A 2021-es év legmenőbb karácsonyi ajándékai

A 2021-es év legmenőbb karácsonyi ajándékai

Melyek az idei év trendjei? A következő bekezdésekből megtudhatod...

A megfelelő karácsonyi ajándékok kiválasztása évről évre nehéz feladatnak bizonyul. Vannak, akik a kézzel készített darabokat részesítik előnyben, olyanok is, akik maguknak választják ki, előre megmondják, hogy mire van szükségük, de vannak olyanok is, akik minden évben valami újdonsággal, meglepetéssel készülnek és cserébe is ezt várják. Melyek az idei év trendjei? Mik a legmenőbb ajándékok, melyeket megvehetsz a párodnak, a szüleidnek vagy a gyerekeknek? A következő bekezdésekből megtudhatod!

Az eddigi évek trendjei 

Már túl vagyunk azon, hogy a szokásos könyv, zokni, pizsama vonalon mozogjunk, ha arról van szó, hogy meglepnénk szeretteinket. A piacon rengeteg újdonság és jobbnál jobb ötlet fellelhető. A titok viszont mégis az, hogy karácsony előtt pár hónappal próbáljunk meg nyitott szemmel (pontosabban füllel) járni szeretteink körében és csípjük el azokat az információkat, amikor arról van szó, ki mire vágyik. Egy-egy beszélgetés vagy közös vásárlás során könnyen kiderülhet mi az, amit az utóbbi időben nézeget, mit fog meg a polcokon, mi tetszik neki. Már ősszel elkezdhetünk kis listákat gyártani, és ha beugrik egy ötlet azonnal feljegyezhetjük. Így november végén már csak át kell nyálaznunk a jegyzetünket és sokkal könnyebb lesz eligazodni az áruházak online és offline kínálatában.

 

Az utóbbi évek legtrendibb ajándékai talán az egészségmegőrzéssel, otthoni mozgásformákkal kapcsolatosak. A karantén időszak pedig csak még jobban előtérbe helyezte az egyre profibb eszközöket, melyek segítségével teljes értékű mozgásformákat végezhetünk otthonunk kényelmében. Ráadásul, ha olyan kiegészítőt választunk, a család több tagja is használhatja, így időt és pénzt spórolunk. Az alinda.hu webáruház legnépszerűbb termékei az ünnepi időszakban:

 

Vákuumterápiás narancsbőr elleni készülék 

 

Vákuumterápiás narancsbőr elleni készülék

 

A vákuumterápiás narancsbőr elleni készülék láthatóan kisimíthatja a bőrt. Használható karokon, háton, csípőn, fenéken és combokon. A változó szívóerősség és cserélhető csészék segítségével ragyogó, egyenletes bőrt érhetsz el. Biztonságos, fájdalommentes, kíméletes eljárással szabadulhatsz meg a narancsbőrtől. A legjobb eredmény érdekében használd napi maximum 5-10 percet egy adott területen.

 

Vibrációs tréner

 

Vibrációs tréner

 

vibrációs trénert neked találták ki! A fekete, fehér és gyönyörű piros színben rendelhető alakformáló gép otthonod dísze is lehet akár, de legnagyobb hasznát a 8 különböző gyakorlatnak veszed majd, melyeket végezhetsz a segítségével. A vibrációs tréner fekvő, ülő és álló gyakorlatokkal különböző izomtónusaidat dolgoztathatja meg és formálja tested rövid idő alatt tökéletesre. Hatékony edzési lehetőséget kínálunk neked és még csak ki sem kell mozdulnod otthonról.

Jóga matrac

 

Jóga matrac több színben

 

Jóga matracunkat bátran használhatod otthon és az edzőteremben is, jóga vagy pilates órán, de 6 mm vastag, rugalmas anyagának köszönhetően egyéb talajtornához is alkalmazható.
Felülete enyhén texturált, emiatt kevésbé csúszik. Táskája lyukacsos, ezáltal szellőzik. Bárhová magaddal viheted, anyagának köszönhetően nagyon könnyű és könnyedén összecsavarható, majd használat előtt gyorsan kilapul. Válaszd hozzá csúszásgátlós jógatörölközőink egyikét is!

