Inspiráció a tolóajtó sín használatához

Tolóajtó sín szettünk hatalmas sikernek örvend, ezáltal rengeteg kérdést kapunk a vásárlóktól a felhasználását illetően. Ezért mai bejegyzésünkben különleges megoldásokat mutatunk, hogyan lehet praktikus és trendi végeredményt elérni termékünk felhasználásával. Mikor hasznos egy tolóajtó sín szett, mikor lehet rá szükségünk? Remek megoldást kínál olyan helyiségekben, ahol szűkös a hely. Ilyen lehet például egy garzon, gardróbszoba, de modern megjelenést is kölcsönözhet irodákban, üzletekben, lakásokban. Típusonként lebontottuk, hogy könnyebben eligazodj közöttük, így gyerekjáték lesz kitalálni, neked hol lehet rá szükséged. 

A szekrény- vagy komódajtóra felszerelt sín általában nem helytakarákosság, hanem a design miatt kerül képbe. De sok esetben kényelmesebb lehet csak eltolni a kis szekrény ajtaját, mint kinyitni mindkét szárnyát egyszerre vagy felváltva. 

A leggyakoribb felhasználási mód, amikor a két helyiség közé szerelünk fel egy modern tolóajtót, így nem kell az ajtó szárnyának helyet hagynunk. Ezáltal több szabad terület marad a szobában. Hogy milyen bútorlapot használj? A szett 4 cm vastag laphoz alkalmas, színben válaszd a lakás enteriőrjének legmegfelelőbbet. Az erős fém szerkezet, a görgők és csavarok stabil tartást biztosítanak majd neki, ami természetesen függ a falfelület minőségétől is. 

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a konyhához tartozik egy kamra is, akkor leggyakrabban két verzió áll fenn: ajtó van a kamrán, ami a konyhába nyílik, ezáltal rengeteg helyet elfoglalva, vagy le van szerelve az ajtó, így szabad a bejárás a kamrába és a vendégek is szemügyre vehetik, idén milyen befőttek uralják a polcokat. Ha egyik megoldás sem tetszik, próbáld ki tolóajtó sín szettünket. Egy formás bútorlap pedig még a konyhát is feldobja. 

Félreeső helyiségeknél szintén szuper megoldás, legywn szó mosókonyháról, tárolóról vagy egy plusz toilettről. 

Két legyet üthetsz egy csapásra, ha a bútorlapra felragasztod táblamatricánkat, így az egész család kedvére írhat, rajzolhat rá. Szintén praktikus a kamrát vagy egyéb konyhából nyíló kisebb helyiséget leválasztani vele, ha a legtöbb időt ott tölti a család. 

Egy TV, amire nem mindig van szükség? Esetleg egy dolgozósarok, amit nem akarsz a vendégek szeme elé tárni? Egy olvasószoba, ami a folyósóról nyílik és alkalmanként csendre van szükséged? A válasz ismét a tolóajtó sín szett. 

Nem mellékesen áttérünk a mellékhelyiségre, ahol szintén praktikus megoldás lehet egy tolóajtó, ha pici folyosóra nyílna az eredeti ajtó. Gyakran használják rusztikus stílusú apartmanokban is, ahol a szobából nyílik a fürdőszoba.  

Te hová illesztenéd be tolóajtó sín szettünket? A felszereléséhez szükséges csavarok és alkatrészek megtalálhatóak a csomagban, de egyéb szerszámokra azért szükséged lesz. Például vízmértékre, csavarhúzóra és jelölő ceruzára. 

Termék mérete: 200x40x6 mm
Termék súlya: 8,6 kg
Csomag mérete: 204x13,5x8 cm
Csomag súlya: 8,8 kg

A www.alinda.hu webáruházban most akciós áron vásárolhatod meg és mi ingyenesen házhoz szállítjuk neked 3 munkanapon belül.