Kerti függőszék: a családi házak kihagyhatatlan kelléke

Kerti függőszék: a családi házak kihagyhatatlan kelléke

A jó idő beköszöntével a kerti bútorokra egyre nagyobb kereslet van, olvasd el cikkünket a kerti függőszékekről és a többi kerti bútorról, hogy segíthessünk neked a választásban...

A jó idő beköszöntével a kerti bútorokra egyre nagyobb kereslet van, hiszen mindenki szívesen relaxál kint az udvaron akár egy jó kis könyvvel, akár kertészkedéssel. Ha te is alaposan szereted átgondolni, hogy mire költöd a pénzed, akkor olvasd el cikkünket a kerti függőszékekről és a többi kerti bútorról, hogy segíthessünk neked a választásban!

 

Kerti függőszék variációk 

Az utóbbi években újra reneszánszát élik a függőszékek és a függőágyak. Az igazság az, hogy nem csak a gyerekek, de a felnőttek is imádnak hintázni, még ha nem is vallják be. A hintázó mozgásnak köztudottan nyugtató hatása van, hiszen nagyon hasonló élmény, mint amit magzati állapotban átélünk az anyaméhben. Nem mellesleg a kerti munka is sokkal édesebb, ha tudjuk, hogy utána megpihenhetünk egy hideg limonádéval és egy izgalmas könyvvel a kedvenc pihenőszékünkben, függőágyunkban, kerti bútorunkon.

Az alinda.hu széles választékban kínál kerti felszereléseket, hogy a kert valóban élmény és pihenés legyen. Törekszünk a letisztult, egyszerű, minden stílusú otthonba illeszkedő termékek beszerzésére. Nincs ez másként három színben kapható, vászon függőszékeinkkel sem. Ülőfelülete és a háttámasz is párnázott, maximális kényelmet nyújt, ugyanakkor masszív merevítő rúdja mindig megadja a megfelelő tartást a függőszéknek. Egy kampó, vagy kötél segítségével bárhová felszerelheted, ezért is nagyon praktikus.

 

Vászon függőszék

Vásárold meg most kedvezményes áron és pihenj, ringatózz, lebegj a kellemes nyári szellőben, miközben a fák között átszűrődik a fény. Ez maga a szabadság, a kikapcsolódás, amit neked is meg kell tapasztalnod. Ha szereted élvezni az életet, ha közel áll hozzád a természet, ha szívesen vonulsz el egy jó könyvvel, vagy este egy pohár borral, akkor termékünket neked találták ki. 

Ezen kívül találkozhatunk a függőszék piacon a most nagyon divatos szövött, rojtos darabokkal, melyek kitűnően mutatnak, de a maximális kényelem megkíván hozzá egy-két plusz párnát. 

 

Szövött, rojtos függőszék2. ábra: static.jutarnji.hr

 

Formáját tekintve népszerűek a levél alakú keretes, erős acél vázzal ellátott függőszékek is.

 

Levél alakú keretes, erős acél vázzal ellátott függőszékek3. ábra: yardzen.com

 

Ha a magasabb árkategóriás függőszékek között nézelődünk, acél és polyrattan anyagból készült, többnyire állvánnyal is rendelkező darabokat találunk luxus minőségű, tartós, struktur-szövött poliészter párnákkal.

 

Acél és polyrattan anyagból készült függőszék4. ábra: bcbmall.com

 

Milyen a tartós függőszék?

Akik a teljes nyugalmat és a maximális komfortérzetet szeretnék élvezni a függőszékben, elsőként érdemes a függőszék anyagát megnézni. A nálunk kapható termékek anyaga: erős vászon, párnázott felületekkel, így a legnagyobb kánikulában is átjárja a levegő, emellett felveszi testünk körvonalát, szinte a lebegés érzésével nyúlhatunk el benne. 

Erős vászon, párnázott felületekkel rendelkező függőszék

Ha szinte egész nyáron a szabadban szeretnéd használni függőszékedet, érdemes figyelembe venni a száradását és a mosási lehetőségeket. Függőszékeink 40 fokon moshatóak, így ha bekoszolódik vagy megázik, csak tedd be a mosógépbe és miután megszárad, újra tökéletesen használható, színe nem fakul, anyaga nem nyúlik. 

 

Függőszék

 

 

Ha idővel annyira beleszerettél függőszékedbe, hogy nyaralni, túrázni sem szeretnél nélküle menni, fontos, hogy össze tudd csomagolni és magaddal tudd vinni. Termékeink súlya csak 1,79 kg.

 

Könnyű, színes függőszék

 

Az erős szövetből készült függőszék végeit olyan nyitott hurkokkal látták el, amelyek rugalmas rögzítést tesznek lehetővé. Nyár végén pedig egyszerűen akasszuk beltérre, hisz ott is tökéletesen megállja  helyét, így a hideg téli estéken sem kell lemondanunk a kényelmes lebegésről. 

