Így használd karácsonyi fényfüzéreidet egész évben

Így használd karácsonyi fényfüzéreidet egész évben

Mai cikkünkben ahhoz mutatunk ötleteket, hogyan használhatod fel LED fényfüzéreidet az év további részében...

A karácsony fényei ugyan kihunytak egy időre, de a hangulatot könnyen megőrizhetjük. A karácsony rajongói közül sokan, magát a fényeket szeretik, ahogy a fán pislákol sötétedés után. Mindenkit elvarázsol, ha végigsétál az utcán a szépen kivilágított házak között. Aztán ahogy leszedjük a karácsonyfát, dobozokba kerülnek a díszek és az égők, az ünnep fényei pedig vele együtt elalszanak. Viszont ennek nem kell így lennie! Mai cikkünkben ahhoz mutatunk ötleteket, hogyan használhatod fel LED fényfüzéreidet az év további részében. A lakberendezésben most inkább a meleg fehér LED füzéreket használják, ezzel melegséget, nyugalmat, meghitt hangulatot adva a szobának. 

A legegyszerűbb felhasználási módja a függöny mögé helyezés, de tökéletesen működik egy ideiglenes helyen is, például a tv előtt. Fényfüzér a függöny mögött és a TV előtt

Ha a kreativitásunk nem fér a bőrében, akkor megspékelhetjük a hangulatot a hasznossággal is. Tavalyi évünk összes emléke lóghat rajta, ha frankón rögzítjük. Nappal fények nélkül tündökölnek, este pedig rivaldafénybe kerülnek. Produktivitásból csillagos ötös! 

Fényképek a fényfüzéren

 

Ha ezeknél bátortalanabbak vagyunk, esetleg az erősebbik nem irtózik az ilyen lakberendezési csodáktól, akkor finomabb, kevésbé látványos megoldást is választhatunk. A hangulat ez esetben sem marad el. 

Fényfüzér a könyvespolcon és a sarokban

Biztosan láttad már, hogy a profi sminkesek tükrei körbe vannak téve lámpákkal, ezáltal jobban megvilágítják az arcot, könnyebb a sminkelés, jók a fényviszonyok. Ez otthonra ugyanúgy érvényes, így akár a gardróbban lévő tükröt is körbetekerheted vele. Ha több fényfüzér van birtokodban, akár feliratokat is gyárthatsz az ágyunk fölé. Ehhez azonban sok rögzítési pontra lesz szükség, ezt mindenképpen gondold át, mielőtt belevágsz. 

Fényfüzér a tükör körül, és feliratok készítése fényfüzérrel

Ha a szobádat már eleve díszíti valami nem mindennapi dolog, akkor a fényfüzérekkel felteheted az i-re a pontot. Lehet ez egy baldachin, dekorágak, különleges képkeretek, egyedi polcok, ritka virágállványok. 

Fényfüzér dekorációként

 

Előző Turbózd fel a kerted idén tavaszra! - 10 tuti cucc bomba áron
Következő Biciklivel jársz dolgozni/suliba? Ezeket a termékeket neked is látnod kell!