Kamerás bébiőr vásárlás útmutató

Kamerás bébiőr vásárlás útmutató

Hogy válaszd ki gyermekednek a megfelelő kamerás bébiőrt? Az Alinda szakemberei segítenek, hogy neked se okozzon fejtörést...

A kamerás bébiőr szinte minden pici gyermekes családban kötelező kellék. Nem csak a gyermek lesz sokkal nagyobb biztonságban és folyamatos felügyelet alatt, a szülőket is számos fejfájástól kímélheti meg egy ilyen eszköz. A megfelelő termék kiválasztása elsőre komoly fejtörést okozhat, de az Alinda szakemberei összeszedték azokat a paramétereket, melyeket érdemes figyelni a vásárlás során.

Bébiőr: kamerával vagy anélkül? 

Mind ismerjük a mondást: régen sem volt, mégis felnőttünk. Manapság viszont mindennél fontosabb, hogy a szülők és a baba is a legnagyobb biztonságban legyen. Ha pedig ehhez egy kamerás bébiőrre van szükség, akkor a válasz határozottan igen. A biztonság az elsődleges szempont, amiért bébiőrt választunk, merthogy valóban a legjobb biztonsági eszköz kisgyermek mellé anélkül, hogy a szülőnek folyamatosan mellette kellene lennie. Kisebb balesetek előfordulhatnak, de ezeket akár meg is tudjuk előzni, ha a kamerás bébiőrön keresztül esetleg előre látjuk, hogy csemeténk mivel próbálkozik. Másrészt azt sem szabad elfelejtenünk, hogy míg minket megnyugtat, hogy a bébiőr kameráján látjuk ébredező csecsemőnket, ő nem lát minket, nem tudja, hogy figyeljük és halljuk őt. Ezért célszerű olyan terméket választani, aminek beszélő funkciójával szólhatunk is babánkhoz.

Kamerás bébiőr
Kamerás bébiőr
Speciális ár 20 990 Ft RRP: Normál ár 25 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés

Kamerás bébiőr előnyök 

Egyes babák forgolódnak és mozgolódnak, de nem feltétlenül kezdenek el sírni. A bébiőrrel a szülő nem csak hallja, hogy gyermeke felsírt, de a valós kép alapján látja, hogy nyugtalan vagy sem. Több idő jut a szülőknek arra, hogy kipihenjék magunkat, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kellene kísérniük a gyermeküket, merthogy arra ott a bébiőr, amelynek segítségével nem kell állandóan ellenőriznünk csemetéjük hogylétét. Számos szülő azon az állásponton van, hogy hagyni kell, hogy a gyerek megnyugtassa magát, és nem kell azonnal közbelépnünk. Ebben az esetben a kamerás bébiőr a legjobb választás, amellyel ellenőrizhetjük, hogy gyermekünk még fekszik a kiságyban vagy esetleg felállt, így mérlegelni tudjuk, hogy szükséges azonnal bemenni hozzá vagy sem. A terméket pedig nem csak a kicsi alvása közben használhatod, hanem például míg kiteregeted a vizes ruhákat a teraszon és beteszed egy pihenőszékbe a babát. Ilyen esetekben is rá irányíthatod a kamerát, így tudod, hogy leköti-e még a zenélőszék vagy téged keres.

- 32%
kék
Rezgő, zenélő pihenőszék
Speciális ár 14 990 Ft RRP: Normál ár 21 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
93%
3 Értékelés

Mit vegyél figyelembe a vásárlás során? 

A kamerás bébiőr általában 2 egységből áll. Ha a babaegység hangot érzékel, akkor azt továbbítja a szülői egység felé, így a szülők azonnal értesülnek róla ha a babájuk felébredt és szüksége van valamire.

Az Alinda.hu által forgalmazott kamerás bébiőr jó szolgálatot tehet számodra, ha egyszerűen kezelhető, praktikus, mégis modern és nagytudású készüléket keresel. 

Kamerás bébiőr

Kamerás bébiőrünk egy szülő- és egy babaegységgel rendelkezik. A kamerás szülőegységet magunk mellé helyezhetjük a hálószobában, vagy a lakás egyéb pontján és figyelhetjük, hallhatjuk gyermekünket. A babaegységet a kicsi ágya mellé kell helyezni. Éjszakai móddal rendelkezik, így éjjel is szemmel tarthatod gyermekedet, sőt akár beszélhetsz is hozzá, a hangerőt is tudod szabályozni.

Kamerás bébiőr hátulról

Van, hogy elég az édesanya vagy az édesapa hangját meghallani a babának és máris megnyugszik, akár anélkül is, hogy jó ideig ringatni kellene.

A hőmérséklet szenzor segítségével a babaszoba hőmérsékletét is figyelheted, így hamarabb észrevehető, ha túl magas vagy túl alacsony a hőmérséklet: kényelem a babának és nagyobb nyugalom a szülőknek.

Kamerás bébiőr 360 fokban elforgatható

A termék fontos adatai:

Hatótávolsága 200 méter. (A bébiőr hatótávolságát sík terepen mérik, így a lakásban található falak befolyásolhatják azt.)

-Termék súlya: 20 g
-Csomag súlya: 345 g
-Anyaga: műanyag
-Termék mérete:12,5 x 6 cm
-Csomag mérete:19,5 x 14,5 x 6,5 cm

Tartozékok:

1 db szülő egység
1 db babaegység
2 db hálózati adapter
Magyar nyelvű használati útmutató

 

Borítókép: pixabay.com
További képek: alinda.hu

Előző Kosárlabda palánk: gyakorolj otthon te is!
Következő Íróasztal rendezés: hogyan tarts rendet munka közben?