Vízálló égősor - Dekorálj fényekkel!

Vízálló égősor - Dekorálj fényekkel!

Varázsold hangulatossá az egész kerted egy égősorral...

Végre újra itt a teraszszezon! Egyre elterjedtebb, hogy a jó idő beköszöntével a nappalit és az étkezőt (legalábbis a funkcióját) kiköltöztetjük a szabadba. A kényelmen kívül érdemes hangsúlyt fektetni a hangulatra is. Egy kültéri égősor elmaradhatatlan kelléke a különleges, otthonos teraszoknak, kerteknek, erkélyeknek. Mutatjuk, milyet válassz!

 

Így tedd hangulatossá teraszodat

Ha szeretnéd hangulatossá tenni a teraszodat, néhány egyszerű lépéssel kellemes környezetet teremthetsz:

  • Világítás: Használj megfelelő világítást a teraszon, hogy hangulatos légkört teremts. Gondolhatsz az általános megvilágításra, mint például függő lámpák vagy spotlámpák, de ne felejts el különleges hangulatvilágítást is alkalmazni. A gyertyák, a lámpások vagy a fényfüzérek mind hozzájárulnak a meghitt atmoszférához.

 

  • Növények: Ültess virágokat, zöld növényeket és cserjéket a teraszodra. Az élő növények frissességet és természetességet kölcsönöznek a területnek. Használhatsz virágos ládákat, függőkosarakat vagy álló növénytartókat is. Válassz olyan növényeket, amelyek jól nőnek és az adott évszakhoz illeszkednek.

 3 szintes fa tároló táblával
3 szintes fa tároló táblával
Speciális ár 8 990 Ft RRP: Normál ár 19 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!

  • Kényelmes bútorok: Válassz kényelmes és stílusos bútorokat. Jó választás lehet a kültéri kanapé, a napozóágy, a dönthető szék, a függőágy és a hintaágy is. Fontos, hogy a bútorok kényelmesek legyenek, és megfelelően elférjenek a területen anélkül, hogy túlzsúfolt hatást keltenének.

szürke
Delux Zéró gravitációs szék, több színben...
Speciális ár 29 990 Ft RRP: Normál ár 37 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
7 Értékelés

  • Színek és minták: Válassz olyan párnákat, díszpárnákat vagy terítőket, amelyek élénk színekkel vagy érdekes mintákkal rendelkeznek. Ezek a kiegészítők feldobják a teraszodat és a személyes stílusodat tükrözik.

 

  • Hangulatos részletek: A dekorációs párnák, a gyertyatartók, a faliképek, a vidám kaspók még egyedibbé és barátságosabbá teszik a teret.

 

  • Zene: Szerelj fel hangszórókat vagy használj hordozható hangfalat és játszd kedvenc zenéidet, amikor a kertben töltitek az időt.

 

Így használd a napelemes kerti fényfüzért

A napelemes kerti fényfüzérnek rengeteg előnye van:

  • környezetbarát, hiszen napelemes panelből nyeri az energiát
  • költséghatékony, nem kell aggódni a napi működtetéshez szükséges elektromos költségek miatt
  • független a hálózati áramtól, ami különösen hasznos lehet olyan területeken, ahol a hálózati áram nem elérhető vagy instabil
  • könnyen telepíthető és mozgatható, nem szükséges elektromos kábelek telepítése vagy csatlakoztatása
  • automatikus működésű, nincs szükség ki- és bekapcsolásra, az égők sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak
  • dekoratív és hangulatos, hozzájárulnak a kültéri terület hangulatának és dekorációjának fokozásához
  • tartós, vízálló kialakításuknak köszönhetően a fényfüzérek képesek ellenállni az esőnek

100 LED-es napelemes kerti fényfüzér
100 LED-es napelemes kerti fényfüzér
Speciális ár 2 990 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
8 Értékelés

Sokoldalúan használható, gyorsan és egyszerűen felszerelheted akár a ház oldalára, oszlopokra, teraszgerendára, erkélykorlátra, felakaszthatod a fákra, bokrokra. Kiválóan alkalmas olyan helyekre, ahol csak ideiglenesen van szükség hangulatvilágításra: szabadtéri esküvőkre, fesztiválokra, kültéri rendezvényekre.

Égősor használata dekorációként

A vízálló dekor égősor előnyei

A napelemes fényfüzér rengeteg előnnyel rendelkezik, viszont működése bizonytalan, hiszen a napos órák számától függ. Fényereje nem helyettesítheti a terasz vagy a kert világítását, inkább dekorációs célra szolgál. Ha megbízható, kültéri fényforrásra vágysz, válassz vízálló dekorációs égősort, ami számos előnnyel jár a teraszon vagy más kültéri területeken:

  • Időjárásállóság: Az égősorok tervezése és kivitelezése olyan anyagokat használ, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ez azt jelenti, hogy ellenállnak a nedvességnek, esőnek, hónak és más környezeti hatásoknak. Ez lehetővé teszi, hogy nyugodtan használd őket kültéren, anélkül hogy aggódnod kellene a károsodás miatt.

