Tárolók: így kerülheted el a káoszt otthonodban

Tárolók: így kerülheted el a káoszt otthonodban

A legnépszerűbb tároló rendszerek bemutatásával szeretnénk segíteni neked abban, hogy játszi könnyedséggel lehess úrrá a káoszon...

Szinte nincs olyan helyiség, apró kis zug a lakásban, amit ne lehetne szebbé varázsolni néhány, stílusos és esztétikus rendszerezővel. A tárolók segítségével nemcsak lakókörnyezeted harmóniáját teremtheted meg, de értékes időddel is hatékonyabban sáfárkodhatsz. A legnépszerűbb tároló rendszerek bemutatásával szeretnénk segíteni neked abban, hogy játszi könnyedséggel lehess úrrá a káoszon.

Konyhai tárolók

Talán a konyha az a hely, ahol a legtöbbet tartózkodunk és ahol a család minden tagja megfordul naponta többször is. Így ebben a helyiségben különösen fontos, hogy mindennek meglegyen a helye. A kis méretű konyháknál elengedhetetlen a megfelelő helykihasználás, de a nagy konyhákban is könnyen el tud szabadulni a pokol, ha nincs megfelelő rendszer.

A fűszerek minden háztartásban fellelhetőek, folyamatos körforgásban vannak, viszont a megnyitott tasakok nem túl szépek és sok helyet is foglalnak. 20 db-os fűszertartónkkal egy csapásra rendet teremthetsz, nem mellesleg exkluzív állványunk még mutatós is lehet a konyhapulton. Viszont ha kevés felület áll rendelkezésedre a kis üvegeket a fiókban vagy a szekrényben is tárolhatod. Egyedi címkékkel ellátva egységes, rendezett képet alkot, megkönnyítve a sütést, főzést. Ha a rendszer működik, könnyen tudsz költséget csökkenteni azzal, ha a fűszereket csomagolásmentes boltban vásárolod meg, így nem csak a pénztárcád jár jól, de felesleges szeméttől kíméled meg a háztartást.

 

fűszertartó
20db-os fűszertartó állvány, forgatható
Speciális ár 9 490 Ft RRP: Normál ár 15 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
5 Értékelés

A tisztítószereket érdemes egy helyen, például a mosogató alatt tárolni, de mindenképpen gyerekek elől jól elzárt helyen. Egy átlátszó műanyag doboz átláthatóbbá és rendszerezettebbé teszi őket, könnyebben látod, miből mennyi van és mi az, amit legközelebb újra kell vásárolnod.

 

Egy spájz igazi kincs lehet, de valljuk be őszintén, a kezdetben felállított rendszerünk hamar felborul, hiszen „ott úgysem látja senki”. Viszont nagyon bosszantó, amikor a harmadik felbontott csomag csigatésztát találjuk meg a szószok mögött. Amire viszont éppen szükségünk lenne, biztosan elfogyott. Szerezzünk be pár tárolódobozt és csoportosítsuk az élelmiszereket típusuk szerint, vegyük külön:

  • a liszteket
  • a tésztákat
  • a szószokat
  • a további száraz köretelemeket
  • az édességet
  • az italokat
  • a nem használt konyhai felszereléseket
  • a befőtteket.

De érdemes egy külön tárolót kinevezni a krumpliknak, a hagymáknak és a meglévő tartós élelmiszereknek is.

 

Kétszintes konyhai tárolónkat kerékkel és fix talpakkal is használhatod. Kis helyen is elfér, mégis bőven pakolható.

 

Másik kritikus pont lehet a hűtő, ahová a felbontott termékek egymás hegyére-hátára kerülnek vissza, majd mikor szükségünk lenne rájuk, már lejárt a szavatosságuk. Pár műanyag rendezővel itt is könnyen katonasorba rendezhetjük a zöldségeket, a felvágottakat, a sajtokat és a vajakat. Akár feliratozhatjuk is őket, így a család minden tagja számára egyértelmű lesz hová kell nyúlni értük és étkezés után hová kell visszakerülniük. Extra tipp: ha a hűtőre helyezel egy bevásárlólistát, a család tagjai azonnal fel tudják írni, ha elfogyott valami, így a következő vásárláskor csak magaddal kell vinned a cetlit.

 

Tárolódobozok a hűtőben

 

Ha a kamrában, a hűtőben és a fiókokban rend uralkodik, könnyebb tovább vinni és fenntartani a konyhapulton is. Mivel minden szabad hely kincset ér, szerezz be egy fali tárolót, ahol a leggyakrabban használt eszközeidet tartod. A főzés során időt spórolsz és a pulton is több helyed lesz.

