Tetőzik a hangulat! - Előtető kisokos

Tetőzik a hangulat! - Előtető kisokos

Mire való az előtető és hogyan használjuk ki adottságait...

Webáruházunk előtető kínálata nagy népszerűségnek örvend, sorra kapjuk a vásárlói fotókat és az elégedett kommenteket. Viszont abban a témában is sok érdeklődés érkezik, hogy mire jó, hogyan célszerű használni és hogyan kell felszerelni. Így mai posztunkban ezeknek a kérdéseknek járunk utána, hogy bizonytalan érdeklődőinket megerősítsük abban, hogy az előtető egy hasznos, praktikus termék és nem utolsó sorban a homlokzat dísze is lehet.

 

Előtető az ablak felett

 

Miért van szükség előtetőre? 

Az előtetők egész évben ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, télen a hó és a fagy, jég, nyáron az eső, a szél, és a nap UV sugárzása veszi igénybe. Az előtető feladata a csapadék és a direkt napsütés távoltartása az ajtótól, faltól. Viszont ezen túlmenően a praktikus funkció mellett van egy szintén fontos esztétikai funkciója is, hiszen az előtető a ház dísze. Azonban az utóbbi időben nem csak ajtók felett láthatjuk, hanem gyakran szerelik ablakok felé, megvédve a virágokat és az ablakpárkányokat a vizesedéstől. Ezen kívül pedig kertes házak esetében az udvaron a szemetes tárolók felé is nagyon hasznos, hiszen nem ázik el a kukában tárolt szemét és maga a hulladéktároló sem.  

 

Előtető a bejárati ajtó felett

 

3 legnagyobb előnye a polikarbonát előtetőnek:

  • a súlya (a  120 cm-es 3.9 kg, a 240 cm-es 6,13 kg)
  • a felxibilitása
  • az ára (más anyagból készült előtetőkhöz képest)

Polikarbonát előtető

 

Melyik méret legyen?

Webáruházunk jelenleg két különböző méretű (120×90 cm és 240×90 cm) előtetőt kínál, de az egyes részek összeilleszthetőek. Sokan elfelejtik, de az előtetők hatásossága nagyban függ attól, hogy milyen a bejárat tájolása, a leggyakoribb szélirány és a tető mérete. A tájolás azért fontos, mert az árnyékoló hatását is célszerű kihasználni, ha már előtető felszerelésére adjuk a fejünket. Ez befolyásolhatja az előtető méretét, amely árnyékával jelentősen védheti az ajtó külső felületét a káros UV sugarak hatásától. Ezért a legjobb megoldás, ha az előtető elég széles, és minél messzebb kinyúlik a homlokzat elé. 

 

Összeilleszthető előtetők

 

De hogyan szereljem fel?

Előtetőink úgy lettek legyártva, hogy a mellékelt csavarokkal egyszerűen, bármely háztartásban könnyen felszerelhetőek. Ha átlagos falvastagsággal van dolgunk, akkor semmilyen plusz kiegészítőre nem lesz szükség. Ha speciális, esetleg vastagon szigetelt falról van szó, akkor érdemes beszerezni hosszabb csavarokat a rögzítéshez.

 

Előtető felszerelése

 

Meg tudom nézni, mielőtt megveszem?

 Webáruházunk nem rendelkezik saját üzlettel, de vásárlóink kényelméért az előtetőinket ingyen szállítjuk házhoz és biztosítjuk a 14 napos indoklás nélküli elállást, ha vásárlás után a termék mérete/színe/formája vagy bármilyen tulajdonsága mégsem megfelelő. 

 

Előtető megtekintése

 

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 9 és 16 óra között készségesen áll az érdeklődők rendelkezésére a +361-4455-200-s telefonszámon. 

 

Előtető az ajtó felett

 

Vásárlóink küldték

Facebook oldalunkon előszeretettel gyűjtjük egy mappába azokat a képeket, amiket vásárlóink rendelkezésünkre bocsátanak, hiszen a leghitelesebb forrás, ezzel megkönnyítve a leendő vásárlók dolgát. 

 

Előtető példák

 

Ha megtetszett az előtető, keresd a www.alinda.hu webáruházban és rendeld meg most kedvezményes áron!

Kellemes vásárlást kíván,

az Alinda csapata

 

 

Előző A tökéletes bikini test télen készül
Következő Rendezd be a saját szalonodat!