Legyen ez a Valentin nap más, mint a többi

Legyen ez a Valentin nap más, mint a többi

Közeleg a szerelmesek napja, de nincs ötleted, mivel kedveskedj párodnak? Mutatunk pár ötletet, ami segítségedre lehet...

Nem múlhat el Valentin nap anélkül, hogy valami kis aprósággal ne lepjük meg a párunkat. De, ha unod már a virág-mozi-plüss kombinációt, akkor ez a bejegyzés neked szól. Legyen ez a nap idén más, mint a korábbi Bálint napok. Légy kreatív és készíts saját kezűleg meglepetést, ezzel meghittebbé téve az ünnepet.

#tipp1

Virágot kapnál szívesen Valentin napra vagy minden este masszázst? Ha az utóbbit, akkor lepd meg párodat (és ezáltal magadat is) 3 zónás, hordozható masszázságyunkkal, így bármelyik este kényeztető szalonná varázsolhatjátok a nappalit.

 

3 zónás, hordozható masszázságy

 

Amit a termékről tudnod érdemes:

- 3 állítható zóna
- Hordozótáskával
- Egyszerűen tisztítható felület

-Kényelemes, vastag párnázás
- Vízálló vynil anyag burkolat
- Állítható magasság a nyak, láb és karok mentén is
- Többfunkciós fejtámla
- Cserélhető arc mélyedés
- Csúszásmentes gumi lábak
- Kivehető fejtámla bélés
- Összecsukható, így könnyen tárolható és szállítható

 

#tipp2

Ha már masszázságy, és a gyertyákat is beszerezted, akkor ajándékozz hozzá saját készítésű masszázsolajat, amit egyszerűen, otthon előállíthatsz: 

 

Masszázsolaj üvegben

 

Hozzávalók:


- 30 ml babaolaj
- 5 csepp vanília oldat
- 2 csepp illóolaj
- 1 csepp szegfűszeg
- 3 csepp szantálfa illóolaj (opcionális)

 

#tipp3

A szerelmet, a boldogságot az egyik legősibb finomság, a csokoládé tudja legjobban kiváltani, és egy kis desszerttel - amiben a szíved, lelked benne van -, igazán édes perceket tudsz szerezni kedvesednek.

Szív alakú csokis praliné

Szív alakú csokis praliné

 

Hozzávalók:


100g  étcsokoládé
80 g meggydzsem

Elkészítés (kb. 15 darab):
Az étcsokoládét gőz fölött olvasszuk fel. A szív alakú szilikonformákat töltsük meg az 1/3-ig az olvasztott étcsokoládéval. Ezután óvatosan oszlassuk el a csokit úgy, hogy a formák függőleges oldalaira is kerüljön a csokoládéból. Ha ezzel elkészültünk, akkor tegyük a formákat 10 percre a hűtőbe. Az idő letelte után vegyük ki, majd minden szívecskébe tegyünk kb. 1/3 kanálnyi dzsemet, végül öntsük rá a maradék olvasztott csokoládét. 
Az elkészült pralinékat tegyük 3 órára a hűtőbe. Ezután óvatosan szedjük ki a csoki szíveket a formából, és tegyük egy légmentesen zárható dobozba. Hűtőben tároljuk.

#tipp5

Ha nem vagy az ész nélküli ajándékozás híve, akkor a megoldás: nálad beváltható kuponok. Pár színes filcre, kartonpapírra, a humorodra és a kreativitásodra lesz csak szükség. Írj fel olyan dolgokat, amiket imád a párod (és persze te is), filctollal rajzold körbe, hogy kupon formát kapjon és hajtogasd be, hogy könnyen letéphető legyen. Egy ilyen személyes ajándék mindig sokkal jobban eltalálja az ajándékozott szívét.

 

Saját készítésű beváltható kuponok a párodnak

 

 

Előző Téli virágok, amik hidegben is tündökölnek a kertedben
Következő Szingli vagy? Éljen az anti-Valentin!