Kerti bútorok tavaszra és nyárra

Kerti bútorok tavaszra és nyárra

A kerti bútorok felhozatalát szinte a végtelenségig lehetne sorolni ha vásárlásról van szó, ehhez nyújtunk a következő bekezdésekben segítséget...

A kerti bútorok felhozatalát szinte a végtelenségig lehetne sorolni, hiszen számos típus, szín és anyag felfedezhető ezen a területen. Ha erre a tavaszra az a terved, hogy a ház után az udvart is “berendezed”, akkor érdemes először alaposan végiggondolni, hogy mire is lehet szükséged a szabadban. Ehhez nyújtunk a következő bekezdésekben segítséget.

 

Kerti bútorok széles választéka

Ha kültéri bútorra van szükséged, az alinda.hu-n megtalálod. Ötletes, de egyszerű és praktikus tárolóinkkal rengeteg tárolókapacitást nyerhetsz. Székeink és foteleink kényelmükkel és ergonomikus kialakítássukkal emelkednek ki versenytársaik közül. Kültéri bútoraink igazán kényelmessé teszik a kertet, erkélyt vagy teraszt, hogy nyugodtan élvezhesd a jó időt. Kétszemélyes napozóágyaink, a pavilonok és a napernyők gondoskodnak róla, hogy mostantól ne kelljen menekülnöd a nyári napsütés elől. Idén nyaralj a saját kertedben!

 

Miket szerezz be egy kerti partyhoz? 

A tavasz beköszöntével, az egyre melegedő nappalokkal együtt jár a tökéletes kerti parti, a grillezés, a sütögetés, és a bográcsozás. A szabadban, jó társasággal elfogyasztott ételeknek még az íze is más. Ugye? Hosszú kihagyás után itt az ideje, hogy áthívd a családot, a barátokat vagy a szomszédokat és élvezzétek újra a találkozás örömét. Eltűntek az akadályok, a korlátozások, és az időjárás is kedvező. Már csak a kertnek kell vendégvárásra készen állnia. Attól függően milyen gyakran és milyen volumenű kerti partykat szoktál tartani, összegyűjtöttünk pár tuti terméket, melyekkel elkápráztathatod vendégeidet.

Ha a szolid, kis létszámú összejövetelekre esküszöl, ráadásul szezononként csak egy-egy alkalommal, érdemes mozgatható, összecsukható bútorokban, kerti kiegészítőkben gondolkoznod. Kemping szettünk egy összecsukható és hordozható asztalból és 4 székből áll. Ezt bármikor előkaphatod, ha vendégek érkeznek. Az asztal 3 magasságba állítható, így gyerekeknek és felnőtteknek is kényelmes lehet. Az összecsukott asztalon fogantyúk segítik a még egyszerűbb hordozhatóságot.

- 11%
kemping szett
Kemping asztal 4 székkel
Speciális ár 16 990 Ft RRP: Normál ár 18 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés

Kerti grillünk kialakításának köszönhetően szintén könnyen mozgatható és áthelyezhető, acél szerkezetének hála mégis stabil tartású és megbízható. Az alján található hamugyűjtő edény segítségével tisztántartása egyszerű. Tökéletes szolgálatot tesz alkalmi eseményeken.

faszenes kerti grill
Kerti grillsütő
Speciális ár 25 990 Ft RRP: Normál ár 35 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés

Gondoskodj a megfelelő árnyékolásról is, ehhez ajánljuk extra nagy méretű napernyőnket, mely elegendő árnyékot nyújthat a vendégeidnek. Az ernyő 2,7 méteres átmérővel rendelkezik és dönthető, így beállíthatod, hogy a megfelelő pozícióban álljon.

napozo ernyo
Dönthető, nagy méretű napernyő
Speciális ár 19 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

Ha viszont a társaságban általában minden összejövetel fő szervezője és helyszín biztosítója te vagy, érdemes komolyabb kerti felszerelésekre beruháznod. Egy-két jó minőségű, vagány napozóágyért biztosan hálásak lesznek meghívottjaid. Kétszemélyes DELUX napozóágyunkat a kertben és nagyobb teraszon is használhatod.

2 személyes DELUX napozóágy
2 személyes DELUX napozóágy 3 színben
Speciális ár 39 990 Ft RRP: Normál ár 51 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
7 Értékelés

Dönthető árnyékolójának köszönhetően lazíthattok a friss levegőn anélkül, hogy tűzne rátok a nap, de ha barnulni szeretnétek csak a megfelelő szögbe kell állítani az árnyékolótetőt és élvezni a napsütést, miközben a faszenes BBQ grill és smokerben készülnek a finom ételek.

