Légy részese a tavaszi megújulásnak - új termékek a webshopban

Légy részese a tavaszi megújulásnak - új termékek a webshopban

Jönnek a melegebb napok, így végre kint tölthetjük a hétvégéket a kertben. Itt vannak az új kerti kiegészítők...

Közelednek végre azok a napok, amikor kinyithatjuk az ablakokat és hosszan élvezhetjük a friss, tavaszi levegő illatát. Ami pedig ennél is jobb, hogy kiléphetünk a kertbe, hogy a szabad ég alatt fogyasszuk el a reggeli kávénkat vagy az esti pohár borunkat. A virágok nyílásával a kert is új életre kel, elkezd zöldülni a fű, virágoznak a fák és előkerülnek a kerti felszerelések. A nap erejével lelkesedésünk is egyre nő, szívesebben dolgozunk kint, építgetjük, szépítgetjük környezetünket. De mi a helyzet a kiegészítőkkel és a bútorokkal? 

Az Alindához megérkeztek az új tavaszi termékek. Ha szeretnéd igazán stílusosan üdvözölni a tavaszt, segítünk kiválasztani a megfelelő kerti bútorokat és kiegészítőket. 

Napelemes kerti zuhany

Maga a napelem igazi kincs a mai pazarló világunkban. Kinek ne esne jól a forró napokon egy hűsítő zuhany, amiért még a házba sem kell bemenni? Energiatakarékos, napelemes kerti zuhanyunk 4-6 óra alatt felmelegíti a vizet (akár 60°C-os hőmérsékletre is). Űrtartalma 20 liter és még a kerti slaghoz is csatlakoztatható. A kertben végzett munkálatok, szabadidős tevékenységek után, vagy akár a medencében való úszás után is azonnal lezuhanyozhatsz. A zuhany környezetkímélő PVC-ből készült. Színe fekete, ezáltal még több napsütést tud elnyelni, ezzel is segítve a víz felmelegedését a csőben. 

 

Napelemes kerti zuhanyban egy nő zuhanyozik

Kétszemélyes napozóágy árnyékolóval

A tavalyi év sztárja visszatért. Kétszemélyes napozóágyunk egész nyáron vezette az eladási listákat és idén is sok kérdés érkezett hozzánk afelől, hogy idén is kapható lesz-e. Jelentjük itt van, 4 színben, akciós áron. tökéletes választás kertbe, vagy nagyobb teraszokra is. Dönthető árnyékolójának köszönhetően pihenhettek a friss levegőn anélkül, hogy tűzne rátok a nap, de ha barnulni szeretnétek csak a megfelelő szögbe kell állítani az árnyékoló tetőt és élvezni a napsütést. Kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgathatod. A maximális kényelmet 2 db párna is szolgálja. 
A napozóágy anyaga mosható. Terhelhetősége 160 kg, így akár ketten is kényelmesen feküdhettek rajta. 

 

Kétszemélyes napozóágy árnyékolóval

 

Összecsukható kerti pavilon

Pavilonunk követőinknek már ismerős lehet, hiszen évek óta a kerti felszereléseink oszlopos tagja. Idén még jobb minőségben, a sarkoknál dupla megerősítéssel találkozhatsz vele. 3 szín és 3 méret könnyíti a megfelelő darab kiválasztását. Erős, fém vázzal rendelkezik, mely stabil tartást ad a sátornak. Az elemeknek köszönhetően gyorsan felállítható, magassága kedvünk szerint szabályozható. Tökéletes különböző szabadidős és sporteseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez, kempingezéshez, partikhoz. Lampionokkal, különböző kültéri szolár lámpákkal és füzérekkel együtt pedig még hangulatosabbá tehetőek az összejövetelek.

 

Összecsukható kerti pavilon

 

2 személyes delux napozóágy

A tavalyi napozóágy sikerén felbuzdulva új típussal örvendeztetjük meg vásárlóinkat az idei szezonban. A delux napozóágy is két személyes, 130 cm széles és ergonomikus fekvőfelülettel van ellátva. Dönthető árnyékolójának köszönhetően kettesben pihenhettek a friss levegőn anélkül, hogy tűzne rátok a nap, de ha barnulni szeretnétek csak a megfelelő szögbe kell állítani az árnyékoló tetőt és élvezni a napsütést. Szürke, bézs és sötétbarna színekből választhatod ki a neked legjobban tetszőt. 

 

2 személyes delux napozóágy

 

2 db zéró gravitáció kerti szék asztallal

Kerti székeinket eddig is megtalálhattad kínálatunkban, de most vásárlóink kérésére asztallal együtt is megvásárolható kedvezményes áron. A kerti pihenéshez elengedhetetlen egy kényelmes szék, amiben ellazulhatunk, relaxálhatunk. A kerti székek többsége kényelmetlen, kemény műanyagból készült. A zéró gravitáció kerti székek erős fém vázzal rendelkeznek, az ülő- és a fekvőfelület kényelmes anyagból készült, merevítők nélkül, így teljes kényelemben feküdhetünk rajta. 
A szett 3 részből áll, 2 db szék és 1 db asztal szolgálja kényelmedet. A székek terhelhetősége: 120 kg.

 

2 db zéró gravitáció kerti szék asztallal

 

Kerti hintaágy

Zöld-fehér csíkos hintaágyaink hamar új gazdára találtak, de máris megjött az utánpótlás. A színek esetében elmentünk inkább a basic irányába, így három mindenhová beilleszthető szín közül választhatsz: szürke, bézs, barna. Kerti hintaágyunk tökéletes választás udvarra, nagyobb teraszokra, kertbe. 3 fő számára is kényelmes pihenést nyújthat. A keret és a rugók stabil tartást és enyhén ringó mozgást biztosítanak. Az ülés és a háttámla végig párnázott, kényelmes. Teherbírása 180 kg. 

 

Kerti hintaágy 3 színben

 

De ez még nem minden! Ha további kerti felszereléseinket is meg szeretnéd ismerni, irány a www.alinda.hu!

Boldog tavaszt kíván,

az Alinda csapata

 

 

 

Előző Babával utazol? Ezeket ne hagyd itthon!
Következő Foglalj helyet nálunk - Új székek a kínálatban