Napozóágy kiválasztás ABC

Napozóágy kiválasztás ABC

Mutatjuk, hogyan válaszd ki azonnal a legjobb napozóágyat, amivel hosszú távon elégedett leszel...

Napozóágy kiválasztás ABC,

avagy így válaszd ki elsőre a legjobb napozóágyat. Pár napja igazán élvezhetjük a nyarat, hiszen a hőmérők higanyszála napközben, tartósan 30 fok közelében van. Így nem csoda, hogy az emberek a hosszú hétvége előtt az OBI és a Mömax üzleteiben tolongtak és a napozóágyak között keresgéltek. De a jófogáson is valószínűleg megemelkedett a napozóágyra szűrők száma: "ha a hosszú esőzés után beütött a nyár, akkor azonnal feküdjünk ki napozni, ki tudja meddig tart a jó idő" alapon. De honnan tudhatjuk, hogy a  megfelelő napozóágyat vásároljuk meg? Ebben segítünk mai blogposztunkban. 

A napozóágy típusai:

Napozóágy fa: A natúr kivitel kedvelőinek. A dönthető háttámla szinte alapfelszereltség, legtöbbször eukaliptusz- vagy akácfából készítik, felülete pedig olajozott, hogy még időt állóbb legyen. 

Napozóágy fémvázas: A fémvázas kivitel a legelterjedtebb, egyrészt kiválló ár-érték aránnyal rendelkezik, másrészt az erős fémváz és a textil felület igazán időjárásálló, kevesebb törődést igényel. Az Alinda webáruházában két fajta fémvázas napozóágy közül választhatod ki a neked legmegfelelőbbet. 

Napozóágy rattanhatású: A legritkább és legdrágább darabok rattanhatásúak. Kifejezetten dekoratív megjelenésüket leginkább szállodák és más vendéglátóhelyek alkalmazzák, otthoni használatra kevésbé alkalmas. Tisztítása és karbantartása bonyolultabb a fa és fémvázas daraboknál. 

Kétszemélyes napozóágy árnyékolóval

Kell-e árnyékoló a napozóágyra?

Most akkor napozunk vagy az árnyékban vagyunk? Kétszemélyes napozóágyaink mindegyike tartalmaz árnyékolót, hiszen ha nincs szükség rá egyszerűen hátra hajtjuk, viszon ha a fejünket nem szeretnénk tratósan a tűző napon tartani, vagy gyerekekkel napozunk, akkor nagyon hasznos tud lenni, hogy része a terméknek. Ha vetünk egy pillantást a jelenlegi osrzságos UV Index előrejelzésre, jól láthatjuk, hogy szinte minden nap túl magsa az UV sugárzás, a bőrleégési idő, mindössze 15-20 perc. Így véleményünk szerint igenis kell az árnyékoló a saját és családunk bőre védelmében. Ha mégis árnyékoló nélkülit vásárolunk, válasszunk hozzá illő függő napernyőt, aminek átmérője 2,7 méter.

Kétszemélyes napozóágy

Nálunk a méret a lényeg!

Napozóágyaink különlegessége, hogy mindegyik kétszemélyes, így egy napozóágy vásárlásával azonnal két legyet üthetsz. 2 párnával és dönthető árnyékolóval láttuk el őket, melynek köszönhetően kettesben pihenhettek a friss levegőn anélkül, hogy tűzne rátok a nap, de ha barnulni szeretnétek csak a megfelelő szögbe kell állítani az árnyékolótetőt és élvezni a napsütést. Kétszemélyes napozóágyunk sima, delux napozóágyunk ergonomikus fekvőfelülettel kapható.

Napozóágy méretei

Előző Így ápold a lábad otthonod kényelmében
Következő Alinda a magyar internetes kereskedelem élvonalában