Függőszék nyitott hurkokkal

 

Hasznos kerti bútorok 

Napozóágyak 

Egyedül vagy együtt? Te hogy szeretsz napozni? Az Alinda.hu kínálatában egy- és kétszemélyes napozóágyakat is találsz. Ami közös bennük, hogy mindegyik típus kényelmes, masszív fém vázzal rendelkezik, melyek bírni fogják az idő próbáját, és a nyugágyak poliészter alapanyaga garantálja a fekvőfelület rugalmasságát. Kétszemélyes napozóágyaink és az összecsukható mobil változat is állítható árnyékolóval felszerelt. Masszív fém vázuk bírni fogja az idő próbáját. Bármelyik termékünket is választod, csak egyszerűen told ki a teraszra,az erkélyre, vagy a kertbe a medence mellé és élvezd a pihenést, akár hétköznap munka után is, mintha nyaralnál.

 

Napozóágyak

 

Fából készült kerti bútorok 

Klasszikus stílusú fa kerti bútorainkkal hangulatos környezetet teremthetsz a kertben, a teraszon, vagy éppen a medence mellett. Ha vágysz a természet közelségére, válassz gyönyörű, fenyő vagy nyárfa kültéri darabjaink közül. Amerikai stílusú pihenőszékünk lábtartóval és anélkül is kapható, kétszemélyes kerti garnitúránk a legkisebb helyeken is elfér, hintázó napágyunk igazán izgalmas formatervezésű darabja lesz kertednek, fa pihenőágyunkat pedig úgy állíthatod, ahogy a legkényelmesebb neked.

 

Fából készült kerti bútorok

Napernyők és kiegészítőik 

Régen talán csak a strandokon találkoztunk napernyőkkel, ma már az egyre erősebb UV sugárzás miatt elengedhetetlen, hogy a kertünk kötelező darabja legyen. Kínálatunkban találsz dönthető, nagy méretű napernyőt, amely alatt az egész család elfér. Ha a mediterrán hangulat híve vagy, nézd meg 2,7 méteres függő napernyőinket. Kiegészítőink között találsz minden típushoz tölthető napernyőtalpakat, LED-es lámpákat és szúnyoghálót is.

 

Napernyők és kiegészítőik

 

Időtálló fém kiegészítők 

Ha a strapabíró, fémből készült termékekben bízol, ismerd meg egyik legújabb termékünket az elegáns kerti padot. Letisztult és egyszerű stílusával bármilyen kerthelyiségben, teraszon, vagy parkban megtalálja a maga helyét. Fekete színe klasszikus hangulatot hordoz magában. Lépcsős virágtartó állványaink akciós áron szerezhetőek be, praktikus segítség a dekorálás, és növény tárolás terén. Három polca egymás fölött található, így nem vesznek el nagy helyet a térből. Szerkezete strapabíró, fémből készült, kül- és beltéren is használható. És ha már kert, nem feledkezhetünk meg tűzrakó és grillezőnkről sem, melyben tűzifával, faszénnel, vagy grill brikettel tudsz tüzet gyújtani, majd a fölé helyezett grillrácson húsokat, zöldségeket, sajtokat süthetsz. Dupla ráccsal van ellátva, az alsó rácsra helyezheted a gyújtóst, így alatta áramolhat a levegő, valamint a lehulló hamu is egy helyre gyűlik. A felső rács a sütésre szolgál. A termékhez tartozik egy rácsos szikrafogó fedél is, valamint egy kampós piszkafa is, amely nem csak a tűz piszkálására alkalmas, hanem kampós végével a felmelegedett elemeket is biztonságosan leemelheted az eszközről.

 

Időtálló fém kiegészítők

 

Ha „csak” egy erkélyed van 

Nincs nagy kerted? Ne bánkódj! Egy kis erkélyt is tökéletesen be lehet rendezni, hogy egész nyáron a kényelmedet szolgálja és hangulatos estéket tölthess el a szabadban egy jó könyvvel vagy egy pohár borral. Lehajtható balkon asztalunkat kifejezetten kis méretű teraszokra, erkélyekre ajánljuk, ahol szűkös a hely. Ha nem használod, egyszerűen csak le kell hajtanod, így nem foglalja a helyet. 2 féle típus közül választhatod ki a számodra szimpatikusabbat. Az asztallap mozaik díszítéssel van ellátva, kifejezetten dekoratív. A Provence-i hangulatot tovább fokozhatod összecsukható, szintén mozaikmintás székeinkkel. Kivitelezése rendkívül strapabíró fém és kerámia ötvözetének hála. Biztos lehetsz benne, hogy ez egy örök darab lesz, melyet imádni fog az egész család és a barátok is. A megfelelő napvédelemről a legkisebb erkélyeken sem szabad megfeledkeznünk. Balkon napernyőnk kifejezetten erkélyre, balkonra készült, közvetlenül fal mellé állítható kivitelben, kinyitását kényelmes tekerőkarral végezheted – minimális erőkifejté mellett. És ha a megfelelő bútorok már a helyén vannak, jöhetnek a fények, hogy a nyári esték még tovább tarthassanak. Dekor fényfüzérünkhöz konnektor sem szükséges, használd a nap energiáját! Míg te dolgozol feltölt, este pedig élvezd a fényét!

Balkon napernyő, lehajtható asztal, mozaikmintás szék és dekor fényfüzér

 

További bútorainkat és kiegészítőinket keresd az Alinda.hu webáruházban, használd ki kedvezményeinket, válaszd ki a tökéletes darabot, ami nem csak a nyugalom szigete, de kerted dísze is lesz. 

Előző Melegház használat előnyei
Következő Edzés gumiszalaggal kezdőknek és haladóknak