Nyaralj a saját kertedben!

Nyaralj a saját kertedben!

Imádjuk a nyarat és nem csak a napsütés meg a szabadságok miatt. Lepd meg magad a legszuperebb kerti kiegészítőkkel...

Imádjuk a nyarat és nem csak a napsütés meg a szabadságok miatt. Webáruházunk kínálata főleg az otthoni és kerti termékekre specializálódott, így szinte mindet megtalálsz, amivel felfrissítheted, berendezheted, kibővítheted saját kertedet vagy teraszodat. Termékeink kiválasztásakor az elsődleges szempont a kényelem és a praktikum volt. Mindezt pedig pénztárcabarát áron kínáljuk neked.

Egy ideje bekúszott a köztudatba a staycation kifejezés, ami annyit tesz, hogy úgy vakációzol, hogy nem utazol el. Ennek nagyon sok pozitív oldala van, például rettentő költséghatékony, kikerülöd a dugókat, az utazásszervezéssel járó idegeskedést, a pánikot a repüléstől és még szabadságot sem kell kivenned. Ahhoz viszont, hogy otthon is a nyaralás érzése lengjen körül pár "szabályt" be kell tartani. A házimunkát felejtsd el! Próbálj teljes egészében a pihenésre, a kikapcsolódásra koncentrálni! Vedd körül magad olyan dolgokkal, amik ehhez hozzájárulnak! Könyv, jeges limonádé, fürdőruha, zenehallgatásra alkalmas eszköz és még sorolhatnánk. Mai bejegyzésünkben abban segítünk, hogy kertedet, teraszodat hogyan varázsold vakációzásra alkalmas hellyé. 7 terméket mutatunk, ami természetesen a kerti termékek töredéke, így érdemes ellátogatni weboldalunkra is: www.alinda.hu 

 Délutáni szunyókálás

Tedd a szívedre a kezed és gondold végig, mikor szundíthattál utoljára délután? Ugye-ugye! Feküdj ki a kertbe hintaszékünkbe és élvezd a szabadságot! Hintaszékünk zsebekkel ellátva gondoskodik róla, hogy minden kellék a naptejtől a mobiltelefonodig kéznél legyen amíg a szabadban feltöltődsz.

Szürke hintaszék

Kényelmes olvasás

Ha nem szeretnél egész nap feküdni, vedd birtokba kerti hintaágyunkat, ami két személy részére is kényelmet biztosít! Töltsetek egy hűsítő italt és olvassatok vagy kártyázzatok gondtalanul, kikapcsolt telefonok mellett! A keret és a rugók stabil tartást és enyhén ringó mozgást biztosítanak. Az ülés és a háttámla végig párnázott, kényelmes. 

Hintaágy

Gyerekekkel otthon

A vizes homokozó asztal kétféle módon szórakoztatja a gyerekeket, ugyanis egyszerre homokkal, és vízzel is játszhatnak a legkreatívabb módokon. Az asztal felülete 2 részre van osztva, egyik oldala kifejezetten a vizes játékokra szolgál, a másik oldala pedig homokozásra, onnantól pedig csak a kicsik kreativitására van bízva, hogy mit és hogyan alkotnak. Számos kiegészítőjével formázhatnak, lapátolhatnak, locsolhatnak vagy kis csónakot úsztathatnak a gyerekek.

Két gyerek játszik a vizes homokozó asztalnál

Szolibérlet helyett

Te is szereted, ha megdicsérik bronzos barnaságodat? Nem kell ahhoz Ciprusra utaznod, hogy bőröd lebarnuljon! Elég ha az otthoni pihenés alatt kifekszel a kertbe, természetesen az UV sugárzás veszélyeit figyelembe véve. Ehhez nyújt megfelelő segítséget dönthető, nagy méretű napernyőnk. Elegendő árnyékot nyújthat az egész családnak akár a kertben, a medence mellett, vagy egy szabadtéri ebéd alkalmával. Az ernyő 3 méteres átmérővel rendelkezik és dönthető, így beállíthatod, hogy a megfelelő pozícióban álljon. Teljes magassága 2,5 méter, így kényelmesen elfértek majd alatta.

Napernyő

Függőség

Az egyik legkeresettebb termékünk kétség kívül a tartóállvány, amihez ajándékba adunk egy kétszemélyes függőágyat. Komfortérzet, kényelem kimaxolva, már csak a körülötted lévő nyugalomról kell gondoskodnod. 

Függőágy tartóállvánnyal

Tele pocak, jó hangulat

A pihenés még kevés, néha enni is kell. És ha már otthon nyaralunk, készüljön az étel, amit az asztalra teszel, szintén a szabadban. A kamado grillező sokoldalú felhasználásra készült. Füstölésre, valamint grillezésre használható, BBQ rajongók számára kiváló. Az ételeket füstölni és hagyományosan grillezni is lehet vele. A három grillrácsnak köszönhetően egyszerre több ételt is készíthetünk, például zöldségeket, halat, különböző húsokat és pizzát vagy kenyeret is.

Kamadó grillező

Hűtve jó

Ha már felforrósodott a hangulat és a tested, vesd be 10 méteres párakapunkat, ami vízfüggönyt hoz létre, segítve ezzel testünk melegének csökkentését. Akár 10-15 fokkal is csökkenthetjük hőérzetünket, felfrissíthetjük vele arcunkat, testünket. A vízpermet hatótávolsága 2-3 méter. A gyerekek is imádni fogják.

10 méteres párakapu a kertben

Előző Kertépítés lépésről lépésre
Következő Mi alapján válassz függőágyat?