Falra szerelhető húzódzkodó

Falra szerelhető húzódzkodó

Speciális ár 8 990 Ft RRP: Normál ár 14 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
0%
Legyél az első, aki véleményezi ezt a terméket

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás    80 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén!

none
  • stabilan rögzíthető
  • 150 kg teherbírás
  • fejleszti az izmokat
none

Az otthon végezhető testmozgásnak számos alternatívája van már, ilyennek számítanak a saját testsúlyos edzések is. Ez a mozgásforma amellett, hogy rendkívül hatékonyan fejleszti az izmokat, gyakorlatilag bárhol és bármikor végezhető az otthonodban. Néhány könnyen tárolható, egyszerű fitness eszközzel megspékelve pedig igazán izzasztó edzéseket tarthatsz a négy fal között is. Lényegében semmi nem állhat innentől a sport útjába! 

Praktikus és kevés helyet foglal

A falra szerelhető húzódzkodó rendkívül praktikus, hiszen kifejezetten kis helyet foglal el az otthonodban. Mindössze egy szabad falfelületre van szükséged hozzá és utána máris kezdheted az edzést! Ha kiválasztottad a tetszőleges helyet, akkor csupán fel kell fúrnod a húzódzkodót a falra a csomagban mellékelt csavarok segítségével. 

A felszereléskor ügyelj arra, hogy stabil és tömör falfelületre rögzítsd a húzódzkodót, hogy biztosan elbírja a fal az eszközt a saját testsúlyoddal együtt. Mielőtt teljesen ránehezednél a rúdra, javasoljuk, hogy mindenképp végezz súlypróbát, így könnyen láthatod, hogy a termék minden kétséget kirázva biztonságosan van rögzítve.

A húzódzkodás az egyik leghatásosabb felsőtest edzést

A falra szerelhető húzódzkodónak köszönhetően otthon hatékonyan erősítheted a felsőtested izmait, növelheted az állóképességedet, javíthatod a testtartásodat, fejlesztheted a szorítóerődet és a vállaidat. Nem utolsó sorban pedig megelőzheted a különböző hátpanaszokat. Gyakorlatilag gyorsan és hatásosan dolgoztathatod meg a teljes felsőtestedet!

Az egyszerű húzódzkodáson túl számos variációt kipróbálhatsz a rúdon, melyek különféle izmaidat erősítik. Így például a hátadon túl, akár a bicepszedet is edzheted vele. Az edzést még tovább nehezítheted azzal, ha kiegészítő fitness eszközöket is használsz a húzódzkodás során: pl. magadra rakott plusz súlyokkal tovább feszegetheted a határaidat és gyorsabban fejlesztheted izmaidat. A falra szerelhető húzódzkodó 150 kg teherbírással rendelkezik, puha fogantyúi pedig biztosítják a kényelmes edzést a kezeid számára is.

A kitartó munka eredménye pedig a testeden is meglátszik majd: széles hát, keskeny derék és izmos karok, amikkel bárkit elvarázsolhatsz!

Csomag súlya: 3.760 kg

Csomag mérete: 89x21x11 cm

Anyaga: fém

Tulajdonságok
SKU HOP1000781
Csomag súlya 3.750000

Írd meg a saját véleményedet

Véleményezd:
Hogyan értékeled a terméket?*