30 LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is

30 LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is

Hogyan válassz jó UV lámpát? Segítünk, milyen szempontokat vegyél figyelembe a keresgélés során...

LED-es UV lámpa manikűrösöknek és otthonra is

A hagyományos UV lámpák ideje lejárt és felváltották őket a LED-es UV lámpák. De hogyan jutott el idáig a körmös szakma? Az UV lámpák előnyei, hogy minden műköröm alapanyagot megkötnek, kiválóak villámköttetéshez, azonban lassabb a kötési idejük, ezáltal hosszabb a munkamenet. Ezen kívül a bemelegedéséhez is kell egy kis idő. Vigyázni kell vele, ugyanis túlmelegedhetnek. Bizonyos időközönként pedig cserélni kell a fénycsöveket. Ezeket a hagyományos UV lámpákat váltották fel az utóbbi időben a LED csövekkel felszerelt készülékek. Ezek előnye, hogy rendkívül gyorsan kötik a műköröm alapanyagokat, így időt takaríthatsz meg, ezáltal akár több vendég körmét is elkészítheted ugyanannyi időn belül. Nem melegszenek, mert nem bocsájtanak ki hőt. A LED izzóknak hosszabb az élettartama, de természetesen ezek sem örök életűek. Nem utolsó sorban pedig kevesebb villamos áramot fogyasztanak, mint hagyományos társaik. Hogy a hátrányairól is szóljunk, nem kötnek meg minden műköröm alapanyagot, amennyiben nem kiterjesztett fénytartományúak. Természetesen, akik ilyen lámpát használnak, anyagválasztáskor figyelnek rá, hogy az alapanyagok kompatibilisek legyenek a lámpájukkal. Drágábbak a hagyományos UV lámpáknál, de időt, pénzt és villamos energiát spórolsz vele, talán ennél több nem is kell.

 

Műkörmös UV lámpa használat közben

Hogyan válassz jó UV lámpát?

Szalonba érdemes nagyobb teljesítményűt beszerezni, például 24/48W-osat. Fontos a LED-ek elhelyezkedése, hogy mind az 5 köröm egyenletesen tudjon száradni alatta. Nézd meg a súlyát is, főleg, ha gyakran cipeled magaddal az egész felszerelésedet. Ha pedig megtaláltad az igazit, vásárolj belőle még egyet. Így a vendég mindkét kezét külön lámpába helyezheti, kényelmesebb, gyorsabb és kevesebb eséllyel nyúl bele a félig kész körmébe.

 

Műkörmös UV lámpa alulnézetből

 

Hol vásárolj megfelelő UV lámpát?

Ha megvannak a műszaki adatai annak, amit szeretnél, biztonságosan tudsz online is UV LED lámpát rendelni. Az Alinda.hu kínálatában a 30 LED-es UV lámpa előnye, hogy időzítővel és digitális kijelzővel rendelkezik. Manikűrözéshez és pedikűrözéshez egyaránt használható. Teljesítménye 48W, tehát szalonba és otthonra is kiváló választás. A termék súlya pedig csak 0,44 kg, így bárhová könnyedén magaddal viheted. Legnagyobb hátránya pedig, hogy vészesen fogy, így csapj le rá, amíg az akció tart!

 

Műkörmös UV lámpa

 

Előző Egy rétegben tökéletesre - elektromos festékszóróval
Következő Maszkok érkeztek több típusban