Ékszer

A jó külsőre az ékszerek teszik fel a koronát, főképp a nőknél, de igaz lehet ez a férfiakra is. Egy szép nyaklánc vagy gyűrű a legegyszerűbb szettet is feldobja. Más-más ékszerrel viselve ugyanazt az öltözéket teljesen más hatást kapunk. 

Szinte mindenkinek megvannak a kedvenc ékszerei, amelyeket kabalaként visel, és nagyon vigyáz rájuk. Nem mindegy, hogy ezeket az apró csodákat hol tartod otthon. Ha megbecsülöd és gondosan tárolod, évekkel tovább veled maradnak ékszereid. 

A legkedvesebb karkötők, gyűrűk, fülbevalók általában azok - értéküktől szinte függetlenül -, amiket valaki más ajándékozott oda. Ezekért a darabokért érdemes egy komolyabb ékszertartó dobozt, táskát beszerezni. 

Férfiak is bátran ékszerezhetik magukat, és nekik is ajánlott rendszerezve tárolni ezeket a kiegészítőket, a hálóban vagy a fürdőszobában

A hordozható ékszertartó a legjobb választás

Ha praktikus, táska formájú ékszer rendszerezőt választasz, akkor könnyedén magaddal viheted a kollekciódat. Egy igazán jó darab elegáns és jól mutat a lakásban, viszont zárható, így nem férhet hozzá más a tartalmához. 

Sokkal könnyebben fogod átlátni, használni és bővíteni ékszereidet, ha külön fakkokból áll a tartó, amelyekbe típus szerint teheted be őket. 

Persze díszítheted is a szép - és kevésbé drága - darabokkal az otthonodat. Nagyon hangulatos például, ha az öltöző tükör szélére felaggatod a karkötőket, fülbevalókat.

Szűrők

2 Termék

pezsgőszín

Ékszertartó táska, több színben

Speciális ár 10 990 Ft RRP: Normál ár 17 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
1 Értékelés
Ékszertartó szekrény, fehér

Ékszertartó szekrény, fehér

Speciális ár 25 990 Ft RRP: Normál ár 49 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
oldalanként