Ötletek egy rendszerezett otthonért

Ötletek egy rendszerezett otthonért

Nincsenek otthonodban helytakarékos megoldások? Tippjeinkkel igyekszünk segíteni, hogy minden helyet kihasználhass...

Több, mint egy hónap eltelt az újévből. Hogy állsz a fogadalmaiddal? Alakul? Örülünk neki. Ha viszont szükséged lenne egy kis plusz motivációra, akkor kezd a lakással, a házzal, a garázzsal, a kamrával, a fürdőszobával, hisz ezeknek az élettereknek a rendezettsége nagyban befolyásolja más dolgokban elért sikereidet. Mai bejegyzésünkben pár pénztárcabarát ötletet mutatunk, nézd meg!

Használd a TV állványt!

A nappaliba egy komód fért be és azon van a TV? Emiatt sehová nem tudsz pakolni? Szabadíts fel egy kis helyet, fúrd fel konzolunkat a falra, tedd rá a TV-t és máris üresen áll a polc teteje, ahová megfelelő tárgyakat tudsz elhelyezni, hogy még hangulatosabb legyen a hely, ahol a legtöbb időt tölti a család, ha otthon vagytok. 

TV tartó fali konzol

A leghigiénikusabb megoldás a fürdőbe

A leghigiénikusabb megoldás a mosdóba! Automata szappanadagolónk érzékeli, ha a kezedet az adagoló nyílás alá teszed és a kívánt mennyiségű szappanhabot engedi a kezedre, így nem kell megérintened sem. A mennyiséget, valamint a be- és kikapcsolást a tetején található gombokkal szabályozhatod. Nem csak higiéniai szempontból javasolt, de a gyerekeket is ösztönzi a gyakori kézmosásra, hiszen élvezni fogják a használatát.

Szappanadagoló

Heti terv az egész családnak

Öntapadós táblamatricánkat a falra ragasztva, feloszthatod napokra és minden vasárnap felírhatja az egész család a fix programokat, hogy előre tudjatok tervezni a következő hétre. A termék öntapadós, így könnyen felhelyezhető falfelületre, szekrényre, vagy bármilyen más, sima felületre. Ezen kívül pedig a tekercs hátoldalán található jelölések segítségével akkora méretre vághatod, amekkorára szeretnéd. 

Táblamatrica

Rendezett fiók

A zoknis és fehérneműs fiók általában nem a rendezettségről híres, de erre is van ötletünk. 24 rekeszes fehérnemű tároló dobozunk használatával egy csapásra rend lesz, így gyorsabban indul a reggel. 

24 rekeszes fehérnemű tároló doboz

Szabadíts fel helyet

Belegondoltál már mekkora segítség lenne, ha holnaptól ruháid 75%-kal kevesebb helyet foglalnának? Ennek az aránynak a jelentőségét akkor érzed majd igazán, amikor a nyaraláshoz elkezdesz a bőröndbe pakolni és végül pontosan négyszer annyi fér ugyanabba a bőröndbe, mint korábban. Ráadásul a vákuumos tárolózsákokban elhelyezett ruhák por, csepp, rovar és penészmentesek lesznek amikor kicsomagolod őket.

Vákuumos tárolózsák

Különítsd el! 

Cipőtárolónk egyike azon kevés szekrényeknek, melyek hasznosak mind a nyaraláskor, padláson és garázsban, valamint minden öltözőben, gardróbban, gyerek- és hálószobában. Mobil cipőtároló szekrényünkkel rendezetten tárolhatod cipőidet, így könnyen felszámolhatod a cipőkupacokat. A szekrényben 12 polc található, így bőven lesz hely. A cipzáras védőhuzat segítségével el is takarhatod őket, ráadásul óvja őket a portól, illetve a háziállatok sem férnek hozzájuk. 

Mobil cipőtároló szekrény

Előző Szingli vagy? Éljen az anti-Valentin!
Következő Kezdd az évet fitt testben és lélekben