Kamera

A kisméretű kameráknak jó hasznát vehetjük otthon, az autóban vagy bárhol máshol. A legmodernebb audio és video eszközök ma már elérhetőek egészen miniatürizált méretben, kimondottan kedvező áron. 

Rengeteg olyan helyzet lehet, amikor nagy könnyebbséget jelentenek és biztonságot nyújtanak az apró kamerák. 

Nem feltétlenül kell biztonsági kamera rendszert kiépíteni

Bármit - például a lakásunk helyiségeit, a kertünket, a garázst - távolból is láthatunk, és felvételeket is rögzíthetünk, amelyek nem kívánt események bekövetkeztekor bizonyító erejűek lehetnek.

Ha nagyobb házban élünk, vagy nagy méretű az irodánk, üzletünk, egyik pontjából egy távoli részt is szemmel tarthatunk. Nem kell folyamatosan a gyerekszobában lennünk például ahhoz, hogy időnként ránézhessünk a gyerekekre. 

Amennyiben olyan idős ember él a családban, aki felügyeletet, gondoskodást igényel, akkor nyugodtabbak lehetünk, ha kamerán láthatjuk őt. 

Ezek a könnyen beszerezhető és működtethető kamerák nagyobb biztonságot eredményeznek, a biztonságtechnika körébe sorolhatók. 

Nagyon hasznos a kép rögzítő kamera az autóban, amellyel vissza lehet nézni az eseményeket. Tanulságos lehet utólag látni az autóval kapcsolatos történéseket, de akár még bizonyíték is lehet egy felvétel, amit fel tudunk mutatni például egy balesettel kapcsolatban a hivatalos szerveknek.

Az Alindánál elérhetőek a praktikus mini kamerák, amelyeket sportolás - például elektromos rollerezés vagy kerékpározás - közben magunknál tarthatunk. 

Egy sisakra, ruhára felcsiptetett kamerával életre szóló élményeket rögzíthetünk anélkül, hogy a kezünket lefoglalná a felvétel készítése.

Szűrők

1 Elem

mozgatható wifi kamera

Mozgatható WiFi kamera 2 antennával

Speciális ár 11 990 Ft RRP: Normál ár 13 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
100%
6 Értékelés
oldalanként