Mi alapján válassz függőágyat?

Mi alapján válassz függőágyat?

Függőágyat szeretnél, de nem tudod milyen szempontokat vegyél figyelembe? Most segítünk kiigazodni a széles termékskálán...

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát - tartja a közmondás. Ez igaz a függőágyakra is. A kerti munka is sokkal édesebb, ha tudjuk, hogy utána megpihenhetünk egy hideg limonádéval és egy izgalmas könyvvel a kedvenc pihenőszékünkben, függőágyunkban, kerti bútorunkon. Pár éve a vásárlóink kedvence a függőágy, így mai bejegyzésünkben abban segítenünk, hogyan válaszd ki a tökéletes darabot, ami nem csak a nyugalom szigete, de kerted dísze is lesz. 

  • Akik a teljes nyugalmat szeretnék élvezni a függőágyban, elsőként érdemes a függőágyak anyagát megnézni. A nálunk kapható termékek anyaga: 65% gyapjú, 35% poliészter, így a legnagyobb kánikulában is átjárja a levegő, emellett követik testünk körvonalát, szinte a lebegés érzésével nyúlhatunk el benne. 

Függőágy tartóállvánnyal

 

  • Ha szinte egész nyáron a szabadban szeretnéd tartani a függőágyat, érdemes figyelembe venni a száradását és a mosási lehetőségeket. Függőágyaink 40 fokon moshatóak, így ha bekoszolódik vagy megázik, csak tedd be a mosógépbe és miután megszárad, újra tökéletesen használható, színe nem fakul, anyaga nem nyúlik. 
  • Ha idővel annyira beleszerettél függőágyadba, hogy nyaralni, túrázni sem szeretnél nélküle menni, fontos, hogy össze tudd csomagolni és magaddal tudd vinni. Ha nálunk vásárolsz még tárolózsákot is kapsz hozzá, a súlya pedig csak 1,53 kg.

 

Függőágy

Az erős szövetből készült függőágy végeit olyan nyitott hurkokkal látták el, amelyek rugalmas rögzítést tesznek lehetővé. A csomagban találsz a felfüggesztéshez szükséges köteleket is, már csak két, egymáshoz közel eső fára vagy oszlopra van szükséged.

Akkor sem kell lemondani a képen látott örömökről, ha esetleg kertünkben nincs olyan fa, amelyikre fel lehetne kötni a függőágyunkat. Webáruházunkban tökéletes tartóállványt találsz, amihez ajándékba adunk egy kétszemélyes függőágyat. 

 

Színes függőágy tartóállvánnyal

  • Jelenleg kétszemélyes függőágyakat értékesítünk, ami akár ajándékba is tökéletes szerelmeseknek, túrázóknak, friss házasoknak, kertes házba költözőknek, pecásoknak, fesztiválozóknak. Mérete: 185 × 150 cm 

 

Nyár végén pedig egyszerűen akasszuk beltérre, hisz ott is tökéletesen megállja  helyét, így a hideg téli estéken sem kell lemondanunk a kényelmes lebegésről. 

 

 

Meggyőztünk? Webáruházunkban kapható a kétszemélyes függőágy, több féle választható színben IDE KATTINTVA. Ha pedig tartóállványra lenne szükséged hozzá, akkor IDE KATTINTVA rendelheted meg. 

Vásárold meg most kedvezményes áron és pihenj, ringatózz, lebegj a kellemes nyári szellőben, miközben a fák között átszűrődik a fény. Ez maga a szabadság, a kikapcsolódás, amit neked is meg kell tapasztalnod. Ha szereted élvezni az életet, ha közel áll hozzád a természet, ha szívesen vonulsz el egy jó könyvvel, vagy este egy pohár borral, akkor termékünket neked találták ki. 

 

 

 

 

 

Előző Nyaralj a saját kertedben!
Következő Így használd a programozható LED szalagot