Maszkok érkeztek több típusban

Maszkok érkeztek több típusban

KN95/FFP2-es és egészségügyi maszkok raktáron...

50 db egyszer használatos, 3 rétegű, egészségügyi maszk

Egy doboz tartalma: 50 db, 3 rétegű, egészségügyi szájmaszk, melyek gumis fülpánttal rendelkeznek, valamint a pontosabb illeszkedés érdekében az ornyeregre simuló részük formára igazítható merevítéssel van ellátva. A termék rendelkezik a szükséges tanusítványokkal. Baktérium szűrő hatékonyságuk 95%-os.

Anyaguk SMMS (speciális háromrétegű szövet), fúvatott olvadékból kialakított (meltblown), centrifugás tömörítéssel kialakított. Felnőtt (17.5 cm x 9.5 cm) és gyerek (14.5 cm x 9 cm) méretben kapható.

Egyszer használatos, 3 rétegű, egészségügyi maszk

 

2 csomag (4 db) KN95/FFP2-es egészségügyi maszk

KN95/FFP2-es egészségügyi maszkjaink jobban rásimulnak az arcra mint a hagyományos, egyszerhasználatos arcmaszkok. Az orrnyeregnél található merevítő segítségével formára hajlíthatjuk, hogy tökéletesen illeszkedjen. Gumis pánttal akasztható a fülre. Ügyeljünk a rendeltetés szerű felhelyezésre, hogy megfelelően illeszkedjen arcunkhoz a maszk.

KN95/FFP2-es egészségügyi maszk

A termék rendelkezik a szükséges tanusítványokkal. Baktérium szűrő hatékonyság 95%-os. KN95/FFP2 minőségi besorolás a WHO (Egészségügyi Világszervezet) javaslatának megfelelve. Anyaguk 3 rétegű pamut.

Maszkok megrendelése raktárkészletről a www.alinda.hu webáruházban. 

Előző 30 LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is
Következő A legjobb ajándéktippek 1. rész – Férfiaknak