 

- 25%
konyhai fali tároló
Konyhai fali tároló
Speciális ár 8 990 Ft RRP: Normál ár 11 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés

 

Stílusban konyhai fali tárolónkhoz illik a mosogató felé helyezhető edényszárító, amivel újabb plusz helyet szabadíthatsz fel a munkapulton. Szimpla és dupla kivitelben is választhatod, és még fúrnod sem kell hozzá.

szimpla
Edényszárító mosogató fölé
Speciális ár 11 990 Ft RRP: Normál ár 17 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
4 Értékelés

Rendrakás a gyerekszobában 

A kicsik szobája néha igazi kihívást jelent a szülőknek, főleg, amíg nem tanulják meg elpakolni a nap végén a játékokat. Ma már igazán klassz tárolódobozok és kosarak kaphatóak, különböző mintákkal, amikkel ösztönözni tudjuk a gyerekeket, és játékosan taníthatjuk őket arra, hogy például a plüssöknek este a macis tárolóban kell aludniuk. Érdemes típusok szerint csoportosítani a játékokat, így másnap a kicsi sokkal könnyebben megtalálja, amivel játszani szeretne. Ha túl sok a doboz, szerezzünk be egy egyszerű polcos rendszert, amiben elhelyezzük őket, így nem kell a földön kerülgetnünk és kevesebb helyet foglalnak.

Fehér tárolópolcok

 

A rendezett gardrób titka

Akár kicsi, akár nagy hely áll rendelkezésedre a ruhák tárolására, elengedhetetlen a megfelelő helykihasználás. Kezdetnek óriási segítség lehet a szezonális ruhák „eltüntetése”, amikor hónapokig nincs rájuk szükség. Vákuumos tárolózsákokban a ruhák helyfoglalása 75%-kal csökkenhet, így ezekből mindenképpen érdemes beszerezni pár darabot. Nem használt ágyneműk, plédek tárolására is tökéletesen alkalmas. Csepp,- penész,- kosz és rovarálló. Pár perc alatt kiszippanthatod belőle a levegőt és többször felhasználhatóak.

vakuumzsak
12 db vákuumos tárolózsák
Speciális ár 5 590 Ft RRP: Normál ár 7 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés

 

Amire talán nem is gondolnál, mégis nagyszerű megoldás: egy mobil teleszkópos polc, melyet utólag a szekrénybe helyezve extra helyet nyersz a tárolásra. Nem csak a gardróbban, de a fürdőszobában, a kamrában és a garázsban is jól jöhet.

 

teleszkopos polc
Mobil teleszkópos polc
Speciális ár 4 790 Ft RRP: Normál ár 6 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

 

Az apróságoknak praktikus lehet a különböző méretben és színben kapható textiltároló, így végre a fiókok tartalma is átlátható lesz. Használd fehérneműkhöz, övekhez, ékszerekhez, sálakhoz, nyakkendőkhöz. A rend csodás érzésén kívül újabb időt spórolhatsz meg a reggeli készülődés során.

Home Office: így tartsd rendben a dolgozószobát

Nem is gondolnánk milyen hatással van munkateljesítményünkre a környezet, ahol dolgozunk. Egy rendezett asztal, amihez reggel leülünk dolgozni ugyanolyan fontos az irodában, mint az otthoni dolgozószobában. Legjobb, ha eleve olyan íróasztalt választunk, ami több fiókkal és szekrénnyel rendelkezik, így mindennek meglesz a helye. Egy 3 fiókos, 1 szekrényes íróasztal biztosan elegendő helyet biztosít a munkához szükséges iratainknak és kiegészítőinknek. Kihúzható billentyűzet polcának köszönhetően pedig még több helyünk lesz az asztalon.

 

Fehér, 3 fiókos, 1 szekrényes íróasztal

 

De kitűnő választás lehet egy asztali monitor és laptoptartó állvány is, így ezek helye azonnal felszabadul, könnyebben tudunk jegyzetelni, rajzolni, tervezni.

 

Asztali monitor és laptoptartó állvány

 

A fiókokba szintén bevethetjük a több rekeszes tárolókat, az asztalon pedig külön irattartókban és tolltartókban tárolhatjuk a legfontosabb kellékeinket.

 

Kerti szerszámok, eszközök tárolása 

A kerti fészerben és a garázsban a fent említett helyiségeknél is gyakrabban borul fel a rendszer, hiszen a legtöbb ott tárolt dolog szezonális, vagy eleve keveset használjuk. Mivel fűtetlen helyiségekről van szó, különösen figyelnünk kell a megfelelő raktározásra, mert a nyirkos idő vagy a fagy tönkre teheti őket a következő szezonra. A kerti szerszámokat érdemes a falra függeszteni, miután megtisztítottuk őket, így foglalnak a legkevesebb helyet.

 

A biciklik helytakarékos tárolására tökéletes lehet a kerékpár lift, így amikor nem használjátok, nem kell kerülgetni a garázsban.

Kerékpár lift kerékpárral

 

Az apróságoknak pedig szerezz be pár alkatrész tároló fiókot, így mindig tudni fogod, hogy munka közben mit hol találsz. Az átlátszó műanyag fiókok lehetővé teszik, hogy a tartalmuk könnyen felismerhető legyen. Nincsenek többé elgurult, hiányzó csavarok és alkatrészek.

 

Alkatrész tároló fiók, 25 rekeszes
Alkatrész tároló fiók, 25 rekeszes
Speciális ár 6 990 Ft RRP: Normál ár 9 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés

 

 

Előző Grillezés 1x1
Következő Hajformázók, melyekkel csodás hajat készíthetsz