30 LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is

30 LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is

Hogyan válassz jó UV lámpát? Segítünk, milyen szempontokat vegyél figyelembe a keresgélés során...

LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is

A hagyományos UV lámpák ideje lejárt és felváltották őket a LED-es UV lámpák. De hogyan jutott el idáig a körmös szakma? Az UV lámpák előnyei, hogy minden műköröm alapanyagot megkötnek, kiválóak villámköttetéshez, azonban lassabb a kötési idejük, ezáltal hosszabb a munkamenet. Ezen kívül a bemelegedéséhez is kell egy kis idő. Vigyázni kell vele, ugyanis túlmelegedhetnek. Bizonyos időközönként pedig cserélni kell a fénycsöveket. Ezeket a hagyományos UV lámpákat váltották fel az utóbbi időben a LED csövekkel felszerelt készülékek. Ezek előnye, hogy rendkívül gyorsan kötik a műköröm alapanyagokat, így időt takaríthatsz meg, ezáltal akár több vendég körmét is elkészítheted ugyanannyi időn belül. Nem melegszenek, mert nem bocsájtanak ki hőt. A LED izzóknak hosszabb az élettartama, de természetesen ezek sem örök életűek. Nem utolsó sorban pedig kevesebb villamos áramot fogyasztanak, mint hagyományos társaik. Hogy a hátrányairól is szóljunk, nem kötnek meg minden műköröm alapanyagot, amennyiben nem kiterjesztett fénytartományúak. Természetesen, akik ilyen lámpát használnak, anyagválasztáskor figyelnek rá, hogy az alapanyagok kompatibilisek legyenek a lámpájukkal. Drágábbak a hagyományos UV lámpáknál, de időt, pénzt és villamos energiát spórolsz vele, talán ennél több nem is kell.

 

Hogyan válassz jó UV lámpát?

Szalonba érdemes nagyobb teljesítményűt beszerezni, például 24/48W-osat. Fontos a LED-ek elhelyezkedése, hogy mind az 5 köröm egyenletesen tudjon száradni alatta. Nézd meg a súlyát is, főleg, ha gyakran cipeled magaddal az egész felszerelésedet. Ha pedig megtaláltad az igazit, vásárolj belőle még egyet. Így a vendég mindkét kezét külön lámpába helyezheti, kényelmesebb, gyorsabb és kevesebb eséllyel nyúl bele a félig kész körmébe.

 

 

Hol vásárolj megfelelő UV lámpát?

Ha megvannak a műszaki adatai annak, amit szeretnél, biztonságosan tudsz online is UV LED lámpát rendelni. Az Alinda.hu kínálatában a 30 LED-es UV lámpa előnye, hogy időzítővel és digitális kijelzővel rendelkezik. Manikűrözéshez és pedikűrözéshez egyaránt használható. Teljesítménye 48W, tehát szalonba és otthonra is kiváló választás. A termék súlya pedig csak 0,44 kg, így bárhová könnyedén magaddal viheted. Legnagyobb hátránya pedig, hogy vészesen fogy, így csapj le rá, amíg az akció tart!

 

 

Előző LED fényfüzér - A legjobb karácsonyi dekoráció
Következő Maszkok érkeztek több típusban