Edzőszalag

Az mentális egészség, a jó közérzet és a testi erőnlét alapvető pillére a rendszeres testmozgás. A heti szintű mozgás növeli az energiaszintet, csökkenti a stresszt és jelentősen javítja az ember hangulatát is. Bármilyen mozgáformáról is legyen szó, akár egy kellemes kocogásról a környéken, egy reggeli jóga alkalomról vagy egy esti konditermi edzésről - a legfontosabb, hogy mindenki a saját testéhez és érdeklődéséhez megfelelő sportot találja meg

Dobd fel az edzést sporteszközökkel!

A fitness világa egy igazán izgalmas színtér, amely folyamatosan változik és megújul. Különböző hatékony eszközökkel pedig könnyedén feldobható egy-egy alkalom: az edzések sosem lesznek unalmasak, sokkal változatosabbá válnak a gyakorlatok, ráadásul akár jobb eredményeket is el lehet érni a különféle eszközök segítségével

Az edzőszalag is ezek közé a hasznos sporteszközök közé tartozik. A sokoldalú és rugalmas szalag örömteli edzésélményt nyújt, miközben igazán megdolgoztatja az izmokat. 

Miért érdemes edzőszalagot használni az edzések során?

Az edzőszalagok rendkívül praktikus és hatékony sporteszközök. Nézzük, miért is érdemes beiktatnod az edzéseidbe a gumiszalagok használatát!

  • A gumiszalagok igazán szép, tónusos és feszes izmokat eredményeznek - a tested különféle izomcsoportjait célozhatod meg velük.
  • A hatékony edzőszalagok nemcsak erősítik az izmokat, de akár különféle sérülések rehabilitációjában is fontos szerepet játszhatnak.
  • Különböző erősségi szintű gumiszalagok közül válogathatsz, így az egyéni edzettségi szintednek megfelelővel végezheted a gyakorlatokat - legyél akár kezdő vagy haladó.
  • Az eltérő erősségű edzőszalagok által az aktuális célodnak, erőnlétednek és energiaszintednek megfelelő gumiszalaggal dolgozhatsz.
  • Erős, tartós és igen strapabíró anyagból készülnek az edzőszalagok, ennek köszönhetően hosszú távon hű társaid maradnak a testmozgás során.
  • Igazán praktikusak, hiszen könnyen hordozhatóak és kis méretük miatt bármilyen táskába beférnek - akár utazásokra is magaddal viheted őket.
  • Változatos és izgalmas edzéseket teremthetsz magadnak, ezzel elkerülheted, hogy monotonná váljanak a hetente ismétlődő alkalmak.
  • Nincs szükség edzőterembe menni, ugyanis otthoni körülmények között, vagy akár a szabadban is könnyedén használhatóak.
  • Férfiak és nők számára is tökéletes kiegészítő sporteszköz a fitness edzések során.

Nézz körbe az Alinda termékei között és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb edzőszalagot!

Szűrők

1 Elem

- 33%
rózsaszín

5 db-os gumiszalag, több típusban

Speciális ár 2 690 Ft RRP: Normál ár 3 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés
oldalanként