Összecsukható kocsi 2 színben

Összecsukható kocsi 2 színben

Speciális ár 18 990 Ft RRP: Normál ár 29 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
0%
Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none

-fém keret
-levehető ponyva
-360°-ban forgó első kerekek
-választható színben
-bevásárlókocsiként is használható

none

Érezted már magad úgy egy bevásárlás vagy költözés során, mint egy igazi málhás szamár? Gyakorlatilag még a füleden is különféle szatyrok lógtak? Ha igen, akkor mi megtaláltuk a tökéletes megoldást számodra: az összecsukható kocsi a válasz az összes cipekedős problémára! Rendkívül hálás és hasznos tárgy a kis kocsi, amely rengeteg terhet képes levenni a válladról - lényegében szó szerint! Ez biztosan nem hiányozhat a háztartásodból!

Tökéletes társ a cipekedésben az összecsukható kocsi

Az összecsukható kocsink kiváló társ lehet a könnyebb, vagy akár nehezebb tárgyak fuvarozásában: megkönnyíti a hétköznapokat, innentől nem neked kell a nehéz szatyrokat cipelni, praktikusan és kényelmesen szerezheted be a számodra szükséges dolgokat.

Azonban nem csak bevásárlásokhoz vagy a pakoláshoz alkalmas az összecsukható kocsi, praktikusan használható akár kerti kocsiként is. A kertrendezéskor, barkácsoláskor vagy egyéb ház körüli munkák elvégzésekor is megfelelő társad lesz: nem kell hurcolnod a kerti felszerelést, a szerszámokat, a virágföldet vagy magukat a növényeket, csak könnyedén húzd magad után a gurulós kocsit a kertben és máris egy fokkal könnyebben mehetnek a kert körüli munkák. 

Persze még tovább szélesítheted az összecsukható kocsi funkcióit: akár kirándulások, piknikek, vízparti csobbanások alkalmával is használhatod táska helyett, hisz rakterében kényelmesen elfér minden szükséges holmi. 

Két színben, könnyen mozgatható és tartós

A csinos kis kocsi fém keretet kapott, emiatt igen masszív és tartós, nehezebb tárgyakat is bátran belepakolhatsz, nem lesz gond belőle. Viszont ennek ellenére igen könnyen mozgatható, mivel az első kerekek 360°-ban képesek forogni. A kocsi egy levehető ponyvát is kapott, ami tökéletes takaróként használható, senkinek nem kell látnia, hogy mi található a kocsidban, sőt kiesni sem fog belőle semmi. 

Választható színek: kék és piros

Raktér mérete: 85 x 45 x 25 cm

Mérete összehajtva: 78 x 49,5 x 11 cm     

Mérete kinyitva: 93,5 x 50 x 59,5 cm                 

Kerék átmérő: 20 cm  

Rúd hossza fogantyúval: 78 cm

 

Termék súlya: 9,8 kg

Csomag mérete: 74 x 53 x 20,5 cm

Csomag súlya: 10,4 kg

Tulajdonságok
SKU HOP1000778
Csomag súlya 10.400000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*