Előtető

Amikor hazaérsz az otthonodba, és az ajtóban a kulcsokat keresed zuhogó esőben vagy szakadó hóban, azonnal egyértelművé válnak az előtető előnyei. Ez a falból kinyúló rövid tető mindenkit megvéd az időjárás viszontagságaitól, amíg az ajtó előtt tartózkodik. 

Ha a csizmákat, cipőket kint szoktad hagyni, ha a kutya az ajtóban vár, kint a küszöbön teszed rá a pórázt, vagy ha egy látogató a kapucsengőt keresi, nagy segítség egy előtető. 

Kedves szolgáltatás az üzlet, iroda ügyfeleinek, figyelmesség az otthon vendégeinek, ha behúzódhatnak egy praktikus előtető alá. Ezek az ívelt tetők emellett hangulatossá, stílusossá teszik a homlokzatot. 

Az átlátszó műanyag előtető kimondottan előnyös, mert nem kell kezelni a felületét, strapabíró, és átereszti a fényt. 

Többféle változatban, stílusban választhatsz előtetőt. A múltban gyakran használt hullámpala tetőknél a jelenlegi változatok sokkal praktikusabbak és esztétikusabbak. Felújításnál érdemes a háznak ezt az elemét is kicserélni.  

Jobban kihasználhatóvá tehet egy teraszt

 

Az átlátszó előtető széles körűen kihasználható. Egy hosszabb kialakítású változat, ami fedi a balkont, teraszt, lehetővé teszi, hogy többet tartózkodhass ott. 

Előnye, hogy mivel átlátszó anyagból van, ezért nem sötétít úgy le, mint egy vászon árnyékoló. Épp ezért kedvező hatású a teraszon vagy erkélyen nevelt növényeknek, oldalfalakkal együtt pedig akár télikertet is kialakíthatsz. 

Nemcsak ajtók fölé, de olyan ablakok fölé is használható az előtető, ahol nem lehet másféle árnyékolót elhelyezni.

Szűrők

1 Elem

- 31%
Műanyag előtető 2 méretben és színben

Műanyag előtető több méretben és színben

Speciális ár 19 990 Ft RRP: Normál ár 28 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
97%
10 Értékelés
oldalanként