyen akár plafonon vagy a szoba sarkaiban, nem szükséges, hogy folyton teljes fényárban ússzon. Egy esti sorozatnézés közben jól fog jönni a lecsökkentett fény, amivel a nasit éppen megtalálod. 

LED szalag a nappaliban7.ábra: www.pinterest.com

Termékünk elnyerte tetszésedet? Látogass el a www.alinda.hu weboldalunkra, és szerezd be programozható LED szalagunkat és tedd otthonosabbá a lakás minden szegletét!

Előző Mi alapján válassz függőágyat?
Következő Téli virágok, amik hidegben is tündökölnek a kertedben