Székalátét

Kikopott a szőnyeg vagy összekarcolódott a padló a széked alatt? Szeretnéd megvédeni a frissen felújított padlót a görgős szék okozta karcolásoktól? Használj te is padlóvédő székalátétet! Könnyen és elakadás nélkül mozgatható rajta a szék, mégis védi az alatta lévő padlófelületet a sérülésektől és karcolásoktól, amiket a szék lábai vagy görgői okoznak. Esztétikus, alig észrevehető kiegészítője a helységnek és hatékony védelmet nyújt a cipősarok vagy cipőtalp által okozott nyomok mélyedések, elszíneződések ellen is. Irodai és otthoni használatra is javasolt kiegészítő.

Érdemes a padló típusának megfelelő székalátétet választani. Irodai környezetben, ahol inkább járólap, parketta, vagy linóleum van, javasolt kemény alátétet választani, mert ezek biztosítanak megfelelő védelmet. Csúszásmentes felületüknek köszönhetően jól tapadnak a különböző padlótípusokhoz, nem csúsznak el a szék alatt. Így szinte észrevehetetlenek. 

A szőnyeghez való székalátétek jellemzője, hogy az alján elhelyezett plusz tüskékkel rendelkeznek. Ezeknek köszönhetően a szőnyeg felületén nagyon stabilak, nem gyűrődnek fel a szék alatt. Fontos, hogy ezen alátétek használata csak szőnyegen javasolt, mert más padlótípusban akár kárt is tehetnek, így nem érik el céljukat.

Többféle méretben, anyagban és formában kínálunk székalátéteket. A csaknem áttetsző, színtelen alátétek szinte teljesen észrevétlenül teszik a dolgukat. Könnyen tisztíthatóak, általában 1 mm-nél nem vastagabb, kopásálló, strapabíró műanyagból készülnek. Válassz neked megfelelő alátétet és óvd meg a padlót az esetleges sérülésektől. Sokkal olcsóbb, és persze kevesebb kosszal is jár, mint az újrapadlózás.

Szűrők

1 Elem

Padlóvédő szék alá

Padlóvédő székalátét

Speciális ár 2 990 Ft RRP: Normál ár 4 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
91%
32 Értékelés
oldalanként