 

  • Tartósság: A dekor égősorok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Nemcsak ellenállnak az időjárásnak, hanem a kopásnak és az UV-sugárzásnak is. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is élvezheted a dekorációs világítást anélkül, hogy folyamatosan cserélned kellene az égőket vagy az egész sorozatot.

 

  • Biztonságos használat: A vízálló dekor égősorok általában magas szintű biztonságot nyújtanak. Sok modell rendelkezik beépített védelemmel az áramütés, túlmelegedés és rövidzárlat ellen.

 

  • Sokoldalú felhasználhatóság: Széles körben felhasználhatók a teraszon, kerti parti során, medence környékén vagy bármely más kültéri területen. Szinte bárhová telepíthetők, ahol hangulatos megvilágításra van szükség.

 

  • Stílusos megjelenés: A vízálló dekor égősorok esztétikus és stílusos megjelenést kölcsönöznek bármelyik kültéri helyszínnek. Akár romantikus, hangulatos fényeket szeretnél, akár vidámabb és színpompásabb megjelenést, a vízálló dekor égősorok segítségével könnyedén elérheted a kívánt hatást.
Vízálló dekor égősor
Vízálló dekor égősor, 15 db E27 LED lámpáv...
Speciális ár 18 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés
 

Tippek a dekor égősor felhasználására

Egy dekor égősor önmagában is mutatós látvány és különleges hangulatot biztosít a meleg estéken, miután lemegy a nap. Ez viszont tovább fokozható felhelyezési módjával. Akár az erkélyen, akár a teraszon, akár a kertben függeszted fel, meghitt hangulatot varázsol a nyári éjszakákra.

 

Erkély két személyre

Pár trükkel egy pici erkély is lehet hangulatos. Nincs szükség másra, csak egy lehajtható balkon asztalra, pár összecsukható székre, egy puha szőnyegre és egy dekor égősorra. Végigvezetheted a korláton, rögzítheted a plafonra Z-alakban, körbetekerheted a korláton, de erős kábelének köszönhetően szabadon is lóghat, csak az erkély két szélénél fixálva.

 

Vízálló égősor az erkélyen

 

Épített terasz világítás

A dekor égősort leggyakrabban a fedett teraszokon alkalmazzák. A hálózati csatlakozó rendelkezésre áll, viszont nincs szükség további kábelezésre és lámpatestre. Az égősor kábelét a foglalatoknál található gyűrűkkel felakaszthatod a gerendákra körbe, vagy a tetőszerkezetre erősítheted több sorban. De kiragadhatsz egy részt is, amit szeretnél megvilágítani.

Vízálló égősor a teraszon

Fények a szabad ég alatt

A dekor égősor IP65 védettséggel rendelkezik, azaz teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból. Így bátran használhatod a szabadban bárhol, és a szezon végén sem kell leszerelni.

Vízálló égősor a szabadban

 

Esküvő a szabadban

Egy balzsamos, nyári estén a fényárban úszó szabadtéri esküvőnél nincs is hangulatosabb. Ha a vacsora és a tánctér is a szabadban kap helyet, mindenképpen gondoskodnunk kell a megfelelő fényekről. A dekor fényfüzér több darabbal is összekapcsolható, így egész nagy területet is képes bevilágítani. Az esküvőkön túl más szabadtéri rendezvényen, fesztiválon is bevethető.

Vízálló égősor használata az esküvői vacsora helyszínén

Dekoráció és világítás egyben

Ha a terasz világítása már megoldott, használhatod dekorációs elemként is az égősort. Ha az áramellátás engedi, felfüggesztheted a kertben elhelyezett asztal felé, díszítheti a gyerekek indián sátrát, vagy körbetekerheted a hinta állványán is. Kiválóan alkalmas olyan helyekre, ahol csak ideiglenesen van szükség fényre.

Vízálló égősor használata dekorációként és lámpaként

A dekor égősorok biztonságos használata

A biztonságos és tartós kábelen 15 db foglalat található, melyekbe a mellékelt melegfehér színű égőket egyszerűen csak be kell csavarnod és már használhatod is.
A kábelt a foglalatoknál található gyűrűkkel felakaszthatod, vagy akár egy gerenda köré tekerheted. Az égők és a csatlakozó is vízálló, így nem kell külön fedett helyről gondoskodnod, kreatív ötleteidet nem akadályozza semmi. Ha több égősort vásárolsz, úgy azokat össze is kapcsolhatod, így még hosszabb füzért kapsz, minden különösebb erőfeszítés, szerelés nélkül.

Vízálló dekor égősor
Vízálló dekor égősor, 15 db E27 LED lámpáv...
Speciális ár 18 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés
 

Előző Fészekhinta típusok és tudnivalók
Következő Kerti hintaágy - a nyugalom szigete a kertben