Mobil kiegészítők

Szeretnéd felturbózni a mobilod? Mobil kiegészítők verhetetlen árakon! Az Alindán mindent megtalálsz amire szükséged van – kihangosító és még sok extra tartozék mobilodhoz. Elveszett a töltő? Sebaj, nálunk találsz mobil töltőt. Telefontartóért,telefontok vásárlásért sem kell a szomszédba menned. Használd ki olcsó árainkat és a mobilodban rejlő lehetőségeket is mobiltartozékaink segítségével.

A kényelmes és biztonságos autózás feltétele, hogy a jármű megfelelően fel legyen szerelve akár gyárilag, akár utólag beszerzett kiegészítőkkel. Ilyen lehet például a mobiltöltő, a kihangosító, transmitter vagy akár egy külső akkumulátor is. Ezek egytől egyik elengedhetetlen eszközök, főleg, ha hosszabb útra indulunk.

Válaszd a kényelmet!

Az ilyen kiegészítők nem csak nagyobb biztonságot, de a kényelmet és a bírságok megelőzését is szolgálják.A legújabb autós kihangosítók már akár fel is veszik helyetted a telefont, hogy még egy pillanatra se terelje el a figyelmed az eszköz, amivel persze akár egy büntetést is megspórolhatnak neked.

Az útközben töltés lehetősége szintén nagyon hasznos lehet: képzeld csak el, hogy ismeretlen helyeken jársz, amikor a telefonod lemerül! Hogyan mész tovább a GPS és az útvonaltervező applikáció nélkül? A sztrádákon való keringés és a folyamatos újratervezés megelőzhető egy olyan töltővel, amellyel akár útközben is töltheted telefonod.

Nézz szét webáruházunkban és utazz te is biztonságban, kitérők vagy bírságok nélkül!

Szűrők

4 Termék

iPhone asztali töltő Asztali töltő iPhone-hoz

iPhone asztali töltő

Speciális ár 990 Ft Normál ár 2 990 Ft
100%
4 Értékelés
Bluetooth-os autós telefon kihangosító autós kihangosító

Bluetooth-os autós telefon kihangosító

Speciális ár 2 990 Ft Normál ár 5 990 Ft
100%
2 Értékelés
Autós Fm transzmitter és dupla töltő, bluetooth-al FM transzmitter

Autós Fm transzmitter és dupla töltő, bluetooth-al

Speciális ár 2 590 Ft Normál ár 6 990 Ft
100%
3 Értékelés
Micro USB-s asztali töltő ezüst

Micro USB-s asztali töltő

Speciális ár 790 Ft Normál ár 2 990 Ft
100%
2 Értékelés
oldalanként