Kihangosító

Autózás közben nagyon fontos, hogy a legfontosabbra tudj figyelni: magára a vezetésre. Ha a forgalomra tudsz koncentrálni, akkor biztonságosan hazaérsz majd Te és a többi autós is. 

Ennek elősegítésére - mióta mobiltelefonokat használunk a járművekben -, először ajánlás volt, majd később kötelező szabály lett a kézben tartott telefonok mellőzése. 

Ha vezetsz és telefonálni szeretnél, mindenképpen használj kihangosítót. Ma már sokféle kihangosító közül válogathatsz, akár az autórádión is hallgathatod beszélgetőpartnered.

Felokosíthatod az autórádiót

Megjelentek a piacon a transmitterek is, amelyek még komfortosabb szolgáltatást biztosítanak. Ezek az eszközök gyakorlatilag helyettesítik az autórádiót, miközben hozhatod-viheted őket. SD és MMC kártyák befogadására alkalmasak. Ami igen előnyös, léteznek olyan típusok, amelyekkel a telefonbeszélgetéseket is kihangosíthatod. 

Ezekkel az eszközökkel lényegében a digitális jelek FM jelekké alakíthatóak, és átvihetőek az autórádióra is. Az egyre népszerűbb bluetooth FM transmitterek sokoldalúan használhatóak, és a beüzemelésük nagyon egyszerű. Máris a kedvenc zenétek fog szólni az autóban, ha unjátok a szokásos rádióállomásokat, vagy olyan helyen autóztok, ahol nem lehet jó csatornákat befogni.  

Ezek az apró ‘kütyük’ távirányítóval is rendelkeznek - de akár anélkül is működtethetőek -, így a hátsó ülésről is irányíthatóak. 

Az Alinda választékából érdemes szemezgetni más audio és videó eszközök terén is.

Szűrők

1 Elem

- 45%
többfunkciós autós transzmitter

Többfunkciós autós transzmitter

Speciális ár 3 290 Ft RRP: Normál ár 5 990 Ft A gyártó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Értékeld elsőként!
oldalanként