Újdonságok, melyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek

Anyának

 

Digitális húshőmérő, hordozható ékszertartó táska és forró levegős sütő

A digitális húshőmérővel főzés, sütés közben figyelemmel kísérheti a hús hőmérsékletének alakulását. A húshőmérő az igényes és precíz szakácsok egyik kedvenc és elmaradhatatlan eszköze a konyhában, így biztos, hogy Édesanyádnak is nagyon fog tetszeni. Köszönhetően ennek az eszköznek tökéletes állagúra alakíthatja a húst, persze nem mintha eddig Anya főztje nem lett volna tökéletes.

A hordozható ékszertartó táska hamar új kedvenc kiegészítője lesz. Összecsukva egy dekoratív doboz, kinyitva pedig rengeteg zseb, rekesz és tartóka áll rendelkezésre, emellett egy kis tükröt és 2 kihúzható fiókot is tartalmaz. Imádni fogja!

Olaj nélkül, egészséges módszerrel készíthet a családnak bármilyen fogást a forró levegős sütő segítségével. Új ajándékával könnyű dolga lesz, csak beállítja az ételnek megfelelő időzítést és nem kell a konyhában állnia, míg az ebéd elkészül, így több időt tölthet veletek.

Apának

 

Visszapillantó tükörbe épített eseményrögzítő és tolató kamerával, polírozó készülék és elektromos grillgyújtó

 

visszapillantó tükörbe épített eseményrögzítő és tolató kamerával rengeteg funkciót kaphat Édesapánk, bármilyen autója is legyen. A tolatókamera egy külön kamera egység, ami hátrafele fordulva segít minket a tolatásban, míg az eseményrögzítő a tükör hátlapjába van építve és az előttünk lévő forgalmat rögzíti. A belső visszapillantó tükör egy képernyőt rejt, amin magyar menüben tudja az eszközt konfigurálni. Kell ennél szuperebb ajándék?

Polírozó készletünkkel könnyedén el tud végezni kisebb munkákat, akár autópolírozást, akár bútorok fényesítését. Ha a te Apukád is ezermester, ennek az ajándéknak nagyon fog örülni a fa alatt. A forgófej az adapter szárral könnyen a polírozó géphez csatlakoztatható. A szivacs- és polírkorongok a forgófejjel együtt használhatóak, egyszerűen csak rá kell tapasztani őket. 

Nálatok is gyakran van kerti parti a szülői házban? De a grill begyújtása mindig Apára marad, mert mindenki kibújik a feladat alól? A hosszas vesződés a papírral, a gyufával, a megégetett ujjak senkinek nem hiányzik. Van azonban egy szuper hírünk! Ennek hamarosan vége lehet, hiszen az elektromos grillgyújtó egyszerű és gyors megoldást kínál a fenti problémára. Tedd a fa alá most és élvezzétek tavasztól!

Testvérnek

 

Masszázspisztoly, hajgöndörítő készülék és arcmasszírozó

 

A testvéred imádja a masszázst, de az utóbbi időben ez háttérbe szorult? A masszázspisztoly vibrációs technikával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére. Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is. A csomag 4 különböző, cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Mit gondolsz? Mosolyogni fog, amikor kibontja az ajándékodat?

Hajgöndörítő készülékünk percek alatt loknikat varázsol egyenes tincseiből. Pillanatok alatt feldobhatja vele frizuráját akár a hétköznapokon, akár különleges alkalmakkor. Használata egyszerű és biztonságos. Tuti ajándék húgodnak vagy nővérednek.

Ha szépségápolás témában gondolkozol, válaszd ezt az apró arcmasszírozót, ami gyorsan frissé, üdévé varázsolhatja arcbőrét. Az ápoló, tisztító hatását fokozhatja hidratálókrémekkel, gélekkel, arcradírral, melyeket a gép vibrációs feje segít egyenletesen bedolgozni bőrébe. Most akciós áron találod a webshopban.

Nagyszülőknek

 

Farönk szállító kézikocsi, 20 darabos forgó fűszertartó és Serenity lábmasszírozó

Könnyítsd meg nagyszüleid ház körüli teendőit! A farönk szállító kézikocsi használatával csökkenthetjük a sérülések kockázatát, amikor nehéz tárgyakat, például kerti hulladékot próbálnak áthelyezni egyik helyről a másikra. A fűtés szezonban is hasznos társuk lehet, hiszen a tűzifát egyszerűen a kandallóhoz vagy a kazánhoz szállíthatják. Igazán hasznos ajándék.

