Tökéletes alak lépésről lépésre - hasizom gép, az első lépés

Tökéletes alak lépésről lépésre - hasizom gép, az első lépés

Hasizom gép a tökéletes alakért és az egészségért...

Elkezdődött az új év, ami tökéletes alkalom lehet, hogy fogadalmat tegyünk magunknak a több mozgásra. Elkezdeni nagyon nehéz, ahogy minden mást is, nehezünkre esik időt és pénzt szakítani rá, hiába vagyunk tisztában vele, hogy mennyi pozitív hatása lenne. A mozgás nem csak azoknak fontos, akik felesleggel küzdenek, hanem saját egészségünk érdekében is. Mai felgyorsult világunkban szinte elengedhetetlen, hogy átmozgassuk a testünket nap, mint nap. De hogyan vágjuk bele szenvedés nélkül?

Első lépés kezdőknek: az edzésterv

Ha jó ideje nem volt életünk része a mozgás, nem érdemes azonnal a mélyvízbe ugrani. Találjuk ki melyik edzésformához lenne legjobban kedvünk és állítsunk össze egy reális edzéstervet.

Edzésterv megtervezése

A fokozatosság az edzésben is fontos

Az edzésterv vonatkozzon először csak 1 hétre, majd egyre hosszabb távra. Az interneten rengeteg terv fellelhető, de vigyázzunk, minden test és szervezet más és más. Nem mindenkinek ugyanaz a mozgásforma és intenzitás a megfelelő. Kezdjük egy otthoni, egyszerű és kevés eszközt igénylő lépéssel. Kar- és hasizom erősítő gépünk korosztálytól és edzettségi szinttől függetlenül használható. 4 beállítható nehézségi fokozattal rendelkezik, így fokozatosan szoktathatjuk hozzá izmainkat és minél jobb erőnlétre teszünk szert, annál nagyobb nehézségi fokozatra kapcsolhatunk.

Kar és hasizom erősítő edzőgép használat közben

Két kihagyhatatlan elem

Akár kezdők vagyunk, akár évek óta végzünk különböző edzésformákat, a bemelegítést és a végén a nyújtó gyakorlatokat semmiképpen se spóroljuk le az edzésre szánt időből. Így elkerülhetjük a sérüléseket, húzódásokat és az izmaink sem lesznek kötöttek, amik a hétköznapi tevékenységek során is kellemetlen hatást válthatnak ki idővel. 

Nyújtás az edzés elején és végén

Megéri a befektetés?

Ha egy eszköz tesz az egészségünk megőrzéséért és mozgásra ösztönöz minket, mindenképpen megéri a befektetést. Kar- és hasizom erősítő gépünk a jelenlegi akció keretén belül 12.990 Ft, ami megegyezik egy konditerem havi bérletének árával. Viszont a termék használata hosszú távra szól és a család minden tagja használhatja saját nehézségi fokozatával. Nem kell a dugóban ülve eljutnunk az edzőteremig, a saját időbeosztásunk szerint vehetjük idénybe, olyan ruhában, amihez éppen kedvünk van és közben a kedvenc sorozatunkat is nézhetjük vagy hallgathatjuk a gyereket, amint felmondja a biológia leckét. Ráadásul ha végeztünk, egyszerűen összecsukjuk, így kis helyen is elfér.

Kar és hasizom erősítő edzőgép összecsukva

Boldog új évet és jó otthoni edzést kíván,

az Alinda csapata

Előző Kineziológiai tapasz előnye és használata
Következő Retró játékok: nincs új a nap alatt?