2in1 BBQ grill és smoker
2in1 faszenes BBQ grill és smoker
Speciális ár 42 990 Ft RRP: Normál ár 49 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
6 Értékelés

Termékünk tökéletes kombinációja a faszenes grilleknek és smokereknek. A henger alakú testben különféle húsok, sajtok, zöldségek és halak sülhetnek, de füstölhetjük is őket, ha igazán különleges ízekre vágyunk. 9 részes grill eszköz készletünket se hagyd a garázsban!

grill eszköz szett
9 részes grill eszköz készlet táskában
Speciális ár 4 990 Ft RRP: Normál ár 7 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés

A közös étkezés után pedig milyen jól esik egy pohár bor, vagy hideg sör, főleg, ha egy igazi party asztalnál fogyaszthatjuk el. 75 cm átmérőjű felületének hála kényelmesen tálalhatsz rá, három lábának köszönhetően pedig stabilan áll. 

Összecsukható party asztal
Összecsukható party asztal
Speciális ár 28 990 Ft RRP: Normál ár 35 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
5 Értékelés

Jó házigazda lévén a szeszélyes időjárásra is gondolnod kell, amihez nézz szét pavilon ajánlataink között!

- 30%
Összecsukható kerti pavilon több típusban
Összecsukható kerti pavilon több típusban
Speciális ár 25 990 Ft RRP: Normál ár 36 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
93%
7 Értékelés

 

Relaxálás a kertben: függőágyak és hinták 

A reláxálást, a pihenést ne csak hétvégén iktasd be. Hétköznapokon, munka után talán még inkább szükséged lehet rá. Ezért fontos, hogy otthonodban is megtaláld az erre alkalmas helyet. Egy hintaágy, egy függőágy vagy egy függőszék tökéletes lehet erre, hiszen el lehet vonulni egy kicsit a világ elől, kezünkbe venni egy jó könyvet vagy magazint és már kezdődhet is a kikapcsolódás.

 

A kétszemély függőágy igazi kényelmet nyújt a házban, a teraszon és az udvaron is. Kötelek segítségével stabilan felfüggeszthető és két ember számára teljesen ideális. De nem csak otthon, kempingezések, kirándulások alkalmával is kiváló, ráadásul a fesztiválszezonban is használhatod. Kis méretre összehajtható és a tárolózsák segítségével bárhová magaddal viheted. 5 színösszeállításból és két méretben választhatod ki a hozzád leginkább illőt webshopunkban.

Kétszemélyes függőágy

Az egyetlen akadály, hogy nincs hová felfüggesztened a függőágyat? Sebaj! Webáruházunk kínálatában fa és fém függőágy tartó rudat is találsz kedvező áron. A tartóállványt szinte bárhol összeszerelheted, miután ez megvan, csak ráakasztod a függőágyad és már lazíthatsz is. Most már nem feltétel a kert, akár egy nagyobb szobában, vagy a teraszon is felállíthatod.

Fa és fém függőágy tartó rúd

Ha kevesebb hely áll rendelkezésedre, válaszd kényelmes függőszékeink egyikét. Egy párnázott kuckó a teraszon, vagy akár a szobában, ami a levegőben függ, igazi relax élményt nyújthat. Próbáld ki mobiltelefon és mindenféle elektromos kütyü nélkül. Ülőfelülete és a háttámasz is párnázott, maximális kényelmet nyújt, ugyanakkor masszív merevítő rúdja mindig megadja a megfelelő tartást a függőszéknek. Egy kampó, vagy kötél segítségével egy erre alkalmas helyre felszerelheted.

3 függőszék

Ha már hinta, íme egy klasszikus darab, ami pár éve reneszánszát éli. Igaz, hogy kerti hintaágyaink párnáit nem a mama varrta, de hidd el, legalább olyan kényelmes párnázott ülőfelülete és háttámlája. A kellemes ringást a rugós felfüggesztés adja, az árnyékot pedig egy hatalmas, állítható árnyékolótető. A stabil fém váz és a poliészter támla garantálja, hogy hosszú időn át újra, meg újra átélhesd gyerekkori, kedves emlékeidet, amit nagyszüleid hintaágyában töltöttél.

Bárhogy is döntesz, ha az idei szezonban új bútorokra és kiegészítőkre vágysz a kertben, a teraszon vagy az erkélyen, látogass el webáruházunkba és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb termékeket kedvező áron.

Előző Bilire szoktatás lépésről lépésre
Következő Az edzőtorony használata otthon