Neked is lehet romantikus téli kerted, teraszod - termékajánló

Neked is lehet romantikus téli kerted, teraszod - termékajánló

Varázsolj romantikus kertet a hideg időszakba is termékeinkkel...

A tél beköszönte után, hamar elkezdjük várni az enyhülést, a tovább tartó világosságot, a madarak csicsergését, a lágy szellőt, a virágok lassú nyílását. Ez viszont még odébb van, így érdemes kihasználni a jelenlegi adottságokat és meglátni benne a pozitívumokat. Mai cikkünkben egy romantikus, téli kuckóhoz adunk kedvcsinálót.

 

A téli kert előnyei

Egy nyitott, téli terasz kialakítása egy kertben számos előnnyel járhat, különösen azok számára, akik romantikus hangulatot szeretnének teremteni a hidegebb hónapokban. Sokan talán azt gondolják, a tél az az időszak, amikor kevesebb a program, és többnyire be vagyunk zárkózva a lakásba/házba. Pedig ebben az évszakban szervezetünk ugyanannyi (ha nem több) időt igényel a szabadban. Sapka, sál, kesztyű és irány a friss, csípős levegő.

A romantikus téli kert, terasz vagy erkély kialakítása lehetővé teszi, hogy varázslatos és meghitt hangulatot teremts, ahová kiülhettek egy forró kakaóval vagy egy pohár borral. Élvezd a kert szépségét és a természet közelségét anélkül, hogy a hűvös idő korlátozna. A hóesés és a csillagok nézése egyedülálló élményt nyújthat hideg időben is.

Romantikus téli terasz

A téli kert típusai

Egy téli kert sokféle lehet, attól függően milyen adottságokat kínál lakhelyünk. Kialakíthatjuk egy zárt (vagy nyitott) erkélyből, egy nagyobb teraszból, egy elkerített részből az udvaron, de akár a fás kamrába is bekuckózhatunk. A lényeg az ötlet, a megvalósítás, és hogy jól érezzük magunkat. Meleg, pihe-puha anyagok, forró italok, lágy zene, a ropogó tűz hangja, a könyv lapozása... Az igények végtelenek, minden csak rajtunk múlik. Mai összeállításunkban a saját, romantikus, téli kerted megteremtéséhez adunk ötleteket.

 

Erkély téliesítve

Erkély téliesítve

1. ábra: http://keltainentalorannalla.blogspot.com

Nem kell hozzá óriási kert vagy fedett terasz, hogy télen is élvezd a friss levegőt. Egy erkély is tökéletesen megteszi, ha megfelelően téliesíted. Válassz téli időjárásra tervezett bútorokat, például műanyag vagy alumínium keretekkel és párnázattal, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek. Használj meleg takarókat, párnákat, hogy kényelmesen és komfortosan tölthesd az időt a hideg beköszönte után is. Ha több időt szeretnél itt tölteni, érdemes melegítésről is gondoskodni. Egy elektromos hősugárzó vagy infravörös melegítő a mínuszokban is nagy segítség lehet. Ha fokoznád az élvezeteket szerezz be egy melegítő funkciós lábmasszírozót.

Melegítő funkciós lábmasszírozó

2. ábra: Láb- és vádlimasszírozó - alinda.hu

Funkciói szabályozhatók, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb masszázst. Külön állíthatod a lábfejmasszázs és vádlimasszázs intenzitását. 3 különböző melegítő funkcióval rendelkezik, melyet a tetején található szabályzó panel segítségével könnyedén állíthatsz.

ezüst
Láb- és vádlimasszírozó, 2 színben
Speciális ár 46 990 Ft RRP: Normál ár 59 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

Téli romantika az udvaron

 

Romantikus este a tűz melegénél, kint az udvaron

3. ábra: https://hu.pinterest.com/teuntjeb

Ahhoz, hogy télen is kint töltsünk egy kis időt, az elhatározáson kívül nem sok dolog szükség. Ha sem erkély, sem terasz, sem fedett kültéri helyiség nem áll rendelkezésedre, az udvar akkor is kiváló lehetőséget nyújt. Pár LED fényfüzér, néhány meleg takaró, pár liter forró tea és egy tűzrakó máris meghitt téli hangulatot varázsol.

