Kezdd az évet fitt testben és lélekben

Kezdd az évet fitt testben és lélekben

Újévi fogadalmat tettél, vagy csak szeretnéd megőrizni alakod? Tippjeinkkel segítünk, hogy könnyebben menjen...

Sok újévi fogadalom egyike gyakran az, hogy egészségesebben fogunk élni, jobban odafigyelünk magunkra. Többet mozgunk, esetleg eljárunk edzésekre. De legtöbbször a napi teendőnk, esetleg anyagi helyzetünk vagy bátortalanságunk nem teszi lehetővé ezt sem most, sem a későbbiekben. Azt viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy a jó közérzet és a testi-lelki egyensúly segíthet bennünket a mindennapok kihívásainak leküzdésében. Ezért mai bejegyzésünkben, 6 olyan terméket mutatunk az alinda.hu kínálatából, amik segítségetekre lehetnek az otthoni edzéseknél. Meglátjátok, ha odafigyeltek a testetek jelzéseire, és csak annyi terhet vállaltok magatokra, amennyivel meg is tudtok birkózni, egy kis erőfeszítéssel túl lesztek az év eleji energiaszegény időszakon. 

Kar és hasizom erősítő edzőgép 

A kar és hasizom erősítő gép összecsukható, ezért kis helyen is elfér. Napi 5 perc nem tűnik soknak, mindaddig, amíg ki nem próbáljuk. Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, az eredményre pedig nem kell sokáig várni. Ráadásul 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni. Feszíts újra kockás hassal, és figyeld meg kollégáid döbbent arckifejezését, amikor hétfőn reggel elsőként érkezel az irodába, lelkesedéssel és energiával telve!

 

Kar és hasizom erősítő edzőgép

Vibrációs tréner

Ismét egy tökéletes otthon használható gép. A tréner a test reflexeit használja, hogy megmozgassa az izmokat. Segíthet a reflex reakciók fenntartásában, ezáltal kalóriát és zsírt égetve. A tréner akkor a leghatékonyabb ha guggoló helyzetben vagy terpeszben végzitek a gyakorlatokat, használva a karokat és a lábakat. Amikor a tréner gyorsan mozog, az izmok automatikusan dolgozni kezdenek, hogy a testet a megfelelő pozícióban tudják tartani. Több rezgésszint állítható be, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. 

 

Fekete vibrációs tréner

 

Edzőtorony

Olyan eszközt keresel, ami egy kisebb edzőterem lehetőségeit nyújtja, és bármikor erősíthetsz és nyújthatsz vele akár otthon is, amikor csak kedved tartja? Az edzőtorony számos különböző gyakorlat végzésére alkalmas, melyekkel egész tested formában tarthatod. Végezhető rajta húzódzkodás, felülés, és sokféle hát-, kar- és hasizomgyakorlat.

 

Edzőtorony

 

Kineziológiai szalag

Ráadásként pedig egy közkedvelt termékünk, amitől bár izmosak nem lesztek, de a krónikus fájdalom, izom- és ízületi rendellenességek mérséklésére lehet gyorsan és hatékonyan alkalmazni. Ismeritek? A kineziológiai szalagot a bőrre felragasztva 3-5 napig is fennmarad, nem gátolja a mindennapi életet, sőt alkalmazásával aktív életet élhetünk, sportolhatunk; fürödhetünk is akár kineziológiai szalaggal a bőrünkön. A kineziológiai szalag alkalmazása közkedvelt a sportgyógyászatban, élsportolók előszeretettel használják versenyeik alatt is, ízületi vagy izom eredetű problémájuk, sérülésük kezelésére. Ti is kipróbálnátok?

 

Kineziológiai szalag használat közben

 

Előző Ötletek egy rendszerezett otthonért
Következő 7 szuper cucc, ami kell a kertedbe, csak még nem tudtad