Kaspó és balkonláda

Amikor a szabad levegőn töltjük el az időnket, kertészkedünk, nevelgetjük a növényeinket és a virágainkat, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezet vesz minket körül és milyen eszközöket használunk. Hiszen a kert, az udvar és a terasz rendezettsége nagymértékben meghatározza a hatékonyságot és a hangulatot. Nem mellesleg a növények fejlődéséhez elengedhetetlen a tisztaság, az odafigyelés és a megfelelő gondozás. 

Épp ezért a kaspók és balkonládák egyszerre hasznos részei a kerti felszereléseknek és a dekorációnak is, hisz amellett, hogy jelentős mértékben hozzájárulnak a kültéri, kerti hangulathoz, nagy szerepük van a növények hatékony nevelésében is. A különböző formájú, színű és anyagú kaspókkal vagy a balkonládákkal pedig nagyon könnyen feldobhatod és személyre szabhatod a teraszod vagy a kerted. 

Termeszd meg a saját zöldségeidet!

A kaspókban és a balkonládákban könnyedén nevelheted a kerti növényeidet, a palántáidat, elvetheted a magokat, de akár gyönyörű virágokat is ültethetsz beléjük. A ládáknak köszönhetően irányított tápanyagellátásra van lehetőséged, hiszen a víz és a tápoldat mennyiségét könnyen szabályozhatod -  pontosan látni és tudni fogod, hogy mennyi folyadékra van szüksége a növénynek.

Bizonyos balkonládákban akár több rekesz is található, tehát a különböző növényeket egyszerűen elkülönítheted egymástól, így sokkal jobban, a saját igényüknek megfelelően gondozhatod őket. 

Kert nélkül is nevelheted a saját növényeidet!

A kaspókban és a balkonládákban akár az erkélyeden is termeszthetsz zöldségeket, fűszernövényeket és gyümölcsöket. Gyakorlatilag nincs szükség kertre sem, akár a lakásod balkonján is igazi termelővé válhatsz, majd a későbbiekben a saját magad által termesztett idényzöldségeket és növényeket használhatod fel a főzés során!

Balkonládákból sokféle variációt találsz - például léteznek álló vagy gurulós megoldások is -, melyek rendkívül praktikusak és könnyen használhatóak kis helyen is! Különböző anyagból készült ládák és kaspók vannak, így a neked leginkább szimpatikus verziót választhatod. Találsz például fából, acélból, műanyagból vagy rattanból készült alternatívákat. 

Nézz szét webshopunkban, és válaszd a személyiségedhez és növényeidhez leginkább illő kaspókat, balkonládák! Termesztésre fel!

Szűrők

3 Termék

Fa, kerti virágláda

Fa, kerti virágláda

Speciális ár 12 990 Ft RRP: Normál ár 15 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
két rekeszes fa láda

2 rekeszes fa palántázó

Speciális ár 17 990 Ft RRP: Normál ár 28 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
oldalanként