LED fényfüzér télen az udvaron

4. ábra: LED fényfüzér választható méretben és színben - alinda.hu

 

LED-es fényfüzéreinket sokoldalú felhasználásra tervezték. Díszítheted vele a teraszt, az oszlopokat, az ablakokat vagy a kirakatokat. A hálószobádban is remek hangulatot teremthetsz vele. Mindemellett a téli ünnepek alkalmával a legjobb eszköze az alkalmi díszítésnek. Választható színek: meleg fehér vagy színes. Ezen kívül 4 különböző méretből választhatod ki a neked legjobban megfelelőt: 120 LED-es 15 méteres, 240 LED-es 27 méteres, 360 LED-es 39 méteres vagy 480 LED-es 51 méteres.

Karácsonyi égősorok
LED fényfüzér választható méretben és szín...
Speciális ár 2 990 Ft RRP: Normál ár 4 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
8 Értékelés

A garázs új élete

 

Nyitott garázs télen, berendezve

 

Garázs vagy bármilyen melléképület tökéletes lehet arra, hogy egy kis helyet felszabadítva téli melegedőt alkoss belőle. A kerti bútorok pár meleg pokróccal tökéletes szolgálatot tesznek majd, a legjobb pedig ha az épület alkalmas a tűzrakásra is.

Tűzrakó és grillező, akár télen is

5. ábra: Tűzrakó és grillező, ajándék hordtáskával - alinda.hu

 

Termékünk vegyíti a tűzrakóhely és a kerti grill adta lehetőségeket egy praktikus, hordozható eszközben. A tűzrakótálba tűzifával, faszénnel, vagy grill brikettel tudsz tüzet gyújtani, majd a fölé helyezett grillrácson húsokat, zöldségeket, sajtokat süthetsz. Hívd át a barátokat és csapjatok egy különleges, téli estét!

Hordozható grill
Tűzrakó és grillező, ajándék hordtáskával...
Speciális ár 21 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

 

Kültéri terasz egész évben

Jellemzően, ha az idő hűvösre fordul, a teraszról elpakoljuk a kerti bútorokat és a nyár nyomait, letakarjuk a berendezéseket, és pár hónapra magára hagyjuk. De miért ne használhatnánk télen is fedett, házkapcsolatos teraszunkat? Hívjunk vendégeket, izzítsuk be a kerti grillt, takarjuk le puha takarókkal az időtálló bútorokat, és nyissunk ki pár üveg vörösbort. A dekorációról se feledkezzünk meg, pár apró kiegészítő azonnal ünnepi hangulatot varázsol és melegséggel tölt el a legnagyobb hidegben is.

 

Kerti pad6. ábra: Kerti pad, több típusban - alinda.hu

 

Fém kerti padunkon nyugodtan élvezheted a kerted, teraszod adta pihenés lehetőségét. Stabil, időtálló fém vázának köszönhetően tartós és dizájnos eleme lesz a kertnek vagy a terasznak. Klasszikus, fekete színével garantáltan belopja magát a szívedbe, bármilyen stílust is képviselsz. Kényelmes méretének köszönhetően két személy számára is ideális.

levél mintás
Kerti pad, több típusban
Speciális ár 27 990 Ft RRP: Normál ár 33 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

 

Praktikus kiegészítők a kerti menedékhez

Ha pár alkalom után rákaptál a kint töltött kikapcsolódás ízére, érdemes hosszabb távra tervezni. Szerezz be kényelmes ülőalkalmatosságokat és pár praktikus kiegészítőt, amik fokozzák kényelmedet és komfortérzetedet a téli kuckóban.

 

Tárolás

Ha a teraszt téliesítetted vagy a melléképületet varázsoltad téli menedékké, esetleg még vendégeket is hívsz, érdemes beszerezni pár helytakarékos, de hasznos tárolót. Egy mobil ruhásszekrénybe nem csak ruhákat tehetünk. Cipőket, takarókat, törölközőket, éppen nem használatos dekorációs termékeket is kitűnően elnyel. Kisajátíthatod azoknak a kellékeknek is, amiket a kint tartózkodásotok alatt leggyakrabban használtok, így nem kell értük a házba szaladgálni.

Mobil ruhásszekrény

Mobil ruhásszekrényünk 130x45x170 cm-es méretben és 3 színben kapható. Összeszerelése nem igényel csavarokat, szerkezete könnyű, könnyen mozgatható.

