Foglalj helyet nálunk - Új székek a kínálatban

Foglalj helyet nálunk - Új székek a kínálatban

Idén új színt hozunk az irodákba és az otthoni munkaállomásokba...

A tavalyi év gamer szék őrülete után, idén új színt hozunk az irodákba és az otthoni munkaállomásokba. Hányszor hallottuk már, hogy az ülőmunka milyen rossz hatással van egészségünkre? A hvg.hu egy korábbi cikkében egyszerűen szervezetünk csendes gyilkosának nevezi. Éppen ezért nagyon fontos, hogy miközben ülsz, milyen minőségű, kialakítású székben teszed ezt. 

Mai posztunkban legújabb termékünket a RELAX főnöki forgószéket mutatjuk meg közelebbről, amely komfortot és kényelmet biztosít az ülő munkát végzőknek. Így teljes egészében az aktuális munkára koncentrálhatsz, nem kell hátfájással, kényelmetlenséggel foglalkoznod. Letisztult formája miatt pedig bárhol megállják a helyüket. 

 

 

Duplán párnázott ülőfelülete és háttámlája van, különös tekintettel a hátat és fejet támasztó részeknél, így kellő alátámasztást biztosít és leveszi a terhet a hátadról. 

 

 

Karfája széles és szintén párnázott, a szék akkor is kényelmes marad, ha a munkaterhelés nő. 

 

 

A hintamechanikának köszönhetően a háttámla az ülőfelülettel együtt dönthető. Magassága gázlifttel állítható, így bármilyen testhelyzetben biztonságosan tudsz ülni.

 

 

3 elegáns színben választható: fekete, barna és szürke. Facebook oldalunkon indított szavazásból kiderült, hogy a fekete a legnépszerűbb, azután a szürkét választják a legtöbben, a legkevesebb lakásba pedig a barna illik be. 

 

 

Az 5 ágú görgős csillaglábazat nyomásérzékeny fék mechanizmussal rendelkeznek, ami a helyén tartja a széket, ha felállsz, és automatikusan kiold, ha leülsz. Az ülőfelület pedig 360°-ban forgatható. 

 

És végül jöjjenek a számok. Maximum terhelhetősége: 110 kg. A csomag mérete: 75 x 33,2 x 31,4 cm. A csomag súlya: 16,2 kg. A termék súlya: 14,4 kg. A forgószék pontos méreteit az alábbi ábra mutatja. 

 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk (a garancia a számlával érvényesíthető).

 

 

Előző Légy részese a tavaszi megújulásnak - új termékek a webshopban
Következő Megérkeztek az idei szezon legjobb homokozói