Vendégek karácsonykor? - Ezeket a termékeket szerezd be hozzá!

Vendégek karácsonykor? - Ezeket a termékeket szerezd be hozzá!

Szeretnéd teljesen felkészülten kezdeni a karácsonyi készülődést? Mutatjuk miket szerezz be hozzá...

Ismét eljött az év egyik legmozgalmasabb, legszebb időszaka, a sokak által nagyon várt december. Céges évzáró partik, családi karácsony, a szilveszterről meg nem is beszélve. Ezek mellett pedig az a rengeteg kérdés, ami felötlik bennünk: Kiket látogatunk meg és mikor? Mit veszünk fel? Ki milyen ajándékot kap? Mi legyen idén a menü? A karácsonyi stressz kifejezést valójában mi magunk generáljuk, hisz az előző évek rossz tapasztalataiból kiindulva már jóval az ünnepek előtt sóhajtozunk, ha csak meghalljuk a karácsony szót. Aztán az utolsó pillantra hagyjuk az ajándékok és az élemiszerek beszerzését, szembesülve a dugókkal, tömegekkel az üzletekben, utakon, így jövőre is elmondhatjuk, hogy mekkora megrázkódtatás vár ránk, pontosan olyan, amilyen az előző években. Mi viszont hiszünk benne, hogy igenis lehet csökkenteni az ünnepekkel járó káoszt, csak a megfelelő előkészületek szükségesek hozzá. Mai bejegyzésünkkel azoknak leszünk segítségére, akik idén karácsonykor vendégeket fogadnak, de tanácstalanok. 

Kezdjük az alapoknál! 

A gyakorlott háziasszonyok már jó előre megtervezik a karácsonyi menüt/menüket és bevásárlólistát készítenek, hogy ne 24-én reggel kelljen kocsiba ülni és autókázni 1 tejföl miatt. Ha a menü már megvan, gondold végig, hogy minden szükséges eszköz, edény rendelkezésedre áll-e, hogy a vacsora a legtökéletesebb minőségben kerülhessen az asztalra! Az Alinda népszerű termékei közül segítségedre lehet 2 db-os serpenyő szettünk, ami gáz, elektromos, indukciós és vitrokerámiás tűzhelyekhez is alkalmas. Használatukhoz minimális olajra, vagy egyéb zsiradékra lesz csak szükséged, ezáltal ételeidet egészségesebben készítheted el. A serpenyők nyelei szegecseltek, biztos tartást adnak. A nyelek kialakítása a kényelmes és biztonságos fogást szolgálják. Ha pedig végeztél, csak tedd be a mosogatógépbe! A szett tartalma 1 db 22 cm-es és 1 db 26 cm-es serpenyő.

2 db-os serpenyő szett

 

Vacsora extrákkal

Miközben sülnek az isteni húsok, aktiváld az elektromos aszalógépet! Készíts a vacsorához egészséges nassolni valót, házi joghurtot, vagy akár fűszerkeverékeket! 5 db egymásra helyezhető tálcán aszalhatsz egyszerre, illetve 8 különböző hőfokot tudsz beállítani rajta attól függően, hogy mit szeretnél készíteni. Termékünk ajándéknak is kiválóan alkalmas, ne feledd, a 2018.12.18-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek karácsonyig! 

 

Elektromos aszalógép

A tökéletes bejgli

Ha a főételekkel készen vagy, jöhet a desszert! Mákos bejli vagy diós bejgli a kedvenc a családban? A legjobb, ha mindkettőből készítesz 1-1 rudat, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót a karácsonyi asztalnál. Szerezd be akciós áron szilikon, tapadásmentes bevonattal ellátott sodrófánkat, szilikon nyújtólappal. A tészta és az egyéb hozzávalók nem tapadnak le, egyszerűen dolgozhatsz vele. Emiatt tisztítása is rendkívül egyszerű, nem kell kapargatni a leragadt tésztadarabokat. A nyújtólap méretvonalakkal, jelölésekkel van ellátva, melyek segítségünkre lehetnek tésztanyújtáskor, porciózáskor. 100%-osan élelmiszerhez minősített alapanyagból készült. Mivel a nyújtólap is vékony szilikonból készült, így tárolása nem igényel nagy helyet, csak csavard rá a nyújtófára és tedd a szekrénybe! Nagyszerű ötlet, igaz? 

Sodrófa, szilikon nyújtólappal

Tiszta konyha, rendes ház

A sütés-főzés bármennyire is vigyázunk, gyakran kosszal és lisztes foganytúkkal jár. Mit szólnál egy szenzoros kukához, amihez nem kell hozzáérned, ha éppen lisztes, zsíros, diós a kezed? Az Alinda ezt is elhozza neked! A szenzoros szemetes fedele érzékeli, ha kezed közeledik felé és felnyílik, majd a kéz távolodásával lecsukódik. Amellett, hogy higiénikus, hiszen megérinteni sem kell, nem kell elrejteni, mert formája modern, letisztult. Nem kell lenyomni a pedált vagy kézzel felemelni a szemetes tetejét. Magas, így könnyen kiemelhető a szemeteszsák, 52 literes űrtartalma pedig egy nagy családot is kényelmesen kiszolgál. 

 

Szenzoros kuka

 

Utolsó simítások

Minden kész, már csak el kell pakolni? Ahogy a mosogatásról mondani szokták: este örömmel, reggel körömmel! Ne hagyd rászáradni az ételt a serpenyőre, hiszen nem csak te jársz rosszabbul, de az edényeknek is árthat hosszú távon. Egy praktikus edényszárító nagy segítség lehet, a konyhai eszközök gyorsabban száradnak és a lecsepegő víz sem folyik szét a konyhapulton. Könnyen és gyorsan megszárad a rá helyezett evőeszköz, tányér vagy pohár, a vizet pedig egy tálcába gyűjti. Négy részes: a fenti rész tányérok számára, az alsó rész nagyobb edények, üveg poharak számára, a két kisebb oldalsó rész pedig evőeszközök és fedők vagy csészék szárítására alkalmas. Termék mérete: 49 x 37 x 26 cm 

Előző Hogyan használd az evezőgépet és mire jó?
Következő Házi Bailey’s és fahéjas perec a váratlan vendégeknek