Mama konyhájában is tárolódobozba összeborult, tasakban tárolt fűszerek dzsungelét látod minden alkalommal? 20 darabos forgó fűszertartónk könnyen átlátható, az egyes üvegekben látható a fűszer mennyisége, így nem fordulhat elő, hogy főzés közben derül ki, elfogyott a kívánt összetevő. Praktikus ajándék a javából.

A nagyszülők megérdemlik a kényeztetést. A lábmasszírozó enyhülést nyújt a munka, a kirándulás, az egész napos vásárlás miatt jelentkező fájdalmakra. A Serenity lábmasszírozó a fizikai fáradtságra is megoldást nyújthat és leveszi róluk a stressz általi nyomást. Javítja az ember fizikumát különösen idősebb korban, mindemellett betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas lehet. Rendeld meg még ma!

Barátoknak

 

Óriás zongora játszószőnyeg, dekantáló eszköz és súlyzókészlet

 

Óriás zongora játszószőnyegünket nem csak a kicsik élvezhetik. Baráti társaságok önfeledt szórakozása is garantált. Ha ezt ajándékozod, akár már a karácsony estét is feldobhatjátok vele.
Hangereje állítható. Előre rögzített demo dallamokat is lejátszhatunk, mint aláfestő zene.
Kézzel, vagy akár lábbal is megszólaltathatóak a nyomásérzékelős billentyűk.

Borkedvelő a baráti társaság? A legdrágább, legnevesebb, legrégibb vörösbor sem mutatja meg igazi aromás ízét ha nem szellőzik megfelelő ideig a fogyasztás előtt. Hagyni kell egy kis időt a bornak szabad levegőn, hogy jobban kinyíljon és előjöjjenek a gazdag illat és zamatanyagok. Viszont ha nincs elég időtök a szellőztetésre, vagy ha hamarabb szeretnétek megkóstolni a vörös bort, akkor a megoldás ez a trükkös dekantáló eszköz. A dekantáló mellé egy tartóállvány jár. Fa alá vele!
Súlyzókészlet ajándékba? Miért is ne? Színes kiegészítői minden edzőteremnek, de otthonra is tökéletes. A könnyebb súlyzók egy kezdő edzéshez passzolnak, a nehezebbekkel haladó szintű váll, mell és kar edzések is végezhetőek. A praktikus hordozótáskának köszönhetően bárhova magával viheti ajándékozottad. A súlyzók felülete csúszásmentes, kíméletes a kézhez, hatszögletes alakjának köszönhetően a padlóra helyezve nem gurul el. Egy sportosabb új évért.

Újdonságok kicsiknek is

 

játék parkoló szett

A játék parkoló szett ideális megálló lehet a gyerekek játékautóinak. A hatalmas rámpával, lifttel és helikopter leszállópályával felszerelt játék önfeledt szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak. Az 55 darabos szettben 4 db véletlenszerű színű autót és egy helikoptert is találunk.

 

játék szépség szett

A játék szépség szett hamar minden kislány nagy kedvence lesz. Az összecsukható doboz a felnyitható fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható, így a gyerekek bárhová magukkal vihetik. Kis kosarai és tartói, valamint a felragasztható, piperéket ábrázoló matricák egy igazi szépségszalon hangulatát idézik. Kinyitva számos élethű kiegészítő és kellék található benne, mint például kis tükör, smink paletta, és hajszárító. Tökéletes ajándék a karácsonyfa alá.

 

4 az 1-ben fagyiskocsi

A végére hagytuk a legjobbat. A 4 az 1-ben fagyiskocsi egy teljesen új játékélményt nyújt a gyerekek számára. Kerekeken gurul, fogantyújának köszönhetően, összecsukva bőröndként mozgatható, kinyitva pedig rengeteg élethű kiegészítő szolgálja a kicsik örömét. A húzható kocsiról levehető kosár önmagában is hordozható, benne pedig minden kellék és kiegészítő elfér ami a játékhoz szükséges. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk. A legszuperebb ajándék idén.

 

Ne feledd! A december 22-e délig megrendelt termékek garantáltan megérkeznek karácsonyig! Irány a webshop!

 

Előző A thai masszázs technikája és előnyei
Következő Újévi fogadalom: segítünk betartani!