Rendezd be a saját szalonodat!

Rendezd be a saját szalonodat!

Pénztárcabarát és praktikus megoldásokat kínálunk szépségszalonokba vagy otthonra...

Fodrászként, kozmetikusként, masszőrként vagy műkörmösként dolgozol? Úgy érzed korszerűtlen, régi berendezések vesznek körül? Esetleg otthon, mellékállásban szépíted a vendégeket? Ideje új színt vinni a munkádba, hobbidba! Nagyszerű, új termékeinkkel egyhamar felfrissítheted a környezeted, hidd el a vendégek is hálásak lesznek! 

Fodrász vagyok

Bárszék lábtartóval, 2 színben

 

Fodrászként elengedhetetlen, hogy kényelmes és állítható magasságú székbe ültesd vendégeidet, ezért bárszékeink tökéletes megoldást nyújtanak neked. A félkör alakú deréktámasz és a lábtartó kényelmes és stabil tartást ad. Az ülés körbeforgatható. A csomag 2 db bárszéket tartalmaz, melyet fehér vagy fekete színben vásárolhatsz meg.

A székek mellett pár aprósággal könnyítheted a napi munkavégzést. Masszív kézikocsinkkal már nem neked kell ölben becipelned a samponokat, balzsamokat, hajlakkokat, amikor szállítmány érkezik. Kérd meg a futárt helyezze a kocsira és egész egyszerűen húzd be te magad a raktárhelyiségbe.

Elektromos szárítónk pedig igazán jól jöhet, ha a sok vendég után nem győzöd mosni a törölközőket, a nyirkos időben pedig a száradás is lassú. Csak dugd be a konnektorba és máris melegszik a 8 fűthető rúd. 6,2 méteres száírtó felülettel, 120 W-os kivitelben 7.990 Ft-ért tudod megrendelni. 

 

Kézikocsi és szárító

 

Kozmetikus vagyok

Gurulós kozmetikai szék

 

Egész nap gyantázol, arcot kezelsz és sminkelsz? Te is megérdemelsz egy kényelmes ülőhelyet. A megoldás a gurulós kozmetikai szék állítható magasságú, forgó ülőfelülettel, 5 ágú, görgős csillaglábazattal és párnázott, kényelmes felülettel.

Ha pedig félted a padlót, egyből tegyél a kosaradba egy padlóvédő székalátétet is. Hatékony és esztétikus védelmet nyújthat, mivel megakadályozhatja a székek görgői okozta karcolásokat a padló felületén, valamint a fedett részen meggátolhatja a különféle elszíneződéseket is, amiket többnyire a cipőtalp vagy a kiömlő folyadékok okozhatnak.

Ha pedig a praktikus és esztétikus termékeknél járunk, ismerd meg szenzoros kukánkat! Festékes vagy gyantás a kezed, így a szemetes teteje mindig bepiszolódik? Ezzel a termékkel megőrizheted szalonod tisztaságát és higiéniáját. Csak tarts közel a kezed és a fedél máris nyílik. Nagyszerű, ugye? 

 

Székalátét és szenzoros kuka

Masszőr vagyok

3 zónás masszázságy

Mindegy, hogy egy szalonban vagy otthon masszírozol, 3 zónás masszázságyunk kitűnő befektetés. Ráadásul hordozható, így ha házhoz kell menned is teljes kényelmet fogsz tudni nyújtani vendégednek. (Masszírozáson kívül természetesen a kozmetikusoknak, pedikűrösöknek és a műszempillával foglalkozóknak is megfelel.) A párnázás kényelmes, vastag szivaccsal és vízálló vynil bevonattal készült. Mosószerrel és vízzel könnyen tisztítható, az olaj sem hagy foltot rajta. Mire vársz még?

Ajánlatunk azonban itt nem merül ki. Előfordult már veled, hogy vendéged átázott cipőben érkezett a masszázsra? Szerezd be elektromos cipőszárítónkat és amíg ő a kezeid között pihen, a cipője garantáltan megszárad.

Plusz melegítésként pedig jól jöhet a LED kijelzős mini hősugárzó. 2 típus közül választhatsz, az egyik közvetlenül a konnektorba dugható, így helytakarékos, a másik típushoz tartozik egy 90 cm-es vezeték is, ha az számodra a megfelelőbb.

 

LED kijelzős mini hősugárzó

Manikűrös vagyok

Manikűr asztal

 

 

 

Egy minden igényt kielégítő manikűr asztallal csak úgy repül az idő a vendég számára, főleg ha órákat tölt nálad, amikor a körmeit szépíted. Különösen praktikusak ha vendégeid a saját otthonukban kívánnak szépülni, hiszen hordozhatóak. Lábaik behajthatóak, hordtáskájukban bárhová magaddal viheted őket és tárolásuk is helytakarékos. Jelenleg fiókos vagy ventilátoros típusban érhetőek el.

Mivel a szépségiparpan dolgozók számára fontos, hogy vendégeikkel bizalmas viszonyt alakítsanak ki, szerezz be egy tolóajtó sín szettet, így be tudod húzni az ajtót és senki nem hall titeket, miközben beszélgettek. Most már nem akadály a kis hely, ahová nem fér el egy nyíló ajtó.

Hányszor hallottad már a kérdést munka közben, hogy van-e telefontöltőd? Hogy még komfortosabban érezzék magukat vendégeid, biztosíts nekik egy vezeték nélküli töltőt, így egykönnyen feltölthetik a mobiljukat, amíg nálad szépülnek. 

 

Telefontöltő és powerbank

 

Szalontulajdonos vagyok 

Minden dolgozó a saját területéért felelős, de tulajdonosként neked kell egységes, rendezett képet alkotnod a szalonról, hogy a vendégek örömmel térjenek be hétről hétre. Rögzíts a falra egy monitort, ahol klippek, filmek, de akár a szalonod árai, újdonságai, akció is futhatnak. Ehhez hívd segítségül plafonra rögzíthető TV konzolunkat. Az árlisták esztétikus kiíráshoz pedig vedd elő kreativitásodat és használd táblamatricánkat gyorsan és egyszerűen! Vágható és öntapadós, így bátran engedd eé a fantáziádat! 

Végezetül, a szalon biztonsága érdekében nézz szét kamera kínálatunk között. Választhatsz wifi-s, kül- és beltéri készülékeink között.  

 

Szalontulajdonosoknak hasznos eszközök

 

Termékeinket megtalálod a linkekre kattintva vagy a www.alinda.hu webáruházban. 

Jó böngészést kíván,

az Alinda csapata

 

 

 

 

 

Előző Tetőzik a hangulat! - Előtető kisokos
Következő Babával utazol? Ezeket ne hagyd itthon!