- 30%
Bordó ruhásszekrény
Mobil ruhásszekrény 130x45x170 cm-es méret...
Speciális ár 6 990 Ft RRP: Normál ár 9 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
9 Értékelés

Hőtartó tároló dobozunk akár 6 órán keresztül bent tartja a meleget, így ideális a forró italoknak. Pár mozdulattal kinyitható és összecsukható így kevés helyet foglal. Az oldalán lévő fülek segítségével pedig bárhová magaddal viheted.

Hőtartó doboz
Hőtartó tároló doboz
Speciális ár 5 990 Ft RRP: Normál ár 9 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
7 Értékelés

 

Szórakozás

Ha a megfelelő kényelem már megvan odakint, jöhetnek a jó filmek, sorozatok vagy a vicces videók. Ha van rá lehetőség függesszünk fel a plafonra egy állítható konzolt a TV-nek, így mindenki számára élvezhető lesz a műsor, és helyet sem foglal.

Állítható TV konzol

 

TV tartó konzolunk függőlegesen, plafonra rögzíthető kivitelben készült. Alkalmas otthonra, vagy irodákba, üzletekbe. 26-55"-os TV-hez, monitorhoz használható. Erős anyagból készült, ezáltal 55 kg-os teherbírással rendelkezik. A konzol dőlésszöge és forgatási tartománya állítható.

- 25%
Plafonhoz rögzíthető TV tartó konzol
Plafonhoz rögzíthető TV tartó konzol, 26-5...
Speciális ár 5 990 Ft RRP: Normál ár 7 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
87%
3 Értékelés

Gondoskodj a megfelelő szórakozásról ha összejön a csapat! Csend el a gyerekek szobájából az óriás zongora játszószőnyeget, amivel az önfeledt szórakozás a felnőttek számára is garantált.

 

 

Óriás zongora játszószőnyeg

 

8 különböző hangszer hangján szólaltathatjuk meg a hangokat, játszhatunk le különböző dallamokat, amelyeket a felvétel funkcióval rögzíthetünk, majd le is játszhatunk. Hangereje állítható. Előre rögzített demo dallamokat is lejátszhatunk, mint aláfestőzene. Kézzel, vagy akár lábbal is megszólaltathatóak a nyomásérzékelős billentyűk, így biztos, hogy játék közben nem fognak fázni a vendégek.

Óriás zongora játszószőnyeg
Óriás zongora játszószőnyeg
Speciális ár 16 990 Ft RRP: Normál ár 25 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés

 

Ellátás

Az idő és a társaság jó, a kényelem biztosított, már csak az élelemről és az italokról kell gondoskodni. A faszén tüzelésű mini kamado grillel az év bármelyik napján elkészítheted a legkülönlegesebb ételeket.

 

Faszén tüzelésű mini kamado grill

A kamado grill nem csak sütésre, de füstölésre is kiválóan alkalmas. Rendkívül jó hőmegtartó tulajdonságának, valamint az alsó és felső ventillátorok levegő áramoltatásának köszönhetően pedig magas hőmérsékletet lehet vele elérni. Tetejét lezárva melegen tarthatod az elkészült ételeket.

- 11%
Mini kamado grill
Mini kamado grill
Speciális ár 67 990 Ft RRP: Normál ár 75 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés

A friss, finom ételek mellé pedig már csak egy finom, nemes, vörösbor hiányzik. Kápzáztasd el vendégeidet a bordekantáló használatával! A legdrágább, legnevesebb, legrégibb vörösbor sem mutatja meg igazi aromás ízét, ha nem szellőzik megfelelő ideig a fogyasztás előtt. Hagyni kell egy kis időt a bornak szabad levegőn, hogy jobban kinyíljon és előjöjjenek a gazdag illat- és zamatanyagok. Viszont ha nincs elég időd a szellőztetésre, vagy ha hamarabb szeretnéd megkóstolni a vörösbort, akkor a megoldás ez a trükkös dekantáló eszköz.

Bordekantáló állvánnyal
Bordekantáló állvánnyal
Speciális ár 6 590 Ft RRP: Normál ár 12 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

Legyen ez a tél más, mint a többi, és tölts minőségi időt a szabadban. Akár egyedül az erkélyen egy forró teával, akár kettesben a teraszon egy izgalmas kártyajátékkal, akár társasággal az udvaron a tűz körül, a lényeg, hogy különleges, nem mindennapi és pozitív élményeket szerezz.

 

 

Előző LED fényfüzér - A legjobb karácsonyi dekoráció kültérre és beltérre
Következő 10 perces tartásjavító gyakorlatsor otthonra, irodába