A tökéletes bikini test télen készül

A tökéletes bikini test télen készül

A kínálat otthoni edzéshez használható termékekből egyre szélesebb. Így mai posztunkban az Alinda által forgalmazott, otthoni edzést segítő portékákat mutatjuk meg, melyekből minden korosztály kedvére tud válogatni. Ne feledd! Nyárig még van több, mint 4 hónap! Testmozgásra fel...

Eljött az új év és ezzel együtt az újévi fogadalmak ideje. Talán elcsépeltnek tűnik, egy lapozásnak a naptárban, mégis sokan új lehetőségként élik meg. Ilyenkor első helyen szerepel a "többet fogok mozogni!" ígéret, egyrészt a karácsonyi nagy zabálások miatt, másrészt újult erővel tekintünk az új esztendőre és egyre többször jut eszünkbe, hogy a nyár bizony vészesen közeleg. Ami együtt jár azzal, hogy hamarosan meg kell válnunk ruháinktól, a formánk viszont nem olyan, amilyennek látni szeretnénk. Télen, mikor hamar sötétedik és kevesebb a program, több időt tudunk fordítani saját magunkra. Persze csak ha kellően elszántak vagyunk. De a legnagyobb gond még mindig az edzőteremhez való elköteleződés. A kifogások sora végtelen: messze van a terem, mindig sokan vannak, drága a bérlet, nem szeretnénk másokkal edzeni, nincs kedvünk ott öltözni, tusolni és még sorolhatnánk. Éppen ezért egyre elterjedtebb az otthoni edzősarok berendezése. Legyen szó egy kedvenc, vagy akár több kisebb gép beszerzéséről, amit a család legtöbb tagja tud használni. A kínálat otthoni edzéshez használható termékekből egyre szélesebb. Így mai posztunkban az Alinda által forgalmazott, otthoni edzést segítő portékákat mutatjuk meg, melyekből minden korosztály kedvére tud válogatni. Ne feledd! Nyárig még van több, mint 4 hónap! Testmozgásra fel! 

Step pad

Step padunk 2 magasságban állítható a levehető talpaknak köszönhetően, ezzel növelve a gyakorlatok intenzitását és hatékonyságát. Használatával erősítheted a comb, a vádli és a far izmait, illetve különböző testhelyzetekben a karok izmait is.

 

 

Kar- és hasizom erősítő edzőgép

Kar- és hasizom erősítő edzőgépünk nem csak a kifogástalan alak elérésében segít neked, de az egészséges edzettségi szintet is fenntartja, mindössze akár napi 5 perc használattal.  Mivel 4 különböző nehézségi szint állítható be rajta, ezért fokozatosan növelhető az edzés intenzitása, kezdők és haladók is bátran használhatják. Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulatsorral dolgoztatja meg, az eredményre pedig nem kell sokáig várni.

 

- 32%
Kar- és hasizom erősítő edzőgép
Kar- és hasizom erősítő edzőgép
Speciális ár 16 990 Ft RRP: Normál ár 24 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés

Ellipszis tréner

Az ellipszis tréner otthon is használható fitness eszköz. Használata során a karokat és a lábakat is megmozgatja. A gyakorlat elvégzésekor a lábak ellipszis alakú mozgást végeznek. A vele végzett edzés a futópad, a szobabicikli és a stepper használatát vegyíti, de sokkal kíméletesebb az izületekkel. Használata nem megterhelő, nem igényel különösebb gyakorlást, edzettségi szinttől függetlenül használható, fokozatosan emelve az ellenállás szintjét.

 

Evezőgép

Az evezőgép egy olyan, otthon is használható eszköz, mely hatékony kiegészítője lehet a kardióedzésnek. Használata nem csak a zsírégetésben, de az izomtömeg növelésében és szintentartásában is segítségedre lehet. Jótékony hatással lehet az állóképességre, miközben az egész testet átmozgatja és erősíti. Bátran használhatod edzettségi szinttől függetlenül, kezdetben napi egyszer, majd a magasabb erőnlét elérése után napi kétszer.

Evezőgép használat közben

 

Felfüggeszthető edzőheveder

A felfüggeszthető edzőheveder a saját testsúlyunkkal végzett terhelés elvén működik. A hevedertrénert könnyen az ajtóhoz lehet rögzíteni, ezáltal az otthoni edzést is sokszínűbbé, intenzívebbé tehetjük. Számos gyakorlatot végezhetünk vele, melyekkel testünk főbb izomcsoportjait mozgathatjuk meg. A hevederek végén puha markolat van, amely stabil fogást biztosít a kezek és a lábak részére.

edzőheveder
Felfüggeszthető edzőheveder
Speciális ár 5 490 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés

 

Húzódzkodó-tolódzkodó állvány fekpaddal

Húzódzkodó-tolódzkodó állványunk fekpaddal többféle edzési lehetőséget biztosít neked, ráadásul mindezt az otthonodban, kis hely elfoglalásával végezheted. Könnyített szerkezetének köszönhetően hordozható, így oda teszed a lakásban, ahol számodra kényelmes, még sem lesz útban. A fekpad egy mozdulattal fel- és leakasztható. Használata a saját testsúlyos edzésnek köszönhetően szálkásíthatja az izmokat, formálhatja a testet.

 

Kettlebell szett

A kettlebell, más néven gömbsúlyzó, vagy harangsúly a testedzések rendkívül intenzív és hatásos formáját teszi lehetővé. Használata ideális bemelegítéshez, fitnesz gyakorlatokhoz , erőnléti, illetve funkcionális edzésekhez és cross training-hez is. A szett 3 különböző súlyú eszközt tartalmaz, így minden edzésformához és edzettségi szinthez találsz ideálisat. Nők és férfiak egyaránt használhatják. 

 

Kettlebell szett 4-6-10 kg
Kettlebell szett, 4-6-10 kg
Speciális ár 18 990 Ft RRP: Normál ár 23 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
3 Értékelés

 

Fitness matrac

A különböző fitnesz- és tornagyakorlatokhoz szükségünk van egy kényelmes matracra, hogy a mozdulatok kivitelezését hibátlanul tudjuk végezni. Gerincünk és hátunk extra terhelést kap iyenkor, így a tornamatrac keménysége, vastagsága kiemelkedően fontos, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket, fájdalmat. Termékünk 5 cm vastag és közepesen kemény, tökéletes akár otthoni edzéshez, akár a csoportos órára is. Felülete műbőr borítást kapott, így egyszerűen tisztítható, hiszen a higiénia különösen fontos szempont. Súlya könnyű, 3 részbe hajtható és hordozó füle is van, hogy kényelmesen magaddal tudd vinni.

 

 

Vibrációs tréner

A tréner akkor a leghatékonyabb ha guggoló helyzetben vagy terpeszben végzed a gyakorlatokat, használva a karokat és a lábakat. Amikor a tréner gyorsan mozog, az izmok automatikusan dolgozni kezdenek, hogy a testet a megfelelő pozícióban tudják tartani. Több rezgésszint állítható be, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. 

 

Vibrációs tréner otthoni edzéshez
Vibrációs tréner 3 színben
Speciális ár 36 990 Ft RRP: Normál ár 45 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
95%
14 Értékelés

 

Neked melyik edzésforma a legszimpatikusabb? Írd meg nekünk kommentben!

Jó edzést kíván,

az Alinda csapata

 

Előző Házi Bailey’s és fahéjas perec a váratlan vendégeknek
Következő Tetőzik a hangulat! - Előtető kisokos