vizallo-egosor

Vízálló égősor - Dekorálj fényekkel!

Varázsold hangulatossá az egész kerted egy égősorral

Véget ért a nyár, de ne feledjük, hogy a kertek, a teraszok és az erkélyek még nem kezdik el téli álmukat aludni. Sőt, most következik a legszínesebb évszakunk, amit csodálatosan tudunk élvezni a szabadban, így érdemes ugyanolyan hangsúlyt fektetni teraszunkra, mint nyáron. A kerti felszereléseket most még alacsonyabb áron kínáljuk a webshopban, így ha most csapsz le bútorainkra, hintaágyainkra, grilljeinre, nem csak még élvezetesebb lesz odakint az ősz, de a jövő nyarat teljes felszereléssel köszöntheted majd. 

 

Hangulat és fények az esti összejöveteleken

Nincs is romantikusabb egy őszi grillezésnél a barátokkal vagy egy családi pikniknél a lehulló levelek között a napsütésben. Ha pedig ránk esteledik, de az idő még nem indokolja, hogy behúzódjunk, érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni az esti fényekre. Kerti világítás mappánkban jelenleg 18 alternetívát találsz arra, hogyan tehetnéd praktikussá, fényesebbé kertedet, teraszodat. 

vizallo-egosor

Hogyan díszítsd a party helyszínét?

Nem kell, hogy a nap nyugtával a buli is véget érjen. Egy különleges fényekkel megvilágított kertnél nincs is varázslatosabb. Válassz különleges dekor égősorokat, természetesen csak vízálló verzióban. Hoztunk pár inspirációt, amiket meglátva, te is beleszeretsz majd a hangulatos kertekbe, és mást sem fogsz akarni, mint hogy ezek a fények a te kertedben tündököljenek. 

vizallo-egosor

vizallo-egosor-belterre

vizallo-egosor-kulterre
Legjobb választás

Az Alinda idén elhozta vásárlóinak a vízálló dekor égősort, ami túlmutat, az eddig megszokott, egyszerű fényfüzéreken. Modern kialakításának köszönhetően igazi mediterrán hangulatot teremthetsz. Számos helyszínen és alkalommal felhasználhatod, akár otthon, üzletekben, éttermekben, de különböző rendezvényeken, esküvőkön is hangulatos díszlet lesz, garantáltan sikert arat majd a vendégek körében.

vizallo-egosor-led

Izzósorok, égősorok biztonságos használata

A biztonságos és tartós kábelen 15 db foglalat található, melyekbe a mellékelt melegfehér színű égőket egyszerűen csak be kell csavarnod és már használhatod is.
A kábelt a foglalatoknál található gyűrűkkel felakaszthatod, vagy akár egy gerenda köré tekerheted. Az égők és a csatlakozó is vízálló, így nem kell külön fedett helyről gondoskodnod, kretív ötleteidet nem akadályozza semmi. Ha több égősort vásárolsz, úgy azokat össze is kapcsolhatod, így még hosszabb füzért kapsz, minden különösebb erőfeszítés, szerelés nélkül. 

 
 
 
 
Kellemes kerti hangulatot kíván,
az Alinda csapata