Kamera

Érdeklődsz a fotózás vagy a videózás iránt? Netán az otthonodba keresel egy jó minőségű megfigyelő kamerát? Vagy éppen egy babaőrre van szükséged, hogy az újszülött kisgyermekedet mindig teljes mértékben biztonságban tudd, ha kilépsz a szobájából? 

Bármilyen célból is keresel most kamerát, a webshopunkban olcsó, de kitűnő minőségű eszközöket találsz. Nézz szét az ajánlataink között és találd meg az igényeidnek megfelelő kamerát!

Első a biztonság: megfigyelő és biztonsági kamerák

Különböző megfigyelő kamerák kiváló segítséget nyújthatnak az otthonodban, a nyaralóban, az irodában vagy akár az üzlethelyiségedben - mindössze WiFi elérést kell biztosítanod a rendszernek. Egy okostelefonos applikáción keresztül a nap bármely órájában könnyedén ellenőrizheted, hogy minden rendben van-e a bekamerázott helyiségben.

A legtöbb megfigyelő kamera éjszaka és nappal is kitűnő képet mutat, így tényleg egyszerűen ránézhetsz például a háziállatodra napközben az irodából, vagy ha éppen elutazol valahova. Sőt több kamerában van kétirányú kommunikáció funkció, ami által akár beszélhetsz is a kiskedvencedhez. 

A mozgásfigyelő funkcióknak köszönhetően az applikáció külön jelez neked, ha mozgást érzékel a lakásban, így azt is azonnal észreveheted, ha egy illetéktelen személy tartózkodik az otthonodban, vagy ha valami baj történt. A telefonod segítségével biztonságban tudhatod ingatlanodat és értékeidet!

Mire érdemes figyelni a beltéri kamera vásárláskor?

Van néhány dolog, amiket érdemes tudnod mielőtt kamerát vásárolsz. 

  1. Felbontás: minél nagyobb a kamera felbontása, annál élesebb és részletesebb képet kapsz majd. A lakás, háziállat vagy gyermek megfigyelésére egy kamera esetében alacsonyabb felbontás is elegendő lehet, viszont ha kifejezetten biztonsági szempontokból vásárolsz, akkor érdemes nagyobb felbontású kamerát keresni.
  2. A kamera látószöge: ez mutatja meg, hogy mekkora területet láthatunk a lencsén keresztül. Minél nagyobb a látószög, annál nagyobb területet figyelhetünk meg a kamerával. A beltéri kamerák sok esetben már mozgatható fejjel rendelkeznek és akár 360 fokban is képesek körbeforogni, így az okostelefon applikációján keresztül könnyedén ellenőrizheted akár a teljes szobát is. 
  3. Kétirányú hang: a legtöbb beltéri kamera és bébiőr képes a kétirányú hang továbbítására. Ez azt jelenti, hogy nemcsak hallhatod, ami a kamera oldalán történik, hanem beszélhetsz is a másik oldalról. Gyakorlatilag úgy működik, mint egy telefon.

Tápellátás: érdemes átgondolnod, hogy milyen tápellátással működő kamerára van szükséged. Tehát a kérdés az, hogy akkumulátorral vagy hálózati adapterrel van felszerelve a kiszemelt kamera. Az akkumulátoros verziók nagy előnye, hogy bárhova könnyedén áthelyezheted a kamerát a lakásban, viszont ezeknél különösen figyelni kell arra, hogy véletlen se merüljön le idő előtt az akksi.

Szűrők

3 Termék

mozgatható wifi kamera

Mozgatható WiFi kamera 2 antennával

Speciális ár 7 990 Ft RRP: Normál ár 13 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés
Vezetékes AHD kamerarendszer több típusban

Vezetékes AHD kamerarendszer - 4 kamerás

64 990 Ft RRP: Normál ár 64 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
2 Értékelés
Kamerás bébiőr

Kamerás bébiőr

25 990 Ft RRP: Normál ár 25 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
9 Értékelés
oldalanként